سلام دوستان
قبل از هر چیز باید سالروز شهادت بانوی دو عالم رو به همه داغداران اینشان تسلیت بگم
من از حدود ۶ سال قبل که خدا من رو به سمت سیستم عامل گنو/لینوکس اوبونتو هدایت کرد چون شیفته برنامه نویسی بودم سعی کردم که برای این سیستم عامل برنامه تولید کنم و این آغاز آشنایی من با زبان برنامه نویسی پایتون بود از اون سال به بعد من با یک سیاره جالب در میان دنیای برنامه نویسی آشنا شدم که زندگی من رو متحول کرد دنیایی پر از جذابیت که خوب ماشاا... خودتون اینکاره اید و منظور من رو می فهمید از اون روز تا الآن من تکنولوژیهای زیادی رو یاد گرفتم و الآن می خوام کاری داشته باشم که پایه هاش بر اساس این زبان برنامه نویسی گذاشته شده باشه.
هر چند درست نیست آدم از خودش تعریف کنه ولی خوب دیگه وقتشه که ریا کنم, کارهایی که من تواناییشون رو دارم اینها هستند :
۱ - ساخت وبسایت بوسیله پلتفورم django( همچنین آشنایی با تکنولوژیها و زبانهای مرتبط : ajax , js, jquery, css, ... )
۲ - ساخت برنامه های دسکتاپ با زبان python و بوسیله pygtk
۳ - ساخت برنامه های android و ios باز هم بوسیله همین زبان
۴ - ساخت افزونه برای مرورگرهای Firefox و Google Chrome
موارد بالا مواردی هستند که در مرکز تقاضا قرار دارن ولی در زمینه های دیگه در صورت نیاز شما کار غیر ممکن نیست.
در مورد سابقه باید بگم که خوشبختانه سوء سابقه ندارم ولی متاسفانه سابقه کار هم ندارم
اما بی تجربه هم نیستم من یک برنامه به همین زبان رو ثبت ملی کردم و فکر میکنم همین برای اثبات ادعام کافی باشه
من در حال حاضر مقیم شیرازم و ترجیح میدم توی شهر خودم کار کنم ولی اگر در شهر های دیگه ای ( تهران - اصفهان و .. ) شرایط کار مناسب باشه انشاا... خواهم آمد.
همچنین پروژه یا کار پروژه ای هم باشه انجام میدم ...
لطفا پیغام خصوصی بگذارید
موفق و سربلند باشید عزیزان