انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تنظیمات اولیه شبکه  (دفعات بازدید: 1352 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linux freak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
    • لینوکس !
تنظیمات اولیه شبکه
« : 15 اردیبهشت 1393، 07:20 ب‌ظ »
من یه کاربر تازه وارد هستم و فعلا مسلط به خط فرمان نیستم ... میخوام تنظیمات اولیه شبکه رو تو مسیر زیر اجرا کنم /etc/network/interfaces  ولی تو تغییر دایرکتوری مشکل دارم ... تو دو تا دایرکتوری اول وارد میشم ولی تو /interfaces مشکل دارم.
interfaces: Not a directory  رو میده
www.linuxfocus.ir
یه تازه کار دنیای آزاد !!!!

آفلاین Zodiac-S

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
پاسخ : تنظیمات اولیه شبکه
« پاسخ #1 : 15 اردیبهشت 1393، 08:52 ب‌ظ »
من یه کاربر تازه وارد هستم و فعلا مسلط به خط فرمان نیستم ... میخوام تنظیمات اولیه شبکه رو تو مسیر زیر اجرا کنم /etc/network/interfaces  ولی تو تغییر دایرکتوری مشکل دارم ... تو دو تا دایرکتوری اول وارد میشم ولی تو /interfaces مشکل دارم.

خب interface دایرکتوری نیست فایل هستش، شما برای انجام تنظیمات فایل interface باید دستور زیر رو بزنید
sudo gedit /etc/network/interface

آفلاین linux freak

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
    • لینوکس !
« پاسخ #2 : 15 اردیبهشت 1393، 09:07 ب‌ظ »

خب interface دایرکتوری نیست فایل هستش، شما برای انجام تنظیمات فایل interface باید دستور زیر رو بزنید
sudo gedit /etc/network/interface

این فرمان رو بعد اینکه تو دایرکتوری /network/  وارد شدم بنویسم ؟! با یوزر روت وارد میشم
www.linuxfocus.ir
یه تازه کار دنیای آزاد !!!!

آفلاین Zodiac-S

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #3 : 15 اردیبهشت 1393، 09:28 ب‌ظ »
نه لازم نیست حتما وارد دایرکتوری /network/ بشی، فقط اگر با یوزر root کار می کنی نیازی نیست sudo اول دستور رو بزنی