انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب ENVY و VPN مهم@@  (دفعات بازدید: 2464 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین krax

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
مشکل در نصب ENVY و VPN مهم@@
« : 08 خرداد 1386، 10:57 ق‌ظ »
با سلام و علیک
امیدوارم که خوب باشید
آقایون من یک مطلب رو بگم :ببخشید دو مطلب توی یک تاپیک :-\
من یک  laptop dell مدل  دارم Enspiron 1300/b ولی وقتی ابنتو روش نصب کردم مشکلی پیدا کردم:
1. اصلا به ااینترنت کافی نت دانشگاه نمی تونم نصب بشم یعنی کارت شبکه من خودکار کار میکنه و وقتی یکی از سیم های lan رو میزنم توی socket می تونم بقیه کامپیوترها و share folders  رو ببینم و حتی استفاده کنم ولی چون کانکشن همه کامپیوتر های اینجا توسط یک وvpn است که توی ویندوز به روش زیل configure میشه من تمی تونم از اینترنت استفاده کنم که این برام خیلی مهمه چون توی تمام کارام باید به اینترنت متصل (  :D    ) باشم.
من Open-vpn.deb   و   Network-openvpn.den   رو دانلود کردم  و نصبیدم ولی 1. هیچ ایکونی توی سیستم یا applications و یاهیچ جای دیگه ای نیومد 2. وقتی یکی از دوستان که بر حسب اتفاق انجا بود با دستور sudo انو اورد که من بعدا دیگه نتونستم بیارم از ما آدرس CA file و در حالت Password Authentication رو انتخاب میکنم با از من آدرس (ای پی ) Gateway رو میپرسه
ای بابا اینجا ما VPN داریم نه gateway
از تنظیمات ما یک vpn میساخیتم بعد روش راست کلیک میکردیم توی قسمت host name or address میزدیم vpn.ui.ac.ir  همین و بعد هم ok میکردیم و در صفحه   vpn connection    یوزر و پس رو میدادیم والبته توی یکی از tab های connection properties تیک گزینه data encription رو برمیداشتیم.

و اما مشکل دو ما تا دیشب ساعت 6 توی کافی نت envy رو که برای گرافیکی کردن محیط ابونتو هست دانلوذیم ولی نصب نشد هر دفعه پیغام میداد که    insufficient statistic و توی توضیحاتش داشت که یک اسم یک پکیج دیکه که ماانو هم دانلود میکردیم دوباه میرفتیم envy رو نصب کنیم میگفت یک چیز دگکه میخوام خلاصه یک ساعت ما هی دانلود کن اقا یک ارد دیگه بده  تا آخر خسته شدیم و ول کردیم گفتیم امروز از شما اساتید بپرسیم چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقایون هما 7.0.4 هم عالی بود همش رو نصب کردم الا یک package آن که میزد شکسته است ولی ما هرچی با فیلتر broken گشتیم نیافتیم  و چند تاش که با ارورو تمام تغییرات اعمال نشد نصب گردید.
یکی از  ;package ها که شکسته بود مربوط به  NVIDIA  بود ولی ATI به خوبی نصبید.

اقایون کمک کنید ها

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: مشکل در نصب ENVY و VPN مهم@@
« پاسخ #1 : 09 خرداد 1386، 09:58 ق‌ظ »
راستش در مورد vpn من همین یکی دو روزه ۲ روش رو به دوستانی که سوال کرده بودند گفتم. یه جستجو بفرمایید کلمه vpn رو تو انجمنها
Envy هم برنامه‌ای است که به اینترنت وصل میشه و راه‌انداز کارت گرافیک شما رو نصب میکنه. یعنی باید با اوبونتو به اینترنت وصل بشید و بعد Envy رو اجرا کنید.
در هما هم شما نمیتونید راه‌انداز کارت گرافیک ATI و NVIDIA رو با هم نصب کنید. باید یکی رو انتخاب و نصب کنید
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom