انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دسترسی به فایل ها ی اوبونتو نصب شده از طریق فلش بوت ( حل شد )  (دفعات بازدید: 736 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mr.dp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
من توی این فایل LightDM.conf  یه خط کد ( greeter-show-manual-login=true ) رو گذاشتم و ذخیره کردم . بعد که ریستارت کردم دیگه اصلا لینوکس بالا نمیاد .
از طریق فلش بوت live اوبونتو رو بالا اومدم  و همین فایل رو پیدا کردم ولی چون permissions شو ندارم  ، نمیزاره که اون خط کد رو حذف کنم و ذخیره اش کنم .
خواهشا کمک کنید :(
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1392، 08:05 ب‌ظ توسط mr.dp »

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
وقتی با لایو بالا میایی؛ ادیتورت رو با کاربر root اجرا کن؛ بهت اجازه ویرایش میده

مثلا

sudo nano FILEsudo vi FILE
يا واسه ادیتورهای گرافیکی (توی kde):
kdesudo EDITOR

آفلاین mr.dp

• Jr. Member
  • *
درسته . خیلی ممنون :)
ولی اینجا هم یه مشکل دارم . من الان این مسیر رو ( رفتم مسیر LightDM بر روی درایو اوبونتوی اصلی پیدا کردم و این پایین قرار دادم ) بهش دادم .
sudo nano /media/ubuntu/f99887ed-d3b2-4ccf-a858-c2f319fe6793/etc/lightdmولی فایل داخل اوبونتوی نصب شده در فلش رو برام میاره
من میخوام مسیر اون درایو حاوی اوبونتوی اصلی رو بهش بدم ولی نمیدونم چجوری  ](*,)  :(

آفلاین mr.dp

• Jr. Member
  • *
من به اون فایل دسترسی دارم . ولی میخوام از طریق ترمینال (بصورت root ) بهش دسترسی داشته باشم که این خطا رو بهم نده !

تو این تصویر ، فایل lightDM.conf که تو دومین درایو ( 67GB Valume ) هستش . این همون درایو اوبونتوی اصلی منه :(

و این تصویر وقتیه که اجازه نمیده من تغییری رو فایل انجام بدم :

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
ناتلیوس رو با روت اجرا کن
بعد فایل رو باز کن

آفلاین mr.dp

• Jr. Member
  • *
خیلی ممنون دوست عزیز . مشکلم حل شد .
من قبلا هم همون کاری رو انجام میدادم که الان شما گفتید ( کلیک روی فایل و فشردن Ctrl + L و کپی کردن مسیرش ) رو انجام دادم .  ولی این مسیر رو که کپی میکردم ، یک چیزو یعنی همون اسم فایل رو ( lightdm.conf ) در آخرش نمینوشتم که باعث میشد فایل رو پیدا نکنه .
بازم خیلی ممنون بابت کمکاتون . عاشق کاربرای لینوکسی هستم چون واقعا در حد توانشون به همدیگه کمک میکنن  :)