انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: درایو ext3 پرید  (دفعات بازدید: 1208 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
درایو ext3 پرید
« : 03 اسفند 1387، 06:18 ب‌ظ »
سلام
من از ویندوز و لینوکس به علت اجبار در کنار هم استفاده می کنم. و از برنامه ای جهت مشاهده و تغییر در درایو های ext3 لینوکس در ویندوز استفاده می کنم. در برخی از موارد آن برنامه قادر به باز کردن درایو نمی باشد و با استفاده از fsck درایو به حالت اول خود بر می گردد و دوباره قابل استفاده می شود. البته در برخی از موارد از inode ها ایراد می گیرد که وقتی می گوییم آن را repair یا clean کند این کار را بدون مشکل انجام می دهد (حداقل تا قبل از روز واقعه).
یکی دو روز پیش این اتفاق افتاد (یعنی درایو لینوکس در ویندوز قابل استفاده نبود) که این سناریو ها اتفاق افتاد اما این بار تعداد repair یا clean ها بسیار بسیار زیاد بود و هر چی می گفتم دوباره چند تا دیگه ظاهر می شد. بعد از اینکه fsck کارش رو کرد و درایو را باز کردم (هم لینوکس و هم ویندوز) تمامی ساختار از بین رفته بود یعنی خبری از هزاران هزار فولدر و فایل نبود و همگی پریده بودند ??? ??? ???
البته چند تا برنامه repair تحت ویندوز که از ext3 ساپرت می کردند را امتحان کردم اما هیچ کدوم نتوانستند فولدر بندی ها را بر گرداند . البته فکر کنم اون inode اصلی که ارتباط اولیه را برقرار می کنه از بین رفته(البته فکر کنم).
البته فایل هایی که من می خواهم و برام مهم اند php هستند که با WinHex اکثرش رو پیدا کردم اما باز هم مشکلاتی در این فایل ها وجود دارد.
خلاصه عرض کنم می خواستم ببینم آیا راهی وجود دارد که من را به چند لحظه قبل از واقعه بر گردونه یا نه  ???
بنی آدم اعضای یکدیگرند        که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار     دگر عضو ها را نماند قرار

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: درایو ext3 پرید
« پاسخ #1 : 04 اسفند 1387، 09:13 ق‌ظ »
خوب بارها و بارها تذکر داده شده که هیچ وقت از این گونه ابزارها استفاده نکنید اگر هم کردید فقط تو حالت readonly باشه نه چیز دیگه . ولی شما همه کار باهاش کار کردید . چرا از ویژوال باکس استفاده نمی کنین؟
هیچ راهی به نظرم نمی رسه که بتونه کمک حالتون باشه

آفلاین googerdi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
پاسخ به: درایو ext3 پرید
« پاسخ #2 : 04 اسفند 1387، 11:30 ق‌ظ »
من همچنان منتظرم ...
بنی آدم اعضای یکدیگرند        که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار     دگر عضو ها را نماند قرار