انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راه اندازی لب تاپ  (دفعات بازدید: 1232 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
راه اندازی لب تاپ
« : 23 اسفند 1387، 11:37 ق‌ظ »
سلام ببخشید که در انجمن جستجو نکردم به دلیل اختصاصی بودن مشکل برای هر فرد هست.

من یک لب تاپ dell XPS 1530 خریدم با config زیر:
cpu 2.5 ram 4 ddr 2 hard 500
الان به صورت پیشفرض یک ویستا home 32 bit روش نصب هست

من راهنمایی میخوام از شما که هم طول عمر لب تاپ بالا باشه هم من به کار هایم برسم

من یک ویندوز به صورت مستقل میخواهم نصب کنم و یک لینوکس اوبونتو و یک ویندوز xp تحت آن اوبونتو چرا؟
من برنامه نویسی زیاد انجام میدم ولی کارهای تایپی و گرافیکی هم دارم که در ویندوز راحتتر انجام میشه مثل فتوشاپ ولی چون مثلا میخوام یک پرداخت با بانک سامان انجام بدم باید با IE انجام بشه و حس ریستارت کردن برای یک کار ساده بانکی یا ویرایش عکس با فتوشاپ یا تست یک برنامه که در لینوکس نوشتم و در ویندوز تست کنم نیست در لینوکس میخوام یک ویندوز xp با آنتی ویروس و ... که لازم هست نصب کنم که سریع دسترسی داشته باشم.

اما چون ممکنه بازی یا برنامه های سنگین نیز احتیاج پیدا کنم یک ویندوز به صورت مستقل نیز باید نصب کنم در سیستم تا تمام نیاز هام رفع بشوند.

سوال هام

1- میدانم اینجا انجمن اوبونتو هست و به ویندوز ربطی نداره اما همه ما با آن آشنایی کامل داریم , نظرتون چیه در مورد ویندوز که مستقل میخوام نصب باشه vista home 32 bit که روی لب تاپ هست نصب کنم یا برم همین home premium 64 bit را تهیه کنم برای لب تاپ های دل نصب کنم و یا این ویندوز که سایت p30world گذاشته و دارم vista ultimate 64 bit و یا اصلا xp بریزم  :-X؟؟؟

2- برای پارتیشن بندی چه پیشنهادی دارید من ntfs بزارم همه را بجز برای اوبونتو یا فقط یک drive c را برای ویندوز ntfs بزارم ؟
- اگر فقط یک ntfs داشته باشم مثلا 80 گیگابایت برای ویندوز مستقل 30 گیگ هم برای اوبونتو بقیه هارد را همان /home قرار بدم یا میشه مثل ویندوز در لینوکس برای موزیک فیلم یا  برنامه ها drive ها جدا ساخت اگر بلی چه طوری؟ و برای پارتیشن بندی چی پیشنهاد میکنید با فرض داشتن این دسته اطلاعات media , documents, program

3- اوبونتو که باری لب تاپ دل هست را دارم دانلود میکنم ولی چون داره 9.04 میاد و ext4 هم پشتیبانی میکنه آیا صبر کنم یا نه نصب کنم 8.10 را ؟

ببخشید طولانی شد فقط خواهش میکنم اسپم نزنید و جواب های کاربردی به این موضوع بدید بخصوص حرفه ای ها.
ممنون و سپاس از اوبونتو کارا.

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
پاسخ به: راه اندازی لب تاپ
« پاسخ #1 : 23 اسفند 1387، 01:04 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام

شما بیا اوبونتو رو نصب کن بعد یه virtual box نصب کن و داخل اون ویندوز رو بنصب. این همه کار نمی خواهی بکنی

برا کارهای گرافیکی هم بیا  http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8788.0.html

برا IE هم که یا ies4linux نصب کن و یا وقتی

نقل‌قول
virtual box نصب کن و داخل اون ویندوز رو بنصب

نصب کردی کارت درست میشه

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
« پاسخ #2 : 23 اسفند 1387، 02:51 ب‌ظ »
سلام خواهش میکنم پاسخ بی مورد ندید من خودم لینوکس کار میکنم virtual box هم میشناسم

من گفتم که این نیاز را دارم یک ویندوز مستقل یک لینوکس و یک ویندوز تحت آن  ولی به نوع سوال من را دقت کنید لطفا ببینید چی خواستم
نوع پارتیشن و نوع ویندوز مستقل را و نه چیز دیگری....؟  ](*,)

لطفا با دقت بخوانید و از اساتید خواهش میکنم پاسخ بدهند.

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #3 : 23 اسفند 1387، 06:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
من یک ویندوز به صورت مستقل میخواهم نصب کنم و یک لینوکس اوبونتو و یک ویندوز xp تحت آن اوبونتو چرا؟
میشه در مورد خط بالا که نوشتید یکم بیشتر توضیح بدین؟
یعنی چی مستقل و تحت لینوکس؟؟؟
۱- به نظر من ویندوز اورجینالی که روش هست رو پاک نکنید.
۲-پارتیشن بندی سلیقه‌ای است و بستگی به این داره که شما بیشتر می‌خواین از کدوم سیستم عامل استفاده کنید ولی با توجه به دسترسی آسان‌تر به پارتیشن ntfs در لینوکس نسبت به دسترسی به پارتیشن #EXT  در ویندوز شاید بهتر باشه بیشتر از پارتیشن ntfs استفاده کنید.
۳-این سوالتون هم بستگی به خودتون داره که آیا بعد از انتشار ۹.۰۴ قصد دگرگونی پارتیشن home/ رو دارید یا نه!