1- وقتی قسمت پارتیشن بندی میاد من گزینه manual رو انتخاب کردم تا خودم بگم تو کدوم درایو نصب بشه ولی بعد از اینکه edit partion رو میزنم و پارتیشن رو فرمت میکنم ( البته نمیدونم فرمت شد یا نه! )یه تیک میاد رو مربعی که مال اون پاتیشنه ولی وقتی next رو میزنم یه ارور خفن میده!
اگه بتونید بخشی از این ارور خفن رو برامون بگید بد نیست. ببینید شما باید به کمک یه ابزاری که باهاش راحتتر میتونید کار کنید برای نصب اوبونتو ترجیحا ۳ تا پارتیشن درست کنید. / و home/ و swap
این کار رو میتونید با Gparted یا هر ابزار دیگهای که باهاش راحتتریپ انجام بدید و بعد در زمان نصب اوبونتو اون پارتیشن رو بهش mount point بدید و تیک فرمت شدنش رو بزنید...
2- دفعه بعد گزینه اول تو پارتیشن انتخاب کردن رو زدم که به نظرم کارش این بود که قسمتی از بزرگترین پارتیشن رو جدا می کرد و توی اون اوبونتو رو نصب می کرد ، وقتی این گزینه رو زدم اوبونتو نصب شد ولی وقتی Restart کردم که اوبونتو رو boot کنه اوبونتو رو انتخاب کردم ولی تو صفحه لود اولیه گیرکرد و حدود 10 دقیقه بعد یه چیزایی نوشت که من سر در نیاوردم ! و هر کاری هم کردم بالا نیومد
پارتیشنهای شما ntfs هستند یا fat ؟ میشه بخشی از اون ایرادی که گفتید رو برامون بنویسید؟
3- بعد از اون خواستم برم تو ویندوز که اونم تو صفحه welcome گیر کرد و دیگه نرفت جلوتر و من مجبور شدم کامپیوتر رو فرمت کنم و ویندوز رو دوباره نصب کنم البته شانس اوردم که اون پارتیشنی که نصف شده بود اطلاعاتش پاک نشده بود !
البته اینم بگم که کامپیوتر من از نظر نرم افزاری مشکلی نداره و همه چیزش بالاست
ار نظر سختافزاری چطور؟ به هرحال بد نیست بخشی از اون ارورها رو برامون بگذارید.