عزیز مجانی شد ویندوز ایکس پی فکر میکنم سورسش هم دردسترس هست نمیدونم شاید سورس 98 رو داده یادم نی
دوست عزیز.
توی این مدتی که توی این فروم فعالیت کردین، همیشه سعی شما این بوده که نشون بدین یک عادم مثلا حرفهای، پولدار، پلیر! (و...) هستین! تقریبا توی همه پستهاتون خواستید نشون بدید که از همه چیز سر در میارین. از اظهار نظر در کدهای ++C گرفته تا بحثهایی شبیه فرق SSE4 با SSE4.2، قیمت بیتکوین و خیلی چیزهای دیگه... الان هم که در مورد رایگان و متنباز شدن ویندوز XP اظهار نظر میکنید.
من همیشه سعی میکنم این مسائل رو نادیده بگیرم ولی معتقدم ایندست رفتارها ضررهایی هم برای من و خیلیهای دیگه داره. یکیش اینه که این رفتارها باعث ایجاد جو بدی در انجمن بشه و نتیجتا بسیاری از دوستان خوب من یا دیگه توی این فروم فعالیت نمیکنن و یا اینکه فعالیتشون خیلی کم شده.
معتقدم که اگر توی زمینهای اطلاعاتی ندارم، پس نظر هم ندم و فکر نمیکنم کسی فکر کنه با این رفتار من کاملا بیسوادم، اتفاقا معمولا برعکس هستش. همچنین با اظهار نظر کردن اشتباه در همه چیز کسی فکر نمیکنه که من آدم باسواد و باحالی هستم، در این مورد هم معمولا برعکس هستش.
اینها رو گفتم به این امید که شاید تاثیری داشته باشه و شاهد تغییرات مثبتی باشیم و مطمعنا این حرفها، حرف فقط من نیست، حرف بسیاری دیگه هم هست که به دلایل مختلف مطرح نمیکنن...
به هر حال امیدوارم موفق باشی.
برای روشن کردن موضوع:
هیچ نسخهای از ویندوز هیچوقت رایگان یا متنباز نشد، تنها اتفاقی که افتاده اینه که مایکروسافت متن کد نسخهای از DOS و نسخه اولیه Word رو منتشر کرد. این برنامهها هم عملا متنباز محسوب نمیشن و تحت پروانه سفت و سختی منتشر شدن که اجازه تمیده کدها در برنامه دیگهای استفاده بشن. حتی تعداد کاراکترها برای نقل قول هم محدود هستش.
در مورد موضوع تاپیک هم، پاسخ مدنظر من رو nixoeen عزیز مطرح کردن.
(بابت آف تاپیک هم معذرت)