انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Tails سیستم عاملی متن باز مبتنی بر دبیان که همه چیز را فراموش می‌کند  (دفعات بازدید: 6945 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
آقای محمودی فر شما احیاناً تو روزنامه کیهان کار نمیکردی؟!
شما برو قاصدک نصب کن و بهش اعتماد کن!!!
چرا؟ این هم یک فرضیست و اتفاقا اصلا هم غیر منطقی نیست :)

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
چرا؟ این هم یک فرضیست و اتفاقا اصلا هم غیر منطقی نیست :)
خب منم واسه همین به آقای محمودی فر چنین پیشنهادی دادم دیگه  ;)
راستی سالار، بیا من و خودت یه لگد بزنیم زیر دبیین - اوبونتو - فدورا - تریسکل و بریم قاصدک نصب کنیم  ;D استالمن هم قاصدک رو تایید کرده!  ;D
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1393، 03:43 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
انجمن محلی برای بحث علمی و تضارب آرا است . نه مکانی برای توهین و تمسخر سایر اعضا .(من حرفی از کیهان و قاصدک زدم؟)
دوست خوبم من بر اساس طرز فکر و سلیقه ی شما یک توزیع بهت پیشنهاد کردم و معتقدم این توزیع برای شما از هر جهت مناسبه.
همونطور که خودت گفتی اینجا محلی است برای بحث علمی، نه مطالب بی سر و تهی که هر روز از صدا و سیما گفته میشه و کسی واسش تره خرد نمیکنه.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
سلام به همه دوستان
دوستان من برام یه سوال پیش آمده؟؟؟
اگر Tails برای پاک شدن اطلاعات هست، خب چه نیازی بهش هست تا وقتی که توزیعات زنده مثل Ubuntu Live هست؟

من به شخصه تا الان به هر کامپیوتری Ubuntu 12.04 LTS. Live زدم خیلی هم عالی کار کرده.

بعدشم اگر فقط نیاز به نماندن رد پا باشه میشه Ubuntu Live را بر روی Flash Memory به صورتی که تغییرات ذخیره بشه نصب کرد و استفاده کرد
تو این حالت اطلاعاتت تو Flash Memory خودت هست و دیگه کسی تا Flash Memory شما را نداشته باشه نمی تونه به اطلاعاتت دسترسی داشته باشه.
تازشم اگر برنامه ای نیاز داشته باشی که همیشه ازش استفاده کنی تو فلشت می مونه و پاک نمیشه

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
انجمن محلی برای بحث علمی و تضارب آرا است . نه مکانی برای توهین و تمسخر سایر اعضا .(من حرفی از کیهان و قاصدک زدم؟)
دوست خوبم من بر اساس طرز فکر و سلیقه ی شما یک توزیع بهت پیشنهاد کردم و معتقدم این توزیع برای شما از هر جهت مناسبه.
همونطور که خودت گفتی اینجا محلی است برای بحث علمی، نه مطالب بی سر و تهی که هر روز از صدا و سیما گفته میشه و کسی واسش تره خرد نمیکنه.

من کاری با حرفای دوستمون ندارم اما بزارید یک فرض کنیم (ایراد که نداره یه وقت نگی منم تو روزنامه کیهان کار می‌کنم ؟؟ :) اصلا مگه کار کردن ایراد داره ؟؟؟ نکنه شما جزء یقه سفیدایید که نیاز به کار کردن نداردن :) )
این سیستم عامل رو Nsa‌برای راحت‌تر کردن فرآیند جاسوس بیرون داده باشه (امکان ‍ذیر نیست؟) الان NSA  برنامه Selinux و صدها برنامه دیگه که مااز اون‌ها برای امنیت یا تست امنیت استفاده می‌:نیم بیرون داده نمی تونه اینو بیرون بده و وانمود کنه ضد NSA تا کاربرای بیشتری جدب کنه؟
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
همون لحظه که خبرش رو خوندم برام عجیب بود که چرا بعضی ها رو نگران نکرد و این سیستم عامل رو برای امنیت جهانی خطرناک نخوندن .  ;D
به هر حال هر چیزی امکان داره . مگر اینکه تو NSA  باشین و واقعا بدونید که این سازمان پشت این سیستم عامل هست یا نه
یه چیزی دیگه هم که تو جامعه ما وجود داره ، اینه که شما هر چقدر دوست داری حرف بزن و بحث بکن . اما حرف مخالف من یا حرفی که من رو ناراحت می کنه نزن .  :-X
هر کس برای خودش نظر و عقیده ای داره دیگه حالا چون ما دوست نداریم نباید که بهش توهین کنیم !!!

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
در اینکه NSA سازمان مخوفی هست و به هر سوراخی سرکی میکشه تردیدی نیست، (البته همه کشورها دنبال این هستن که به همه چیز سرک بکشن ولی بعضیها موفقن و بعضیها نه) اما اگه قرار باشه مثلاً من اینجا جلوی شما دوستان به فدورا انگی بزنم باید چهارتا مدرک و دلیل هم رو کنم وگرنه میشه حکایت بعضی از روزنامه ها...

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
آقا سیاوش کسی نگفته این سیستم عامل مال NSA
ما میگیم میشه این کارایی که این سیتم عامل میگه انجام میدم رو با سیستم عامل‌های خودمون انجام بدیم نیازی به نصب استفاده از این نیست
یه برنامه بود که توی rpm اش جاسوس افزار قرار داشت اما کد منبعش وجود نداشت سر همین قضیه کلن با نرم افزارهای آماده حال نمی کنم و سعیم بر اینه که تا جایی که میتونم و حوصله دارم خودم کامپایل کنم
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
ما میگیم میشه این کارایی که این سیتم عامل میگه انجام میدم رو با سیستم عامل‌های خودمون انجام بدیم نیازی به نصب استفاده از این نیست
یه برنامه بود که توی rpm اش جاسوس افزار قرار داشت اما کد منبعش وجود نداشت سر همین قضیه کلن با نرم افزارهای آماده حال نمی کنم و سعیم بر اینه که تا جایی که میتونم و حوصله دارم خودم کامپایل کنم
من شخص خاصی رو خطاب نکردم دوست عزیز، بصورت کلی گفتم.
حق با شماست، حدس زدن و حتی شک کردن شرط عقله و اشکالی هم نداره، منظورم این بود که اگه به چیزی شک هم میکنیم دلیلشو بگیم تا بقیه هم آگاه بشن، مثلاً من به فلان توزیع شک دارم به این دلیل...
ضمناً گنو/لینوکس بخاطر باز بودن سورسش معمولاً مورد سوء استفاده قرار نمیگیره، اگرم بگیره فوراً لو میره. پس زیاد نگران نباشید. (البته توزیعهایی مثل قاصدک بحثشون جداست چون شنیدم قاصدک سورسش بسته هست و شرکت سازنده حاظر نشده سورسش رو ارائه کنه! جدای از این من خودم هرچی سرچ کردم نتونستم سورسشو پیدا کنم، بنظر میرسه چنین چیزی وجود خارجی نداره! اگه کسی چیزی پیدا کرد به ما هم اطلاع بده.)

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
تو مخزن که نبود؟
حالا بیاین کامپایل کنین از کجا میدونین یه قسمت از کد مخرب نیست برا سیستم؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.