انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی شبکه  (دفعات بازدید: 3265 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
راه اندازی شبکه
« : 17 دی 1387، 12:29 ب‌ظ »
آقا من دو تا کامپیوتر دارم ( یه لپ تاب و یه پی سی ) روی یکی اوبنتو نصبه و روی اون یکی کوبنتو میشه بگید چطوری میتونم این دو تا سیستم رو با هم شبکه کنم و اینترنت رو هم بینشون شیر کنم ( تجهیزات شبکه یعنی کابل کشی و سویچ و مودم دی اس ال با خروجی شبکه رو دارم )

میخوام طوری باشه که در هر دو سیستم اکانت اینترنت شیر باشه تا وقتی یکی از سیستم ها وصله اون یکی هم به راحتی وصل بشه

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: راه اندازی شبکه
« پاسخ #1 : 17 دی 1387، 01:34 ب‌ظ »
خوب مودم و pc  ها رو به سوئییچ وصل کن . اگر مودمت بیشتر از 1 پورت Lan  داره میتونی PC هارو مستقیم به مودم وصلشون کنی .همین دیگه مودمت خودش Port Forwarding  انجام میده ...

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #2 : 17 دی 1387، 02:16 ب‌ظ »
خوب مودم و pc  ها رو به سوئییچ وصل کن . اگر مودمت بیشتر از 1 پورت Lan  داره میتونی PC هارو مستقیم به مودم وصلشون کنی .همین دیگه مودمت خودش Port Forwarding  انجام میده ...

اگر یک پورت  لن داشته باشه چی؟
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #3 : 17 دی 1387، 02:23 ب‌ظ »
بستگی به مودم داره ، معمولا ججواب میده مثلا مودم من 1 پورت LAN  داره  با استفاده از سوئیچ میشه این کارو کرد. در غیر اینصورت اگر سوئیچ  این قابلیت رو داشته باشه روی سوئیچ port forwarding   اگر اون هم امکانش نبود که فکر کنم توی این مورد سوئیج manageable  هم نباشه باید روی یکی از PC  ها port forwarding  انجام بدیم.

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
    • Persian Xoops Project
« پاسخ #4 : 04 بهمن 1387، 11:56 ق‌ظ »
میشه یکم بیشتر توضیح بدید چطوری؟ سویچ من دیلینکه نمیدونم اینو داره یا نه ! 
روی پی سی چیکار باید بکنم؟

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #5 : 04 بهمن 1387، 12:34 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام
مهندس جان قاعدتا مودمهای adsl باید dhcp اونها فعال باشه . پس مودم رو بزنه تو سوئیچ کامپیوترهای دیگه رو هم بزنه خودش خودکار ip  رو میگیره.
(البته در صورتی که مودم خودش کانکت کند یعنی pppoe)
یه سئوال :شما در حالت عادی چطور به اینترنت وصل می شدی با کانکشن یا بعد از روشن شدن مودم خودکار وصل میشی؟

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
    • Persian Xoops Project
« پاسخ #6 : 04 بهمن 1387، 08:12 ب‌ظ »
من خیلی تلاش کردم که کانکشن pppoe رو توی مودم درست کنم که خود مودم خودکار وصل بشه ولی به نظر میاد مودم من اینو ساپورت نمیکنه ( مودل مودم huawei  mt 800  ) و حدود ۲ سال و نیمه که دارمش

من فعلا با دستور pppoeconf  توی کوبنتو یه کانکشن ساختم که خودکار وصل میشه و اوبونتو ۸.۱۰ هم که خودش یه بخش برای ساخت کانکشن داره از اون استفاده میکنیم .

حالا من نمیدونم چطوری اینترنت رو بین این دو سیستم شیر کنم

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
    • Persian Xoops Project
« پاسخ #7 : 10 بهمن 1387، 08:14 ب‌ظ »
پیشنهادی نیست؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #8 : 10 بهمن 1387، 09:22 ب‌ظ »
اگر مودم شما این مدل هست:

قابلیت Router شدن رو دارا هست و فقط کافیه این کار رو روش انجام بدید. در اونصورت هم دو تا کاپیتر شبکه هستند هم هر دو از اینترنت استفاده میکنن. راهنمای زیر کمکتون میکنه:
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Huawei/SMARTAX-MT-800/SMARTAX-MT-8004.jpg&imgrefurl=http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Huawei/SMARTAX-MT-800/Will_Rock.htm&usg=__WDrqE08A_NyAaNXdng79ZAebMH0=&h=433&w=368&sz=42&hl=en&start=1&um=1&tbnid=K1hVHtmiarHMVM:&tbnh=126&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3Dhuawei%2B%2Bmt%2B800%26um%3D1%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dcom.ubuntu:en-US:unofficial%26sa%3DN
Godisnowhere

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 11 بهمن 1387، 02:29 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام
نکته:
   اگر شما قبلا از طریق bridge (کانکشن روی ویندوز) وصل می شدید پس احتمالا مرکز isp شما یعنی جایی که adsl رو از اونها می گیرید شما را روی mac ویندوز بسته باشند و شما نتوانید از طریق مودم وصل شوید  در آن صورت وقتی مودم می خواهد خودش وصل  شود با mac خودش وصل می شودو آنها باید در accunting  مرکز mac  جدید را  add  کنند.
  تماس بگیرید با isp خود بگویید mac رو بردارند تا شاید شما بتوانید وصل شوید. بهتره vpi/vci رو هم دوباره بگیرید

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
    • Persian Xoops Project
« پاسخ #10 : 06 اسفند 1387، 09:27 ق‌ظ »
با توجه به راهنمایی دوستان درست شد . مشکل این بود که باید سه چهار دقیقه صبر میکردم تا تنظیم بشه و خود مودم کانکت بشه :دی

الان یه مشکل مسخره ای دارم . وقتی با مودم کانکت میشم سرعت اینترنت به شدت میاد پایین. البته احساس میکنم سرعت پورت ۸۰ یا بهتر بگم صفحات وب کم میشه چون مثلا تورنت با سرعت قبل دانلود میکنه ولی یه صفحه سبک رو هم کلی طول میده تا باز کنه .

به نظرتون من جایی در تنظیمات اشتباه کردم؟

به دو تا کامپیوتر دو تا ای پی تو رنج آپی مودم دادم یعنی 192.168.1.2 و 192.168.1.3  ???

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 07 اسفند 1387، 08:43 ق‌ظ »
به نام خدا
سلام
اول که اینو بخونhttp://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4067.0.html
دوم: امکان داره مشکل از کش isp  باشه.
سوم: سیستمها رو تک تک امتحان کن یعنی یه بار یکی رو قطع کن بااون یکی امتحان کن و همین کار رو با اون یکی سیستم امتحان کن شاید یکی از سیستمها داره پهنا رو میگیره