انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

زبان پیشنهادی شما چیست؟

PHP
12 (48%)
Java
2 (8%)
Python
11 (44%)

مجموع آرای اعضا: 25

نویسنده موضوع: سردرگمی در انتخاب زبان اصلی :(  (دفعات بازدید: 5782 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : سردرگمی در انتخاب زبان اصلی :(
« پاسخ #15 : 11 بهمن 1392، 02:21 ب‌ظ »
شما چطور در این زمینه‌ها مهارت کسب کردین؟ چند سال طول کشیده تا به این‌جا رسیدین؟ و این‌که روش و برنامه کاری شما چطور بوده؟
شما خودتون سعی کردین در یک زمینه خاص حرفه‌ای باشید یا در زمینه‌های مختلف فعالیت کنید؟
خوب اول از همه باید بدونی که باید با توجه به شرایط خودت راهت رو انتخاب کنی. اینکه یک نفری یک راهی رو رفته و برای اون جواب داده، به این معنی نخواهد بود که همون راه برای یک نفر دیگه هم جواب می‌ده.

من زمینه تخصصی خودم شبکه و امنیت هست، ولی خیلی زیاد پیش میاد که تنها به خاطر علاقه یا جالب بودن یک موضوع، در زمینه‌ای خارج از تخصص خودم کار بکنم. من این روش کار کردن رو پیشنهاد نمی‌دم، چون خیلی انرژی زیادی می‌گیره، ولی خوب خودم به دلیل علاقه شخصی‌ام اینکار رو می‌کنم.

من برنامه‌نویسی رو از ۹ سالگی با زبانی شروع کردم که احتمالا اصلا زبان مناسبی برای شروع نیست، Foxpro. و البته بیش از اینکه با این زبان برنامه‌نویسی یاد بگیریم، کار با پایگاه داده‌ها رو یاد گرفتم. بعد از اون هم با زبان‌های خیلی زیادی برنامه‌نویسی کردم از جمله Basic، Pascal، C/C++، Visual Basic، Delphi، Assembly، PHP, Python, Javascript, Java, ...

وقتی که پایه‌های برنامه‌نویسی رو بدونید، به راحتی می‌تونید از یک زبانی به زبان دیگه برید، اگرچه کار خیلی خوبی نیست، چون انرژی خیلی زیادی ازتون می‌گیره. پیشنهاد هم نمی‌کنم :)

چیزی که می‌تونم پیشنهاد بکنم اینه که وقتی سراغ چیزی می‌ری، یهو نپری وسط قضیه، بلکه از پایه اون رو شروع کنی. برای مثال، شبکه از وصل کردن کامپیوترها به هم شروع نمی‌شه، بلکه از خوندن تئوری شبکه شروع می‌شه. برنامه‌نویسی هم همینطوره. شروع برنامه‌نویسی روی کامپیوتر نیست، بلکه روی کاغذ هستش و اینکه چطور بصورت الگوریتمیک فکر کنیم و الگوریتم‌ها را بفهمیم.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #16 : 11 بهمن 1392، 05:53 ب‌ظ »
ماتریکس جان سلام.
با شناختی که از شما دارم و البته بدون اون هم فکر میکنم بهتره اینو بگم که:
مهم راهت و هدفت هست که بقیه گفتند. گیرم چند وقت با کد زدن و ... حال کردی ولی تا نتیجه‌ی بزرگی نیافرینی به آرامش نمیرسی، بهتره این عشقت را در راه بزرگی خرج کنی تا درآمد (نه صرفا مالی) کسب کنی.

این را برای این میگم که ما کد زن و برنامه نویس توی دنیا زیاد داریم ولی آدم بدرد بخور خیلی کم داریم. و همین میشه که سرعت رشد علم در برخی زمینه‌ها و برخی زمان‌ها شدیدا پایینه. این همه ترفند و الگوریتم و ... در ریاضی و علوم دیگر هست که بشه مثلا فلان اطلاعات را از بدن به دست آورد و یا فلان برنامه را برای بهبود کاری اداری ساخت اما آدم کمی داریم که هم کد زدن بدونه و هم اون راه حل ریاضی و نتیجه این میشه که یا برنامه ساخته نمیشه یا واقعا ضعیف ساخته میشه و جواب‌گوی نیاز بشر نیست.

با این توضیحات مشخصه چه کسی باید به چه زبانی بپردازه و انگیزه و هدف عامل تمرکز و دوری از سردرگمیش میشه.
:) :)

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #17 : 11 بهمن 1392، 09:08 ب‌ظ »

این را برای این میگم که ما کد زن و برنامه نویس توی دنیا زیاد داریم ولی آدم بدرد بخور خیلی کم داریم. و همین میشه که سرعت رشد علم در برخی زمینه‌ها و برخی زمان‌ها شدیدا پایینه. این همه ترفند و الگوریتم و ... در ریاضی و علوم دیگر هست که بشه مثلا فلان اطلاعات را از بدن به دست آورد و یا فلان برنامه را برای بهبود کاری اداری ساخت اما آدم کمی داریم که هم کد زدن بدونه و هم اون راه حل ریاضی و نتیجه این میشه که یا برنامه ساخته نمیشه یا واقعا ضعیف ساخته میشه و جواب‌گوی نیاز بشر نیست.

این فقط میتونه جواب یه علوم کامپیوتری باشه!!

درسته (ب.... جان!)
(دوستان ببخشند که حرف نامرتبت زدم ;D  ;))
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #18 : 13 بهمن 1392، 04:37 ق‌ظ »
راستش من به دلیل تجربه مشابه از ابتدا تایپیک رو دنبال میکردم ولی خوب چون سایر عزیزان به طور کامل راهنماییتون کردن و به نظرم شما پاسخ اصلی سوالتون رو گرفتید دیگه چیزی نمیگم.

فقط پست اول شما اینطور نشون میده که اگر خواستید فقط رو یک زبان تمرکز کنید باید PHP باشه...

آرزوی موفقیت.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #19 : 14 بهمن 1392، 12:00 ق‌ظ »
ببخشید که بحث رو به چالش میکشم ولی چرا روی دو تا از این زبونها متمرکز نمیشید؟ چه تناقضی با هم دارن مگه؟
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #20 : 14 بهمن 1392، 02:21 ق‌ظ »
تناقضی با هم ندارن. همین‌طور که توی این دو سال با هر سه کار کردم. ولی شما خودتون دارین می‌گین «تمرکز»، تمرکز روی یکی از این‌ها باید بشه.

هدف از این تاپیک چیه اصلا؟!
ببینید من ذهن ایده‌پردازی دارم و چندین ساله ایده‌هایی توی ذهنم دارم، بیشتر این ایده‌ها در زمینه وب هستن و به‌جز یکی‌شون، بقیه هنوز توسط شخص دیگه‌ای پیاده نشده (و اون یه‌دونه جیب هست، که البته خیلی خیلی خیلی سطح پایین‌تر از ایده‌‌ای که من برای همچین چیزی داشتم هستش) ، حالا دوست دارم این ایده‌ها (و چیزهایی که در آینده به‌ذهنم می‌رسه) رو بتونم عملی بکنم. برای این‌کار باید به یک زبان برنامه‌نویسی مسلط بشم و چون کیفیت کار برام مهمه، می‌خوام پیاده‌سازی این پروژه‌ها حرفه‌ای باشه.
البته دو سه سالی می‌شه که این تصمیم رو گرفتم ولی تو انتخاب زبان مشکل داشتم. تو این مدت PHP رو بیشتر از جاوا و پایتون یاد گرفتم و الان می‌تونم اسکریپت‌های معمولی (در حد سیستم مدیریت محتوی ساده) بنویسم. الان هم روی PHP تمرکز کردم و دارم سعی می‌کنم به‌صورت حرفه‌ای یادش بگیرم.

از همه دوستانی که لطف کردن و توی این تاپیک شرکت کردن تشکر می‌کنم (:

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #21 : 22 بهمن 1392، 05:06 ب‌ظ »
وب این روزها فقط با php خالص که نیست آخه!
به جز اون روبی هم داره جا می افته و برنامه های توپی باهاش نوشته شده.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #22 : 22 بهمن 1392، 05:50 ب‌ظ »
ببین عزیزم همه اینا به کنار اخرش برمیگرده به سلیقه و توان خودت
یکی با سی شارپ میره جلو و میره تو asp.net ماهیانه بیست ملیون صود داره یکی هم میره سی شارپ هزارتومن هم گیرش نیومده
تو پی اچ پی هم همینطور یکی میره هیچی گیرش نمیاد یکی میره زرنگه اول میشه
باید اول ببینی به چی سلیقه داری بعد باید توی اون حرفه ای بشی
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #23 : 02 اسفند 1392، 09:44 ق‌ظ »
حالا ک تصمیم گرفتی روی پی اچ پی متمرکز بشی بهتره یه سری ب دروپال هم بزنی... ب وقت گذاشتنش میارزه.. موفق باشی:-)
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................