سلام دوستان. من از APTOnCD برای بک آپ گرفتن از نرم افزارهام استفاده می کنم. البته هنوز ریستور نکردم باهاش. یعنی تجربه ای هنوز ازش ندارم. فقط بک آپ گرفتم و رایت کردم برای روز مبادا
تو انجمن که سرچ کردم یه چیزهایی ازش فهمیدم. اینکه APTOnCD فقط از فایل های دانلودی بک آپ میگیره و بعد از ریستور باید خود کاربر تک تک نرم افزار ها رو نصب کنه. البته همین هم خیلی خوبه. چون دیگه نیاز به دانلود اضافه نیست. درسته که من نامحدود دارم ولی وقتم رو که از سر راه نیاوردم!!!
خب. تا اینجا که کاملا فهمیدم موضوع رو. این رو هم فهمیدم که میشه روی هر توزیع (حالا همون توزیع های اوبونتو مثلا) میشه ازش استفاده کرد. (برای ریستور). این حرف درسته؟؟
یعنی من الآن که زوبونتو دارم و بک آپ میگیرم، بعد ها که خواستم اوبونتو (اگه خدا قسمت کنه یه سیستم خوب می خوام بگیرم) نصب کنم، میشه از همین بک آپ ها ازش استفاده کرد؟؟
سوال بعدی که به خاطرش این تاپیک رو باز کردم اینه:
آیا من اگه از زوبونتوی ۳۲ بیتی به اوبونتوی ۶۴ بیتی مهاجرت کنم، این بک آپ به کار میاد یا دیگه بی مصرف میشه؟؟ مثلا نرم افزارهای ۳۲ بیتی بدون مشکل روی ۶۴ بیتی نصب میشن؟؟ یا مثلا اینکه الآن VLC هر دو نسخه رو داره؟ ( اینکه تو هر نوع معماری مدل مخصوص رو توی اوبونتو سافت ور سنتر نمایش بده ) یا اینکه فرقی نمی کنه؟؟