انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هایبرنت حین کپی فایلها کار نمیکنه!  (دفعات بازدید: 956 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
هایبرنت حین کپی فایلها کار نمیکنه!
« : 25 اسفند 1392، 03:36 ب‌ظ »
سلام
دیروز با لپ تاپ ایسوز k43sj که تازه اوبونتو ۱۲.۴ روش نصب کردم.داشتم فایل ها رو توی Nautilus مرتب میکردم.حواسم به نوار بالا نبود.باطری هم خالی خالی شده بود.و پیغامی رو من ندیدم.و یک دفعه مثل اینکه برق بره و لپ تاپ باتری نداشته باشه برق باطری تموم شد و بدون Shutdown و یا Hibernate اوبونتو پرید.
هنگ کرده بودم.چون اولا انتظار یه پیغام واضح مثل Message box توی ویندوز داشتم.ولی اینطور پیغام واضحی ندیدم.نه اینکه فقط باتری قرمز بشه.و پیغام ها هم پشت پنجره ناتیلوس بیفته و من اون ها رو نبینم!
دوما انتظار داشتم خوب لپ تاپ هایبرنت بشه ولی نشد!!! با اینکه در Power settings تنظیم کردم که When battery is critically low بر روی Hibernate باشه.

بعدا چند بار تست کردم.گذاشتم باطری خالی خالی بشه.ولی این دفعه درست Hibernate شد.بعدش حدس زدم شاید نمیتونه حین کپی کردن فایل هایبرنت کنه.یه فایل بزرگ رو کپی کردم و از طرف دیگه باتری هم داشت تموم میشد.باتری که خیلی خیلی خالی شده بود ولی لینوکس هایبرنت نکرد و بازهم برق از اوبونتو پرید.متوجه شدم که اوبونتو دو تا ایراد ریز داره :
۱-وقتی که باتری لپ تاپ کم هستش اوبونتو خیلی دیر اقدام به هایبرنت میکنه.یعنی انقدر صبر میکنه که باطری لپ تاپ خالی خالی میشه و اگر حتی هایبرنت طول بکشه .(مثلا وقتی چند تا بازی همزمان اجرا کردید و رم کامپیوتر پر پره)ممکنه هایبرنت ناقص اتفاق بیفته و مثلا لینوکس فرصت نکنه ۴ گیگابایت رم رو روی پارتیشن Swap کپی کنه و حین عملیات Swap out لپ تاپ برق تموم کنه و برق بره و بد خاموش شه.یا کاربر فرصت کنسل کردن کپی کردن فایل یا بستن گیم رو نداره و ... بهتره مثلا وقتی لپ تاپ ۵ درصد باتری داره خاموش بشه.نه اینکه وقتی فقط ۱ درصد باتری داره.
۲-بهتره مثل ویندوز بتونه همزمان با کپی فایل هایبرنت بشه.به نظر من ویندوز اینجا بهتر عمل میکنه.میتونی یه فایل رو تا نصفه کپی کنی بعد هایبرنت کنی و بعدا که روشن کردی دوباره بقیه کپی کردن اون فایل رو ادامه بدی.ولی لینوکس نمیتونه حین کپی کردن فایل هایبرنت کنه.به نظر من این یه نقطه ضعفه.نظر شما چیه؟؟؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
پاسخ : هایبرنت حین کپی فایلها کار نمیکنه!
« پاسخ #1 : 15 فروردین 1393، 12:48 ب‌ظ »
و حتی با vlc فیلم نگاه میکردم شارژ تموم شد ولی هایبرنت نشد و باز برقش پرید!!!
این هایبرنت ۱۲.۴ مشکل داره.کسی تجربه ای داره؟؟
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #2 : 28 فروردین 1393، 05:15 ب‌ظ »
با فایرفاکس توی اینترنت بودم بازم شارژ تموم شد و هایبرنت نشد!!!
از اساتید و علما کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟

آفلاین bat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
« پاسخ #3 : 29 فروردین 1393، 09:46 ب‌ظ »
من خودمم از 12.04 استفاده میکنم.تا اونجا که من شنیدم هایبرنت توی ورژنای اون موقع باگی بود(تو ورژنای اخیرو نمیدونم) واسه همینم به صورت پیش فرض فعال نیست.کلا خیلی بهش اعتماد نکن.یه سرچ تو انجمن بزن ببین به چی میرسی.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #4 : 31 فروردین 1393، 03:17 ب‌ظ »
مرسی از پاسخت
امروز چک کردم ابونتو ۱۴.۴ روی سایت ubuntu.com آماده دانلود بود.
امیدوارم مشکل و باگ های هایبرنت به قول خودشون بعداز ۵ سال کار نگهداری و ارتقا حل شده باشه.ورژن جدید رو که تست کردم نتیجه رو اینجا مینویسم