انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت نشدن ویندوز8 پس از نصب اوبونتو 14.04  (دفعات بازدید: 3196 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khatar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
بوت نشدن ویندوز8 پس از نصب اوبونتو 14.04
« : 07 اردیبهشت 1393، 01:03 ب‌ظ »
سلام خدمت دوستان عزیز

بنده تصمیم گرفتم اوبونتو رو در کنار ویندوز8 نصب کنم بعد از اختصاص دادن فضایی از هارد و بوت شدن از طریق اوبونتو به روش live دیدم که Gparted کل هارد رو unlocate میشناسه و ارورشم این بود که می گفت پارتیشن بندی GPT دستکاری شده ! در صورتی که هارد من به صورت MBR بود بگذریم پس از بررسی های فراوان مشخص شد به دلایل نا معلومی هاردم هم به صورت GPT و هم به صورت MBR شناسایی میشه و GPT مشکل پیدا کرده . طبق دستور العمل هایی که تو سایت های ایرانی و البته خارجی دیدم GPT رو حذف کردم و MBR را به عنوان table درست انتخاب کردم مشکل عدم شناساسی حل شد و Gparted هارد و درایو ها رو میشناخت اما بعد از هر پارتیشن یه قسمت unlocate به اندازه 2MB جدا شده بود ( که احتمالا قسمتی از پارتیشن برای جدول بندی هر پارتیشن بوده ) بعد از نصب اوبونتو ، گراب هم ویندوز 8 رو میشناخت اما وقتی رو ویندوز 8 کلیک می کردم صفحه ای بالا میومد با عنوان windows boot manager که می گفت ویندوز نمیتونه بالا بیاد و مسیر File/boot/BCD مشکل پیدا کرده و از طریق دیسک ویندوز اونو تعمیر کنید

حالا می خواستم دوستان پیشنهادی دارین چطور مشکل رو حل کنم ( اینم بگم من dvd ویندوز 8 ندارم )

ممنون

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
پاسخ : بوت نشدن ویندوز8 پس از نصب اوبونتو 14.04
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1393، 04:20 ب‌ظ »
دوست عزیز ورود شما رو به انجمن ابونتو و دنیای ازاد تبریک میگم.

واقعیتش من الان میشنوم که هاردی دو تا پارتیشن تیبل هم زمان داشته باشه.
در مورد مشکل تون باید بگم که احتمالا این مشکل مربوط به یوفی یا راه انداز بوت امن هستش که رجیستری سیستم عامل و برنامه ها رو موقع بوت چک میکنه تا بدافزار و سیستم عامل و نرم افزار کرک شده لود نشه.والبته باعث میشه شما فقط یه سیستم عامل داشته باشید.غیر فعال کردن یوفی هم برابر با پاک شدن کل هاردتون میشه.
معمولا این مشکل برای لینوکس پیش می اومد که با اپدیت گراب به صورت لایو حل میشد.فکر کنم بشه با اپدیت گراب ویندوز مشکل حل بشه.دوست عزیز صبر کنید تا دوستان هم نظرشونو بگند.شاید من یه جایی رو اشتباه گفته باشم
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین khatar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : بوت نشدن ویندوز8 پس از نصب اوبونتو 14.04
« پاسخ #2 : 08 اردیبهشت 1393، 12:48 ب‌ظ »
ممنونم ، همیشه دوس داشتم لینوکس ( بهتره بگم گنو/لینوکس ) رو امتحان کنم تا این که فرصتش پیش اومد و واسش تاوان هم دادم :))

آره نمیشه table هم به صورت MBR باشه هم به صورت GPT ! احتمالا بر می گرده به زمانی که واسه اولین بار فروشنده رو لپتاپم ویندوز 8 نصب کرد به طور پیش فرض یکی از توزیع های لینوکس روش نصب بود که به احتمال زیاد از طرف شرکت سازنده هارد به صورت GPT  فرمت شده بود و بعد فروشنده به صورت MBR فرمت کرده و GPT هنوز تو دل هارد مونده :)) چون من هیچ گونه نرم افزار پارتیشن بندی هم نصب نکردم که بگم احتمالا خراب کاری کرده باشه !
هم تو سایت های خارجی و هم ایرانی این مشکل واسه بعضی ها پیش اومده مثلا یکی از مطالب رو تو همین سایت خوندم و بهش عمل کردم و این مشکل پیش اومد :)) بگذریم ...

امیدوار بودم دوستان پیشنهادی داشته باشن که مثلا به یه نرم افزار تحت بوت ( که کم حجم هم باشه ) بشه بوت ویندوز رو درست کرد