انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: pluginsهای python برای eclipse ,Qt  (دفعات بازدید: 4366 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین haman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
pluginsهای python برای eclipse ,Qt
« : 26 بهمن 1392، 10:48 ق‌ظ »
درود بر همه حرفه ای ها و غیر حرفه ای ها اقا من eclipse , Qtرو از تو software center ubuntuنصبیدم اما حالا نمیتونم پلاگینهاشو برای pythonنصب کنم کسی هست بتونه طریقه نصب اینا رو بگه؟ممنون

آفلاین haman

• Jr. Member
  • *
پاسخ : pluginsهای python برای eclipse ,Qt
« پاسخ #1 : 29 بهمن 1392، 02:19 ق‌ظ »
درود بر همه حرفه ای ها و غیر حرفه ای ها اقا من eclipse , Qtرو از تو software center ubuntuنصبیدم اما حالا نمیتونم پلاگینهاشو برای pythonنصب کنم کسی هست بتونه طریقه نصب اینا رو بگه؟ممنون
هیچکی بلد نیست یا هیچکی وقت و حوصله نداره واسه ما تازه کارا بزاره تو این سایت

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #2 : 29 بهمن 1392، 09:01 ق‌ظ »
من در این مورد اطلاعات خاصی ندارم اما به نظرم سوالی که طرح کردی کمی مبهمه(البته برای غیرحرفه‌ای‌ها!) ;D
شما دقیقا چه بسته‌ای رو نصب کردی؟
منظورت از اینکه نمی‌تونی پلاگیناشو نصب کنی چیه؟
این پلاگین‌هایی که می‌فرمایید در مخازن رسمی موجوده؟
تو مخازن غیر‌رسمی چطور؟

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #3 : 29 بهمن 1392، 02:53 ب‌ظ »
منظورت اینه که می خوای پلاگین پایتون اکلیپس(pydev) رو نصب کنی؟
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین haman

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 29 بهمن 1392، 08:53 ب‌ظ »
من در این مورد اطلاعات خاصی ندارم اما به نظرم سوالی که طرح کردی کمی مبهمه(البته برای غیرحرفه‌ای‌ها!) ;D
شما دقیقا چه بسته‌ای رو نصب کردی؟
منظورت از اینکه نمی‌تونی پلاگیناشو نصب کنی چیه؟
این پلاگین‌هایی که می‌فرمایید در مخازن رسمی موجوده؟
تو مخازن غیر‌رسمی چطور؟
خدا رو شکر بالاخره دو تا جوونمرد پیدا شدن که جواب بدن اما در مورد بسته ها و پلاگینها اقا من eclipse خود software center رو نصب کردم که indigo از اب در اومد و نمیدونم چه پلاگینهایی داره اما در مورد Qtاونم همونی که تو اوبونتو ۱۲٫۴هست رو نصب کردم و میخام با پایتون توش کار کنم در مورد Qtهیچ اطلاع خاصی ندارم لطفا اگه میشه در مورد Qtتوضیح هم بدین ممنون

آفلاین haman

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 بهمن 1392، 08:55 ب‌ظ »
منظورت اینه که می خوای پلاگین پایتون اکلیپس(pydev) رو نصب کنی؟
درود بر شما بله دوست من هم pydev+eclipseهم پلاگینهای Qtکه فک کنم pyqtبهش میگن رو میخام بنصبم
واضحتر بگم میخام تو محیط Qt,eclipse پایتون بزنم البته شروع کنم به زدن ;D ;D ;D
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1392، 08:58 ب‌ظ توسط haman »

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 29 بهمن 1392، 09:19 ب‌ظ »
به گمانم لینک زیر کاری که شما میخوای انجام بدی رو کامل توضیح داده!...کاملا سلیس و واضح. ;)

http://sheldonkreger.com/home/content/install-pyqt-ubuntu-linux-development-eclipse

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 29 بهمن 1392، 09:23 ب‌ظ »
این هم راهنمای نصب pydev روی اکلیپس:
http://pydev.org/manual_101_install.html
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین haman

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 بهمن 1392، 12:38 ق‌ظ »
دستتون درد نکنه ممنون اقایون ;)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 بهمن 1392، 12:14 ب‌ظ »

یعنی الان شما به جواب رسیدی و مشکلت حل شد؟
اگر آره ، پس لطفا به عنوان تاپیک - حل شد - رو هم اضافه کنید تا دوستانی که با مشکل مشابهی مواجه میشن بدونن که میتونن با مطالعه این تاپیک به نتیجه برسن.

اگرم حل نشد بازم عنوان کنید ، از دوستان شاید کسی بتونه کمک کنه و اگرم کسی کمک نکرد(به هر دلیلی) کسان دیگه‌ای هم که به مشکل بر‌میخورن بدونن تا وقتشون رو با خوندن این تاپیک هدر ندن.

آفلاین haman

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 01 اسفند 1392، 08:57 ق‌ظ »

اگر آره ، پس لطفا به عنوان تاپیک - حل شد - رو هم اضافه کنید تا دوستانی که با مشکل مشابهی مواجه میشن بدونن که میتونن با مطالعه این تاپیک به نتیجه برسن.

اگرم حل نشد بازم عنوان کنید ، از دوستان شاید کسی بتونه کمک کنه و اگرم کسی کمک نکرد(به هر دلیلی) کسان دیگه‌ای هم که به مشکل بر‌میخورن بدونن تا وقتشون رو با خوندن این تاپیک هدر ندن.
نه دوست من مشکل من کامل حل نشد متوجه شدم سایت eclipseایرانو تحریم کرده و ایرانیا نمیتونن به روش انلاین pydev نصب کنن من هم نتونستم افلاین نصب کنم چون اون فایلهارو نمیتونم توی محل مربوطه کپی کنم اما به جاش از liclipseاستفاده کردم pyqtروهم طبق روشهایی که شما تو اون ادرسی که گذاشتی رفتم اما نشد

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 01 اسفند 1392، 01:20 ب‌ظ »

نه دوست من مشکل من کامل حل نشد متوجه شدم سایت eclipseایرانو تحریم کرده و ایرانیا نمیتونن به روش انلاین pydev نصب کنن من هم نتونستم افلاین نصب کنم چون اون فایلهارو نمیتونم توی محل مربوطه کپی کنم اما به جاش از liclipseاستفاده کردم pyqtروهم طبق روشهایی که شما تو اون ادرسی که گذاشتی رفتم اما نشد
نصب pydev که ربطی به سایت اکلیپس نداره :|
لینکی که دادم رو ببین!

آفلاین haman

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 04 اسفند 1392، 01:32 ب‌ظ »

نصب pydev که ربطی به سایت اکلیپس نداره :|
لینکی که دادم رو ببین!
پس به نظر شما علتش چی میتونه باشه با اون لینکی که شما گذاشتی من رفتم اما تا یه جایی میره بعد ارور میده میاد بیرون حتی اپدیت هم نمیشه نرم افزار
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1392، 07:23 ب‌ظ توسط haman »