انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اجراشدن دوتا کانکی و کایروداک (حل شد)  (دفعات بازدید: 2357 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
اجراشدن دوتا کانکی و کایروداک (حل شد)
« : 09 اسفند 1392، 11:10 ق‌ظ »
سلام. سابایون ۶۴ بیت با xfce دارم (البته فلاکس باکس هم باهاش دارم). توی xfce تازه که سیستم بوت میشه، دوتا کانکی باز میشه (یه فایل پیکربندی دوبار باز میشه) و کایروداک هم همینطوره. بعد از هر بار بوت شدن سیستم مجبورم از ترمینال یه کانکی و یه کایروداک رو ببندم. توی فلاکس باکس کانکی مشکلی نداره یعنی فقط همون یکی باز میشه. ولی توی xfce دوتا کانکی (و دوتا کایروداک) باز میشه.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
ممنون.
« آخرین ویرایش: 09 اسفند 1392، 08:13 ب‌ظ توسط پسر کوچولو »

آفلاین Clementine

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
  • لینوکس رو خَز نکنیم!
پاسخ : اجراشدن دوتا کانکی و کایروداک
« پاسخ #1 : 09 اسفند 1392، 01:44 ب‌ظ »
خب این یعنی دوبار conky و کایروداک رو واسه startup قرار دادی! یکیشو پاک کن
آیا میدانید با استفاده از فناوری پیچیده ای به نام موتور جستجوگر میتوانیم به بسیاری از سوالات خود پاسخ بدهیم؟ و 87٪ در لحظات منتظر جواب ماندن صرفه جویی کنیم؟
آیا میدانید استفاده این فناوری در انحصار غرب میباشد و ایرانیان در استفاده از آن عاجزند؟

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 اسفند 1392، 02:29 ب‌ظ »
توی تنظیمات session and startup، سربرگ application autostart فقط یه کانکی و یه کایرو دارم. تعجبم از همینه دیگه.

آفلاین Clementine

• Jr. Member
  • *
  • لینوکس رو خَز نکنیم!
« پاسخ #3 : 09 اسفند 1392، 02:37 ب‌ظ »
خب استارت آپ های conky و داک رو از session and startup میزکار xfce غیرفعال کن و با یه logout  دوباره وارد xfce شو ، ببین بازم کانکی و داک بالا میان؟

اگر اره، خب نیازی به استارت آپ توی session and startup نداری چون از یه جا دیگه خودشون شروع میشن
آیا میدانید با استفاده از فناوری پیچیده ای به نام موتور جستجوگر میتوانیم به بسیاری از سوالات خود پاسخ بدهیم؟ و 87٪ در لحظات منتظر جواب ماندن صرفه جویی کنیم؟
آیا میدانید استفاده این فناوری در انحصار غرب میباشد و ایرانیان در استفاده از آن عاجزند؟

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 09 اسفند 1392، 02:55 ب‌ظ »
کایروداک اجرا شد. ولی کانکی نه.

آفلاین Clementine

• Jr. Member
  • *
  • لینوکس رو خَز نکنیم!
« پاسخ #5 : 09 اسفند 1392، 03:01 ب‌ظ »
از کانکی چند بخشی استفاده نمیکنی؟ (نیاز به یه فایل با پسوند sh دارن برای اجرا شدن)

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 09 اسفند 1392، 03:10 ب‌ظ »
نه. همین فایلهای پیکربندی معمولیه فکر کنم (conky.conf).
راستی اینو فکر کنم باید بگم. وقتی سیستم تازه بالا میاد، یه کانکی اجرا میشه. بعد اونجایی که xfce برنامه‌های autostart رو باز میکنه‌، یه کانکی دیگه (که همون فایل پیکربندی باشه) اجرا میشه.
« آخرین ویرایش: 09 اسفند 1392، 03:12 ب‌ظ توسط پسر کوچولو »

آفلاین Clementine

• Jr. Member
  • *
  • لینوکس رو خَز نکنیم!
« پاسخ #7 : 09 اسفند 1392، 03:34 ب‌ظ »

ببین تو فایل xinitrc. که تو پوشه خانه قرار داره اسمی از کانکی اومده؟
یا استارت آپ فلاکس باکس تو استارت آپ xfce قرار داره؟ (اگر استارت آپ فلاکس تو xfce اجرا بشه کانکی دوبار اجرا میشه)

استارت آپ فلاکس باکس اگر اشتباه نکنم مثل استارت آپ openbox متنیه و باید دستی ویرایش بشه

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 09 اسفند 1392، 03:43 ب‌ظ »
.initrc ندارم اصلا.
از کجا بفهمم استارت آپ فلاکس توی استارت آپ xfce هست یا نه؟

ویرایش:
با logout معلوم نمیشد. الان که کانکی توی استارت‌آپ غیر فعاله، بعد از ریبوت اتوماتیک اجرا میشه.

بازم ویرایش:
کایروداک و کانکی رو از استارت آپ حذف کردم (دفعه قبلی فقط غیر فعال کرده بودم). بازم به صورت اتوماتیک اجرا میشن. اگه فرض کنیم که استارت آپ فلاکس باکس با xfce اختلال داره (چطور مطمئن بشم؟)، کایروداک دیگه چطوریه؟ خودمختاره؟
« آخرین ویرایش: 09 اسفند 1392، 05:59 ب‌ظ توسط پسر کوچولو »

آفلاین Clementine

• Jr. Member
  • *
  • لینوکس رو خَز نکنیم!
« پاسخ #9 : 09 اسفند 1392، 07:49 ب‌ظ »
کایرو داک میتونه خودمختار خودشو بالا بیاره اگه بهش اجازه بدی
من openbox دارم، تا حالا با فلاکس کار نکردم

link 1

شاید لینک بالا کمک کنه برای حل مشکل

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 09 اسفند 1392، 08:13 ب‌ظ »
اون لینک رو وقتی میخواستم فلاکس رو شخصی سازی کنم خوندم. توی خود فلاکس باکس مشکلی نداره. مطمئن هم نیستم که به خاطر اختلال با فلاکس باشه.
به هرحال الان که از استارت‌آپ xfce کانکی رو برداشتم هم اتوماتیک خودش اجرا میشه (ولی نه بعد از logout و لاگین دوباره، فقط بعد از بوت شدن).
بازم ممنون. من "حل شد" اضافه میکنم به عنوان تاپیک.