انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اموزش رایت کردن اوبونتو(حل شد)  (دفعات بازدید: 4261 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mssr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
اموزش رایت کردن اوبونتو(حل شد)
« : 25 فروردین 1393، 03:48 ب‌ظ »
با سلام
دوستان من سیستم عامل لینوکس اوبونتو را دانلود کردم حالا من می خواهم این را روی dvd رایت کنم
سوال من اینه که من باید مستقیم فایل iso را رایت کنم یا اول extract کنم و بعد رایت کنم ، چون من می خوام لینوکس را در حالت بوت نصب کنم
در ضمن من از نزم افزار UltraISO برای رایت استفاده می کنم
با تشکر
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1393، 06:54 ب‌ظ توسط mssr »
وقتی علی بن مهزیار رسید به محضر امام زمان بعد از آنکه سه روز مهمان امام زمان بود از آقا گلایه کرد : آقا جان نوزده سفر حج آمدم ندیدمتون این سفر بیستم قاصدتون رو دنبال من فرستادید.
امام (ع) فرمود پسر مهزیار تو بیست سفر حجه که داری منو صدای میزنی اما ما شب و روز چشم انتظار تو بودیم تو بگو چرا دیر آمدی

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
پاسخ : اموزش رایت کردن اوبونتو
« پاسخ #1 : 25 فروردین 1393، 04:26 ب‌ظ »
باید رایت کنید.
کاش ۳ روز دیگه هم صبر می‌کردید که قراره نسخه جدید ۱۴.۰۴ بیاد که پشتیبانی بلند مدت هم داره

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Tarjomeebook
« پاسخ #2 : 25 فروردین 1393، 04:51 ب‌ظ »
با سلام
دوستان من سیستم عامل لینوکس اوبونتو را دانلود کردم حالا من می خواهم این را روی dvd رایت کنم
سوال من اینه که من باید مستقیم فایل iso را رایت کنم یا اول extract کنم و بعد رایت کنم ، چون من می خوام لینوکس را در حالت بوت نصب کنم
در ضمن من از نزم افزار UltraISO برای رایت استفاده می کنم
با تشکر

سلام تا اونجایی که من میدونم برنامه های رایت یک گزینه iso burn یا یک همچین چیزی دارن و خودش براتون اکسترکت میکنه و بعد رایت میکنه یعنی باید اول اکسترکت بکنید بعد رایت کنید که با این کار محتویات دی وی دی که شامل فایل نصب لینوکس و پوشه بوت لودر هستش توش باشه .
I love learning languages, i'm currently learning Esperanto, i love Python programming language and of course linux

آفلاین mssr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 25 فروردین 1393، 04:55 ب‌ظ »
با سلام
سوال من به خاطر این بود که من قبلا یه نسخه از ابونتو را خریداری کرده بودم و وقتی محتویات dvd  را نگاه می کردم فایل های extract  شده رو dvd  رایت شده بود
به خاطر این پرسیدم که اشتباه رایت نکنم

یه سوال دیگه

توی سایتش دو نوع را برای دانلود گذاشته یکی Ubuntu 12.04 LTS دیگری هم Ubuntu 13.10
حالا این ها چه فرقی می کنند و کدام بهتره ؟
با تشکر
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1393، 04:57 ب‌ظ توسط mssr »
وقتی علی بن مهزیار رسید به محضر امام زمان بعد از آنکه سه روز مهمان امام زمان بود از آقا گلایه کرد : آقا جان نوزده سفر حج آمدم ندیدمتون این سفر بیستم قاصدتون رو دنبال من فرستادید.
امام (ع) فرمود پسر مهزیار تو بیست سفر حجه که داری منو صدای میزنی اما ما شب و روز چشم انتظار تو بودیم تو بگو چرا دیر آمدی

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
« پاسخ #4 : 25 فروردین 1393، 05:33 ب‌ظ »
با سلام
سوال من به خاطر این بود که من قبلا یه نسخه از ابونتو را خریداری کرده بودم و وقتی محتویات dvd  را نگاه می کردم فایل های extract  شده رو dvd  رایت شده بود
به خاطر این پرسیدم که اشتباه رایت نکنم

یه سوال دیگه

توی سایتش دو نوع را برای دانلود گذاشته یکی Ubuntu 12.04 LTS دیگری هم Ubuntu 13.10
حالا این ها چه فرقی می کنند و کدام بهتره ؟
با تشکر
ابونتو هر شش ماه یه بار یه نسخه جدید میده بیرون که ۹ ماه پشتیبانی داره و هر ۲ سال یکبار یه نسخه‌ای رو بجای ۹ ماه ۵ سال پشتیبانی می‌کنه. الان ۱۲.۰۴ آخرین نسخه‌ی با پشتیبانی بلند مدت ابونتو هست. توجه کن که ۱۲.۰۴ یعنی این نسخه سال ۲۰۱۲ و در چهارمین ماه که آوریل باشه منتشر شده. گفتم که هر ۲ سالی یه نسخه‌ی پشتیبانی ۵ ساله میده پس الان که ۲ سال از آخرین نسخه پشتیبانی بلند مدت گذشته باید یه نسخه‌ی دیگه بده که نسخه‌اش میشه ۱۴.۰۴ که ۳ روز دیگه منتشر میشه. پس ۳ روز دیگه صبر کن و ابونتو ۱۴.۰۴ که پشتیبانی بلند مدت داره رو بارگیری و نصب کن.

آفلاین mssr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 فروردین 1393، 05:45 ب‌ظ »
با تشکر از راهنمایی دوستان فقط ای کاش یه دکمه تشکر از پست بود که برای تکشر روی اون کلیک می کردیم

آنلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1524
« پاسخ #6 : 25 فروردین 1393، 06:16 ب‌ظ »
اگه پسوند فایل rar یا zip هستش اونو اکسترکت کنید تا یه فایل iso بهتون بده و iso رو مستقیما تو هر برنامه رایتری میتونید رایت کنید.فایل iso رو اکسترکت نکنید
پ.ن
لطفا برای هر مشکل جدید یه تاپیک جدید درست کنید
اگه مشکل تون حل شد لطفا عبارت (حل شد) رو به اخر تاپیک اضافه کنید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین mssr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 25 فروردین 1393، 06:49 ب‌ظ »
با سلام

حل شد
با تشکر