انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استالمن : بیت‌کوین غیرقابل ردیابی نیست  (دفعات بازدید: 1685 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
ریچارد استالمن، بنیان‌گذار نرم‌افزارهای آزاد و رئیس بنیاد نرم‌افزارهای آزاد در مصاحبه‌ای با Russia Today گفته که بیت‌کوین برخلاف تصور عموم به اندازه‌ای که فکر می‌کنیم غیرقابل ردیابی نیست. استالمن در این مورد گفته است که بیت‌کوین از نظر ساختار طراحی ناشناس نیست و گرچه کاربر برای انجام تراکنش خود نام کاربری و یا اطلاعات شخصی وارد نمی‌کند ولی این بدان معنی نیست که دولت‌ها امکان فهمیدن آن را ندارند.

ادامه : http://linuxreview.ir/1392/09/richard-m-stallman-bitcoin-is-not-anonymous/
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
پاسخ : استالمن : بیت‌کوین غیرقابل ردیابی نیست
« پاسخ #1 : 08 اسفند 1392، 10:15 ب‌ظ »
1200 دلار ???
جای پیشرفت داره هنوز؟ میشه به عنوان سرمایه گذاری روش حساب باز کرد‌ (مثل سرمایه گذاری در بورس؟)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 09 اسفند 1392، 12:22 ق‌ظ »
جای پیشرفت داره، ولی برای سرمایه‌گذاری گزینه خیلی مناسبی نیست.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #3 : 09 اسفند 1392، 12:44 ق‌ظ »
من خیلی رو مطالبش و نحوه ی کار کردش زوم کرده بودم هنوز که هنوزه نفهمیدم چجوری کار میکنه
قابل اطمینان هست یا نه ؟ نرم افزاری شو که نصب بکنم رو سیسم جاسوسی نمیکنه ؟
کجا میشه به تومان تبدیل کرد - و قابل اطمینان هست ؟
و...
کلا بهم نچسبید :)
برای انتقال اعتبار از پول با درگاه بانکی بهتر از انتقال پول مجازی و اعتبار اینترنتی ای هست که هر دقیقه یک بار بالا پایین میره ... اونم رقمش عجیب میمونه مثل فیلم زمینی ها بود که پولشون موخ بود 0.000001 اصلا این جور واحد های اعشاری خوشم نمیاد .
تو استرالیا هم مثل این که برای چنج به ریال بعضی شرکت هایی که دستمون به اونها نمیرسه استفاده میکنند . و در واقع کسی نمی تونه به تومان اینها رو چنج کنه . صرافی ها ها هم فکر نکنم بتونند کمکی بکنند . نمیدونم - ولی فکر نکنم آگاهی از این پولهای مجازی مثل این داشته باشند .
« آخرین ویرایش: 09 اسفند 1392، 12:49 ق‌ظ توسط MOKA »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D