انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آماده همکاری  (دفعات بازدید: 4751 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
آماده همکاری
« : 14 فروردین 1393، 08:24 ب‌ظ »
سلام دوستان
قبل از هر چیز باید سالروز شهادت بانوی دو عالم رو به همه داغداران اینشان تسلیت بگم

من از حدود ۶ سال قبل که خدا من رو به سمت سیستم عامل گنو/لینوکس اوبونتو هدایت کرد چون شیفته برنامه نویسی بودم سعی کردم که برای این سیستم عامل برنامه تولید کنم و این آغاز آشنایی من با زبان برنامه نویسی پایتون بود از اون سال به بعد من با یک سیاره جالب در میان دنیای برنامه نویسی آشنا شدم که زندگی من رو متحول کرد دنیایی پر از جذابیت که خوب ماشاا... خودتون اینکاره اید و منظور من رو می فهمید از اون روز تا الآن من تکنولوژیهای زیادی رو یاد گرفتم و الآن می خوام کاری داشته باشم که پایه هاش بر اساس این زبان برنامه نویسی گذاشته شده باشه.

هر چند درست نیست آدم از خودش تعریف کنه ولی خوب دیگه وقتشه که ریا کنم, کارهایی که من تواناییشون رو دارم اینها هستند :

۱ - ساخت وبسایت بوسیله پلتفورم django( همچنین آشنایی با تکنولوژیها و زبانهای مرتبط : ajax , js, jquery, css, ... )
۲ - ساخت برنامه های دسکتاپ با زبان python و بوسیله pygtk
۳ - ساخت برنامه های android و ios باز هم بوسیله همین زبان
۴ - ساخت افزونه برای مرورگرهای Firefox و Google Chrome
موارد بالا مواردی هستند که در مرکز تقاضا قرار دارن ولی در زمینه های دیگه در صورت نیاز شما کار غیر ممکن نیست.

در مورد سابقه باید بگم که خوشبختانه سوء سابقه ندارم ولی متاسفانه سابقه کار هم ندارم
اما بی تجربه هم نیستم من یک برنامه به همین زبان رو ثبت ملی کردم و فکر میکنم همین برای اثبات ادعام کافی باشه

من در حال حاضر مقیم شیرازم و ترجیح میدم توی شهر خودم کار کنم ولی اگر در شهر های دیگه ای ( تهران - اصفهان و .. ) شرایط کار مناسب باشه انشاا... خواهم آمد.
همچنین پروژه یا کار پروژه ای هم باشه انجام میدم ...

لطفا پیغام خصوصی بگذارید

موفق و سربلند باشید عزیزان

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Tarjomeebook
پاسخ : آماده همکاری
« پاسخ #1 : 14 فروردین 1393، 08:37 ب‌ظ »
سلام دوستان
قبل از هر چیز باید سالروز شهادت بانوی دو عالم رو به همه داغداران اینشان تسلیت بگم

من از حدود ۶ سال قبل که خدا من رو به سمت سیستم عامل گنو/لینوکس اوبونتو هدایت کرد چون شیفته برنامه نویسی بودم سعی کردم که برای این سیستم عامل برنامه تولید کنم و این آغاز آشنایی من با زبان برنامه نویسی پایتون بود از اون سال به بعد من با یک سیاره جالب در میان دنیای برنامه نویسی آشنا شدم که زندگی من رو متحول کرد دنیایی پر از جذابیت که خوب ماشاا... خودتون اینکاره اید و منظور من رو می فهمید از اون روز تا الآن من تکنولوژیهای زیادی رو یاد گرفتم و الآن می خوام کاری داشته باشم که پایه هاش بر اساس این زبان برنامه نویسی گذاشته شده باشه.

هر چند درست نیست آدم از خودش تعریف کنه ولی خوب دیگه وقتشه که ریا کنم, کارهایی که من تواناییشون رو دارم اینها هستند :

۱ - ساخت وبسایت بوسیله پلتفورم django( همچنین آشنایی با تکنولوژیها و زبانهای مرتبط : ajax , js, jquery, css, ... )
۲ - ساخت برنامه های دسکتاپ با زبان python و بوسیله pygtk
۳ - ساخت برنامه های android و ios باز هم بوسیله همین زبان
۴ - ساخت افزونه برای مرورگرهای Firefox و Google Chrome
موارد بالا مواردی هستند که در مرکز تقاضا قرار دارن ولی در زمینه های دیگه در صورت نیاز شما کار غیر ممکن نیست.

در مورد سابقه باید بگم که خوشبختانه سوء سابقه ندارم ولی متاسفانه سابقه کار هم ندارم
اما بی تجربه هم نیستم من یک برنامه به همین زبان رو ثبت ملی کردم و فکر میکنم همین برای اثبات ادعام کافی باشه

من در حال حاضر مقیم شیرازم و ترجیح میدم توی شهر خودم کار کنم ولی اگر در شهر های دیگه ای ( تهران - اصفهان و .. ) شرایط کار مناسب باشه انشاا... خواهم آمد.
همچنین پروژه یا کار پروژه ای هم باشه انجام میدم ...

لطفا پیغام خصوصی بگذارید

موفق و سربلند باشید عزیزان

سلام دوست عزیز شما این کار ها رو همش رو از منابع اینترنت یاد گرفتی ؟ یعنی کلاس یا چیزی نرفتی ؟
منم پایتون رو خیلی دوست دارم تازه میخوام شروع کنم برام دعا کن  :)
I love learning languages, i'm currently learning Esperanto, i love Python programming language and of course linux

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #2 : 23 فروردین 1393، 12:58 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
با داشتن استعداد و علاقه و پشتکار و صرف وقت شما هم می تونید خیلی چیزها یاد بگیرید.
برات آرزوی موفقیت دارم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #3 : 23 فروردین 1393، 03:15 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز صاحب کار نیستم ولی برای رزومه
اگر برای کار دائمی و شرکتی میخواین رزومه بدین بهتره سنتون رو هم بیان کنید (این که 26 سالتونه و سن خوبی دارید)
و یک بازه برای حداقل دریافتی (مثلا بالای 1.800 در ماه و بسته به میزان فشار کار و ...)
در ضمن بازار کار برای برنامه نویس ها نمیدونم چجوریه ولی گویا برای پایتون سخت کار پیدا میشه در عوض برنامه نویس حرفه ای هم کمه و اگه جایی لازم داشته باشن کلی میتونید قیمت رو بالا بگیرید ولی برای زبانی مثل پی اچ پی راحت تر کار پیدا میشه ولی تعداد افراد کار بلد هم زیاده و شما نه یکی دیگه بلافاصله استخدام میشیه :)
توی فروم های برنامه نویسی هم تایپک های مشابه ایجاد کنید شانس پیدا کردن کار براتون بیشتر بشه
امیدوارم کار مناسب و در خور توانایی هاتون پیدا کنید
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1393، 03:17 ق‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ