سلام مجدد دوستان :
نظر شخصی بنده (نه به عنوان یک متخصص , بلکه به عنوان یک کاربر نسبتا معمولی در لینوکس )
من مطالب را خوندم و نتیجه این بود که احیانتا اگر کاربری هنوز از ویندوز xp برای سیستم کامپیوتری خود استفاده میکنه - و دلیلش هم نبود سخت افزار بروز و قوی باشه - می تونه از لوبونتو 14.04 استفاده کنه . که هم آپدیت میشه و هم ...
اما دلایل بنده برای عدم استفاده این افراد از اوبونتو :
1. افرادی که پول خرید سیستم جدید را ندارند و از نظر مالی مشکل دارند قطعا آپدیت به کارشون نمیاد - چون اینترنت برای اونها در اولویت نیست و هنوز از دایلاپ استفاده میکنند .
2. این افراد از کامپیوتر به عنوان یک وسیله ی ضروری استفاده نمیکنند , و صرفا با ورد و اکسل 2003 یا فوقش 2007 کار کرده اند و مجموعه ی آفیس درون لینوکسها به کارشون نمیاد - زمانی که میبرند جایی که براشون پیرینت بگیره به مشکل بر میخوره - یا حتی شرکت و محل تحصیلشون اگر از آفیس بخواهند استفاده کنند و آموزش بدهند به ناچار باز باید از آفیس ویندوز استفاده کنند هرچند تفاوت زیادی با هم ندارند . "اما خودتون رو جای وقتی بزارید که کسی تازه فهمیدید کامپیوتر چیه حالا میومدید یکی یکی گذینه ها رو که مثلا استادتون درس میده یاداشت میکنید و در خونه تمرین میکنید که اگه استاد امتحان عملی گرفت کم نیارید "
3. نرم افزار های ویندوز روی لینوکس معمولا درست ساپورت نمیشه ( و بعضی یا اکثر بخشها ممکن هست به درستی روی برنامه ی شراب اجر نشه البته تجربه ی منه) و یک کاربر صرفا معمولی نمیتونه با برنامه های معادل سازی شده ی لینوکسی اون کار انجام بدهد چون شرکت یا محل تحصیلی و... اگر آموزش مثلا فوتوشاپ بزارند کاربر باید فوتوشاپ داشته باشه نه گیمپ ...
4. کاربری که سیستم ضعیف داره معمولا کاربردها و کابران معمولی روی این سیستمها کار میکنند که یا بازی کنند یا کارای معمول انجام بدهند - اما کاربر معمول لینوکس نمیدونه چیه ...
5. وی پی N , برنامه های بیت کویین ویندوز , شبیه سازهای مختلف , هلو , برنامه های شرکتی و ... غیره که کاربر فقط با اون برنامه کا کرده که نمیتونه با معادلش کار کنه یا معادلش نیست رو می خواهد چجوری درست کنه حتما با برنامه ی ناقص شراب ...
6. بعضی از سخت افزار ها که قدیمی هست و فقط روی xp و 98 فایل راه انداز داره و روی لینوکس ممکن هست ساپورت نشه ...
7. شراب پشتیانی خوبی نداره و اگه فرد هم مسلط به برنامه نویسی با C# C++ VB دلفی و ... باشه باز هم ممکن برنامه های نوشته شدش ساپورت نشه . مثلا من ویروس با VB نوشتم برای ویندوز چجوری روی لینوکس امتحانش کنم !!! (اینو گفتم که نگید از دات نت و دی ال ال و ... های لینوکس تو شراب معادل سازی شده هااا)
خلاصه ویندوز جای خودش لینوکس جای خودش
اما اگه تلویزیون نداشتیم یخچال نداشتیم - دویست سال پیش آیا می موردیم !!! نه , الان یخچال هم کفاف نمیده و باید ساید بای ساید داشت ... (ویندوز هم همینه - اگه از اول با لینوکس هـمــه عادت میکردند شاید اینجور نمیشد و لی الان ساید بای ساید (ویندوز) راحتی زیادی میده)
البته برای کسی که زیاد سیستم داره بهرته از هر دو استفاده کنه