با سلام
گرافیک را از قسمت additional در اوبنتو ۱۳.۴ نصب کردم و بعد از روشن و خاموش کردن به جای لوگوی اوبونتو که قبل از نصب میومد، مینویسه ۱۳.۴!
بعدش یه محیط داس مانند میاد سریع و رد میشه که تقریبا نمیشه خوندش.بعد صفحه لاگین اوبونتو میاد بدون هیچ مشکلی و رمز رو که وارد میکنم صفحه سیاه میشه یا با عکس پس زمینه میاد ولی بعد از چند ثانیه موس هنگ میکنه و بعد از مدتی ذو عدد از چراغهای کیبورد روشن و خاموش میشه و سیستم خود به خود ریستارت میشه.من رفتم حالت ریکاوری و روزلیشن رو از xorg گذاشتم رو مقدار ۱۰۲۴*۷۶۸ اما باز مشکل حل نشد دوباره حالت بلک لیست رو تنظیم کردم طبق پست هایی که جستوجو کرده بودم اما باز مشکل پا برجاست به خاطر همین رفتم گرافیک رو purge کردم و بازگشت به حالت اولیه با همام لوگوی اوبونتو هنگام بالا آمدن.
دوباره به قسمت additional رفتم و دیدم که حالت تست گرافیک رو نصب کرده بوده ام اینبار nvidia current رو نصب کردم باز همان حالت اتفاق افتاد.
گرافیک رو ۱۰۰٪ میشناسه چون توی حالت ریکاوری رفتم و دیدم که حتی اسمش رو هم مینویسه یا توی ترمینال مشخصاتش هم میده و همچنین توی حالت ریکاوری با آخرین روزولیشن یعنی 1280*1024 تصویر رو میاره و کیفیت عالیه اما هیچ کاری برای حالت نرمالش نتونستم انجام بدم.
همش هنگ میکنه و بس.از دوستان کمکم کنند که بدون رایانه سپری میکنم و این نوشته ها رو از یه رایانه دیگه نوشتم.
خواهشا راهنمایی ام کنید.