انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آدرس تاپیک مربوط به راه اندازی Blender از طریق سورس آن در ubuntu  (دفعات بازدید: 920 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khashayar1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
درود
من فایل سورس بلندر را دانلود کردم و مبتدی هستم اوبونتو دارم لطفا لینک فارسی مناسبی که به سادگی روش به راه اندازی بلندر توسط سورس آنرا و دست کاری در این سورس را یاد داده باشد برای من بگذارید. خیلی هم با ترمینال نمیتوانم کار کنم لطفا طوری توضیح دهید که دستی و آسان بتوانم این کار را انجام بدهم.

این سوال را پیشتر پرسیدم ولی گفته شد جستجو کن ولی جستجوی من نتیجه نداد.
لطفا به عنوان یک تازه کار پاسخ درخوری بدهید و تاپیک را بدون اطلاع قفل یا حذف نکنید.
سپاس

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
سوالی که پرسیدید کاری نیست که یک‌شبه یاد بگیرید.
تا الان توی گنو-لینوکس برنامه‌نویسی کردید؟ اگر نکردید، ابتدا با برنامه‌نویسی C و ++C توی گنو-لینوکس شروع کنید. این کتاب برای شروع خوب هستش: ‪لینک

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
پروژه های سبک تر برای یادگیری برنامه نویسی یا تقویت آن وجود دارند. این پروژه بزرگیه که انتخاب کردید باید خیلی چیزها بلد باشید! نسخه راهنمایی فارسی هم نداریم و از خود سایت بلندر به زبان انگلیسی باید کمک بگیرید
توی github بگردید پروژه های زیادی برای شروع پیدا میشه در کل اگر اصرار دارید که با بلندر شروع کنید باید توی سایتش عمیق مطالعه کنید
https://developer.blender.org/

آفلاین khashayar1

• Newbie
  • *
سوالی که پرسیدید کاری نیست که یک‌شبه یاد بگیرید.
تا الان توی گنو-لینوکس برنامه‌نویسی کردید؟ اگر نکردید، ابتدا با برنامه‌نویسی C و ++C توی گنو-لینوکس شروع کنید. این کتاب برای شروع خوب هستش: ‪لینک

درود

من با C و C++ راحت هستم ولی توی گنو-لینوکس نه حتما لینک را مطالعه میکنم.
در ضمن کامپیوتری که روی آن اوبونتو نصب دارم (فکر کنم اوبونتوی 11 و اندی باشد) رم 256 دارد و اوبونتو تماما هنگ است.
از طرفی اطلاعات مهمی روی آن دارم نمیتوانم فرمت کنم. آنقدر هم حجم فایلش زیاد است که نمیتوانم روی فلش بریزم راهی است که با چند دستور توی ترمینال اوبونتو بدون از دست دادن اطلاعات و کامپایلرهایی که روی آن نصب کرده ام ورژن اوبونتو را کاهش دهم تا روی کامپیوتر قدیمی من راحت کار کند؟
د

آفلاین khashayar1

• Newbie
  • *
پروژه های سبک تر برای یادگیری برنامه نویسی یا تقویت آن وجود دارند. این پروژه بزرگیه که انتخاب کردید باید خیلی چیزها بلد باشید! نسخه راهنمایی فارسی هم نداریم و از خود سایت بلندر به زبان انگلیسی باید کمک بگیرید
توی github بگردید پروژه های زیادی برای شروع پیدا میشه در کل اگر اصرار دارید که با بلندر شروع کنید باید توی سایتش عمیق مطالعه کنید
https://developer.blender.org/

حرف شما کاملا درست است حتی یک پروژه کوچک هم کار مرا راه می اندازد چون میخواهم یاد بگیرم (اگر سی یا سی پلاس پلاس باشد بهتراست) و اگر شما موردی سبک را که بچه های سایت با آن کار کرده اند را میشناسید لطفا دریغ نکنید.

در ضمن نقطه کور من زبان انگلیسی است  :'(