انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

جنگ سخت افزاری یا نرم افزاری

من هر موقع تضلاهرت بشه میام
1 (33.3%)
من اصلا تضلاهرات نمیام
1 (33.3%)
جنگ نرم افزاری بیشتر تاثیر گذاره
0 (0%)
جنگ سخت افزاری{حضوری}تاثریش بیشتره
0 (0%)
هر دو مبارزه رو باید داشت هم{حضوری}هم غیرحضوری{نرم افزاری}
0 (0%)
تا  کی  حکومت  ویندوز   پایداره
1 (33.3%)

مجموع آرای اعضا: 3

نویسنده موضوع: نظر سنجی در مورد تظاهرات  (دفعات بازدید: 2419 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
نظر سنجی در مورد تظاهرات
« : 18 بهمن 1387، 12:17 ب‌ظ »
حالا به نظر من همه با هم  متحد بشیم نتیجه بهتره  مثلا برنامه  *{مردم ایران سلام}* یادتون میاد من یکی از بیننده های اون برنامه بودم  پاییزم میخواد دوباره شروع شه  شب به امید این میخوابیدمم که صبح این رنامه رو ببینم حالا  مسعولان سایت....یک کاری بکنن  که  حدقل 10 دقیقه در این برنامه زمان برای معرفی گنو لینوکس داشته باشیم اره از الان..به 20.30 هم گزارش بدیم الانه که الانه از بخش ای تیش از صدای خاموش شدن ویندوز استفاذه میکنه..دوستانی هم که نامه نوشتن به نظر من کار بیهوده ای بوده و  اول باید به اینها بفهمونیم که گنو لینوکس  چیه  بعد  بگیم جامعه کاربران لینوکس  ...وقتی از چیزی اینها سر در نمییارن  چطوری به ملت نشون بدن  بخش سانسورشون فعاله  راحت سانسور..   دوستان  من میگم  حالا یک بارم شده یک تظاهراتی بکنیم خودی نشون بدیم  اینجوری که نمیشه همش  بیاییم تو سایت  یک بار تظاهرات دسته جمعی جلوی{شوخی  سازمان ملل  جواب میده ها}از شوخی گزشته  بریییم جلو صدا سیما تظاهرات کنیم  اینها کنج کاو بشن ببینن ما چی میگیم  به نظر من  فقط جنگ نرم افزاری   جواب  نمیده  باید حضوری هم جنگ کنیم  اینجوری 1001فایده داره   روحیه مون بیشتر بهتر   میشه       همدیگه رو میشناسیم  برای اولین بارم که شده ترو {}بیاید تظاهرات کنیم  ففقط 1بار تظاهرات اگه میتونید از کار زندگی 1بارم شده بزنید بیایید تظاهرات..به دوستان دیگه هم خبر بدید فدورا..کوبنتو  ..همه با هم یکی بشیم توزیع مورد استفاده ما زیاد مهم نیست  مهم هدفمونه  اگه همه پیامبران در ثیک جا جمع بشن 1باهم دعوا نمیکنن  چون هدفشون یکی  حالا ماپیابر نیستیم لینوکسی هستیم{بلعغره از ما گفتن بود لپ کلام  میایید تظاهرات  حضوری یا نه  اگه  پیشنهاد انتقادی هم داشتید صریح بگیید}بعد اگه شما جنگ نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید  چه راههای رو در این جنگ پیشنهاد میدید......اقا فکر نکنید من  بوشم  از  جنگ خوشم  میاد  نه  اما چرا ویندوز  جنگ کنه ما وایسیم  شعار ما    {جنگ  جنگ  تا پیروزی}
خدا  یزدان  هو

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
پاسخ به: نظر سنجی در مورد تظاهرات
« پاسخ #1 : 18 بهمن 1387، 06:01 ب‌ظ »
اولین نظر  رو خودم دادم   از این معلوم شد   که  همیه  نرم افزاری  هن   ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? >:( >:( >:( >:( >:( :o :o [-o< [-o< [-o< :---) :---) :---) :---) O0 O0 O0 O0 :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= ):P ):P ):P ):P ):P :lolflag: :lolflag: :lolflag: :lolflag: :lolflag: :lolflag: :lolflag: :lolflag: :lolflag:
خدا  یزدان  هو

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #2 : 18 بهمن 1387، 07:20 ب‌ظ »
ای انجمن ....

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 18 بهمن 1387، 08:16 ب‌ظ »
عزیزم آخه این چه طرز پست زدنه. درسته گفتیم لینوکس یعنی آزادی اما هر چیزی که ارزش گفتن نداره.
Godisnowhere

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #4 : 18 بهمن 1387، 09:11 ب‌ظ »
:(
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 18 بهمن 1387، 09:30 ب‌ظ »
ه دلیل تذکرهای متعدد توسط گروه کاربران کاربر  srosh.fed برای مدت یک هفته از انجمن منع شدند.
دوستان لطفا به قوانین احترام بگذارن که از این موارد نداشته باشیم.
با تشکر
گروه راهبری انجمن فارسی اوبونتو