انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ذخیره نشدن تنظیمات نور  (دفعات بازدید: 1276 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
ذخیره نشدن تنظیمات نور
« : 03 اردیبهشت 1393، 11:10 ب‌ظ »
درود و صد درود

پس از مدتهای مدید و طولانی .......... بیخیال ویندزد شدم
یکی دو روزه اوبونتو ۱۴.۰۴ رو روی asus k551 نصب کردم و یه مشکلی دارم : نور صفحه ذخیره نمیشه و با هربار ریستارت دوباره پرنور میشه و حتی حس میکنم که نوع فونت و قلم سیستم هم عوض میشه یکی دوتا راهنما دیدم حتی ( فاراب ) اموزش داده بود که در نوار بالا یه گزینهء تنظیم نور اضافه شد ولی فقط حکم یک میانبر داره و باز هم ثابت نمیمونه ؟!
« آخرین ویرایش: 04 اردیبهشت 1393، 11:32 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : تنظیمات نور
« پاسخ #1 : 04 اردیبهشت 1393، 12:20 ق‌ظ »
یه راه دور زدن ساده و کوتاه اینه که
یه اسکریپت بنویس که توش دستورات تنظیم نور ترمینالت هست و درصدش رو بهش بده
بعدش بذار توی استارت آپت!که موقع بالا اومدن سیستمت اجرا بشه  :)

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #2 : 04 اردیبهشت 1393، 09:02 ب‌ظ »
درود

اقاجون شما که اینارو میگی بقیه شو هم بوگو که من تاحالا از این کارا نکردم و بلد نیستم :'(
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #3 : 04 اردیبهشت 1393، 11:29 ب‌ظ »
درودی دوباره

ممنون از علیرضای عزیز ... آقاجون یافتم و ظاهرا درست شده و بعد از یکبار ریستارت هم درسته اینم لینک آموزشش :

با تشکر فراوان از سالار مقدم عزیز : خیر ببینی جوون چشام در اومد  ;D ;D ;D

البته من راه حل فاراب عزیز رو هم انجام دادم ولی احیانا هیچ رقمه نمیشه fn رو به کار انداخت که همیشه دم دست باشه ؟! اگه نه بگید که ببندمش ....

« آخرین ویرایش: 04 اردیبهشت 1393، 11:34 ب‌ظ توسط narayana »

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین azadi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
« پاسخ #4 : 05 اردیبهشت 1393، 04:15 ب‌ظ »
درودی دوباره

ممنون از علیرضای عزیز ... آقاجون یافتم و ظاهرا درست شده و بعد از یکبار ریستارت هم درسته اینم لینک آموزشش :

با تشکر فراوان از سالار مقدم عزیز : خیر ببینی جوون چشام در اومد  ;D ;D ;D

البته من راه حل فاراب عزیز رو هم انجام دادم ولی احیانا هیچ رقمه نمیشه fn رو به کار انداخت که همیشه دم دست باشه ؟! اگه نه بگید که ببندمش ....
من این راهو می تونستم بهت معرفی کنم ولی یه مشکل داره هر بار که سیستم ریسیت میشه همون مقدار ثابتی که بهش دادی نور صفحه میشه نه مقداری که قبل از ریسیت قرار دادی
یه راه توی یه فروم لینوکسی بود که از دو اسکریپت استفاده می کرد ولی من چون اوبونتو من آپگرید شده س مشکل داره نتونستم تستش کنم