انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Tokamak II برگذار شد  (دفعات بازدید: 2440 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
Tokamak II برگذار شد
« : 23 بهمن 1387، 10:59 ب‌ظ »

دومین جلسه ی تیم توسعه دهندگان پلاسما دسکتاپ KDE4 با نام Tokamak II در شهر پرتو پرتغال برگذار شد. اهداف این نشست , طراحی ویژگی های جدید و تعیین خط و مشی کاری تیم Plasma بروی میزکار KDE4 در سال جاری میلادی بود. در این همایش به طور کلی مباحثی همچون , استفاده از انیمیشن ها و ویژگی های جدید Qt 4.5 , امکان جستجو در دسکتاپ , ساختار جدید و بهبود یافته System Tray , استفاده از دسکتاپ Plasma برای اهداف آموزشی , مدیا سنتر , Widget های جدید و بهبود یافته و … مطرح و بررسی شد.

همچنین درباره امکان استفاده از فریم ورک جدید Qt 4.5 در دسکتاپ KDE 4.2 برای حل یک سری از مشکلات فعلی تبادل نظر شد و قرار بر این شد که در این مورد بررسی و آزمایشات بیشتری صورت گرفته تا تصمیم نهایی اتخاذ گردد. برای مطالعه ی گزارش کامل این همایش بسیار مفید و سودمند تیم پلاسما به اینجا و اینجا مراجعه کنید.

منبع: MyBlog به نقل از KDE.NEWS
« آخرین ویرایش: 23 بهمن 1387، 11:01 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: Tokamak II برگذار شد
« پاسخ #1 : 24 بهمن 1387، 01:10 ق‌ظ »
جالبه تشکر حسین جان بابت انعکاس خبر ظاهرا تست کردن قبلا ازمایشی KDE 4.2 رو با QT 4.5 خیلی نتایج جالبی داشته بالاخص از نظر سرعت و پایداریش اینده جالبی داره این دسکتاپ  ;D

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #2 : 24 بهمن 1387، 01:30 ق‌ظ »
ظاهرا تست کردن قبلا ازمایشی KDE 4.2 رو با QT 4.5 خیلی نتایج جالبی داشته بالاخص از نظر سرعت و پایداریش اینده جالبی داره این دسکتاپ  ;D

این تست ها رو تیم توسعه Qt انجام دادن , نه تیم پلاسما و KDE ! با توجه به اینکه KDE 4.2 قبلا منتشر شده و از الان به بعد نباید تغییرات بنیادی در نسخه ی 4.2 صورت بگیره و فقط رفع باگ باید انجام بشه و همچنین این نکته که Qt 4.5 هنوز در فاز RC قرار داره و هنوز رسما منتشر شده , باعث شده که این موضوع کمی پیچیده تر از گذشته بشه و نیاز به بحث و بررسی بیشتر از طرف تیم پلاسما داشته باشه. اما مسئله ای که باعث شده موضوع استفاده از Qt 4.5 در نسخه های KDE 4.2.x مطرح بشه اینه که خیلی از ایرادات و باگ های فعلی KDE 4.2 به خاطر ایرادات و محدودیت های درونی Qt 4.4 است که KDE 4.2 براساس آن بنا شده و این ایرادات به طور مستقیم ربطی به میزکار KDE نداره. و مسئله اینجاست که بسیاری از ایرادات و باگ های Qt 4.4 در Qt 4.5 برطرف شده و همین مسئله باعث مطرح شدن این موضوع شده ! و همونطور که گفتم برای رسیدن به این هدف ( استفاده از Qt 4.5 در KDE 4.2 ) موانعی از نظر فنی وجود داره که در حال حاضر تیم پلاسما دارن روی این مسئله کار می کنند.
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1387، 01:34 ق‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #3 : 24 بهمن 1387، 06:46 ق‌ظ »
دقیقا اشاره منم به همون ازمایشات اخیر تیم توسعه Qt بود که مدتی پیش بحثش بود ولی ایا اصلا بنظرت تو سری 4.2 اینا در اینده تو ورژنهای دیگش از کیوتی 4.5 استفاده خواهند کرد و یا لمس قدرت QT 4.5 بطور کامل موکول میشه به مثلا  KDE 4.3 و یا ... ؟؟؟
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1387، 07:48 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #4 : 24 بهمن 1387، 08:01 ق‌ظ »
سلام
کم کم دارم وسوسه میشم!
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #5 : 24 بهمن 1387، 01:52 ب‌ظ »
دقیقا اشاره منم به همون ازمایشات اخیر تیم توسعه Qt بود که مدتی پیش بحثش بود ولی ایا اصلا بنظرت تو سری 4.2 اینا در اینده تو ورژنهای دیگش از کیوتی 4.5 استفاده خواهند کرد و یا لمس قدرت QT 4.5 بطور کامل موکول میشه به مثلا  KDE 4.3 و یا ... ؟؟؟

هنوز معلوم نیست ! البته اگر هم در نسخه های سری 4.2  از Qt 4.5 استفاده بشه , صرفا جهت رفع باگ و ایرادات هست نه استفاده از ویژگی ها و قابلیت های جدید Qt 4.5. بنابراین ویژگی های جدید Qt 4.5 رو مطمئنا در KDE 4.3 خواهیم دید.