انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا لازم است به پایتون مهاجرت کنم؟  (دفعات بازدید: 2418 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
آیا لازم است به پایتون مهاجرت کنم؟
« : 31 اردیبهشت 1393، 10:36 ب‌ظ »
با عرض سلام.من تا به حال c++ رو تو فریمورک کیوت کار کردم(شبکه)
سوالم اینه که حالا که میبینم همه دارن پایتون کار میکنند آیا لازم است به پایتون مهاجرت کنم؟
آیا پایتون از تکنولوژی های جدیدتری نسبت به سی پلاس پلاس استفاده میکنه؟
آیا؟......
ممنون میشم کمی راهنماییم کنید

آفلاین ruby

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
پاسخ : آیا لازم است به پایتون مهاجرت کنم؟
« پاسخ #1 : 31 اردیبهشت 1393، 10:57 ب‌ظ »
سی پلاس پلاس و هم نوع هاش زبون مادر هستند هیچوقت کنار نمیرن شما باید ببینی مورد مصرفت چیه؟
به نظر من اگه میخوای نرم افزار تجاری بسازی سمت پایتون نرو زبان اسکریپتی هست و اصلا بدرد نسخه تجاری اینا زیاد نمیخوره از نظر من ها شاید حرفم غلط باشه از دید علمی

همون کیوت خوبه

پایتون یه مزیتی که داره کتابخونه براش ززیاد هست مثل جنگو البته به نظر من جدای همه اینها صلیغه ملاکه

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #2 : 31 اردیبهشت 1393، 11:08 ب‌ظ »
خوب باید هدفت رو تعیین کنی :)
اگر می خوای شبکه کار کنی با وجود کیوت و کتابخانه های بوست جات خوبه و لازم نیست مهاجرت کنی

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 01 خرداد 1393، 12:15 ق‌ظ »
راستش به این علت میخوام مهاجرت کنم که می بینم ۹۰٪ برنامه های لینوکسو با پایتون نوشتن
خوب حتما یه دلیلی داشته که این همه از این استفاده میکنن

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #4 : 01 خرداد 1393، 12:16 ق‌ظ »
یعنی می خوایی همرنگ جماعت شی؟

اولن کی آمار 90 درصد رو داده به شما؟

دوما مگه تو Qt مشکلی داری. کمبود؟ یا چی؟
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 01 خرداد 1393، 12:33 ق‌ظ »
یعنی می خوایی همرنگ جماعت شی؟

اولن کی آمار 90 درصد رو داده به شما؟

دوما مگه تو Qt مشکلی داری. کمبود؟ یا چی؟
نه داش .90 % یعنی خیلی زیاد(دیگه اینو مطمپنم و کسی بهم نگفته)
در ضمن فکر نکنم از 90% کمتر باشه
تو Qt مشکلی نیست اما در تحقیق هایی که کردم پیتون ادعا میکنه تمامی
نرم افزار هایی میشه با c++ ساخت (به جز نرم افزار های سیستمی)میشه با پایتون هم
با پیچیدگی کمتر ساخت.اولش اینو مسخره کردم اما وقتی اومدم لینوکس و تو این فروم
کم کم پایتون نظرمو جلب کرد که شاید واقعا برتری هایی نسبت به c++ داشته باشه.
این تایپکو هم واسه همین ساختم که اینو بهمم

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #6 : 01 خرداد 1393، 12:36 ق‌ظ »
نه آقا خیلی ها با Vala هستن خیلی ها با C++/Qt بعضی ها حتی با C# مثل Bunshee و Conky و ...

Python خوبه. ولی وقتی c++ کارت رو راه می اندازه چرا Python. مگر این که کاری بخوایی بکنی تو C++/Qt نشه.
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #7 : 01 خرداد 1393، 01:47 ق‌ظ »
نگفتید چیکار میکنید باهاش؟فرق داره.شاید اون نود درصد برنامه هایی که میگید کلا جنسشون با چیزی که شما میخوای فرق کنه.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 01 خرداد 1393، 11:44 ق‌ظ »
نگفتید چیکار میکنید باهاش؟فرق داره.شاید اون نود درصد برنامه هایی که میگید کلا جنسشون با چیزی که شما میخوای فرق کنه.
من در حال حاظر همین طوری عشقی برنامه میسازمو ید میگیرم.برای شرکت خاصی هم
دوست ندارم کار کنم.(شاید در آینده)و رشتم شبکه است.فکر کنم همون طور که دوستان فرمودند باید تو همین c++ بمونم

آفلاین sistyN

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
    • My personal website
« پاسخ #9 : 01 خرداد 1393، 09:02 ب‌ظ »
با عرض سلام.من تا به حال c++ رو تو فریمورک کیوت کار کردم(شبکه)
سوالم اینه که حالا که میبینم همه دارن پایتون کار میکنند آیا لازم است به پایتون مهاجرت کنم؟
آیا پایتون از تکنولوژی های جدیدتری نسبت به سی پلاس پلاس استفاده میکنه؟
آیا؟......
ممنون میشم کمی راهنماییم کنید

بسته به نیازی که دارید باید چیزهای جدید یاد بگیرید. بهتره که ++C تکمیل کنید(11++C).

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #10 : 02 خرداد 1393، 08:13 ب‌ظ »
بعضی وقتها اصلا لازم نیست مهاجرتی صورت بگیره و شما یک زبان جدید رو یاد می گیرین چون در کنار زبان قبلی می تونه خیلی بهتون کمک کنه.به نظر من هر برنامه نویسی اگه وقت صرف کنه و پایتون رو یاد بگیره می تونه خیلی براش مفید باشه از چند جهت:
- اول اینکه می تونه ایده هاش رو خیلی سریع تست کنه و بعد اگه جواب گرفت ولی به هر دلیلی مثلا سرعت پایین نمی شد از پایتون برای اون برنامه استفاده کرد دوباره اونو با زبان دیگه ای پیاده کنه. معمولا مجموع زمانی که صرف پیاده سازی و تست با پایتون و بعد پیاده سازی مجدد برنامه با زبان دیگه میشه کمتر از تولید مستقیم برنامه با زبانی مثل ++c هست.خودم به عینه این رو در یکی از آخرین پروژه های که انجام دادم مشاهده کردم.برای تست کلی درست بودن پیش فرضها،سرور برنامه رو با پایتون ظرف یکی دو روز نوشتم تا بتونم سمت کلاینت رو که با ++c بود تست کنم. اینطوری تونستیم سریعا یک دمو آماده کنیم تا مشتری ببینه و نظرش رو بگه.بعد که هم چیز از جمله پیامهای بین کلاینت و سرور، پروتکل  و غیره مشخص شد سمت سرور رو مجددا با ++c پیاده کردیم که اونم چهار پنچ روز طول کشید و اینطوری به یک محصول قابل ارائه رسیدیم. البته اینجا دلیل اینکه سرور مجددا نوشته شد اصرار مدیر پروژه بود چون خودش فقط به ++c اعتقاد داشت وگرنه همون سرور پایتونی هم کافی بود!
- می شه از پایتون برای نوشتن اسکریپتهای مفید و کار راه انداز استفاده کرد تا یکسری کارهای تکراری به صورت اتوماتیک تری انجام بشن مثل اتوماتیک کردن ساخت نسخه های جدید برنامه از روی سورسها، آرشیو اونها و ...
- می شه اسکریپتهای مفیدی نوشت که نوشتنش با زبانهای دیگه خیلی سخته مثلا من یه مودم dlink داشتم که بعضی وقتها در دانلود شبانه هنگ می کرد.از طرفی مودم یک محیط تحت وب داشت که دکمه ریست رو که می زدم می دیدم مودم ریستارت میشه و درست کار می کنه.با دیدن سورس صفحه مربوط به دکمه دیدم که زدن دکمه یک لینکی رو با مقادیر خاص صدا میزنه منم اسکریپت زیر رو برای ریست اتوماتیک مودم نوشتم که هر چند دقیقه یک بار سعی می کنه سایت گوگل رو باز کنه و اگه نتونست مودم رو ریست می کنه. می بینین که برنامه 20 خط بیشتر نشده و اگه با هر زبان دیگه ای بخواد نوشته بشه احتمالا خیلی طولانی تر و نوشتنش وقت گیر تره:
import urllib2
import requests
import time

def internet_on():
    try:
        response=urllib2.urlopen('http://173.194.40.84',timeout=60)
        return True
    except urllib2.URLError as err: pass
    except httplib.BadStatusLine as err: pass
    except : pass
    return False

while True:
    try:
        time.sleep(5 * 60)
        if not internet_on():
            r = requests.get('http://192.168.1.1/rebootinfo.cgi?sessionkey=1234567890', auth=('username', 'password'))
        else:
    except: pass

- خیلی وقتها بهتره از راه حلهای ترکیبی استفاده کرد یعنی برنامه رو با چند زبان برنامه نویسی نوشت و برنامه ها رو با روشهایی مثل web service,rpc و ... به هم وصل کرد.مثلا قسمتی که خیلی cpu رو درگیر می کنه با ++c نوشته بشه و قسمتهای دیگه با پایتون. یا مثلا اگه کسی مثل شما ++c بلد باشه می تونه برنامه رو با پایتون بنویسه بعد اگه دید نیاز به سرعت بالاتر داره بخشی از برنامه رو که کنده مجددا با ++c به صورت ماژول بنویسه و در پایتون ایمپورت و استفاده کنه

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
  • عاشق پایتون و اوبونتو
    • جامعه پایتونی ها - اجتماع پایتون کاران
« پاسخ #11 : 02 خرداد 1393، 11:23 ب‌ظ »
سلام، در کل یه چیز خیلی مهمه و اون اینه که به نظر من یک زبان بلد باشی و بتونی اکثر کارها رو باهاش بکنی خیلی بهتر از اینه که از هر زبان به یک مقدار متوسط بلد باشی.
اگرچه احترام بسیار زیادی که به خانواده c بویژه خود c نه c#  دارم  باید بگم دانستن پایتون نسبت به c++ میتونه حرکت درستی باشی.
چون تقریبا شمارو بی نیاز میکنه، تو هر زمینه ایی میتونید کد بزنید.وب، سرور، شبکه، دسکتاپ، گوشی و غیره و خوبیش اینه خیلی راحته و انجامه پروژه ها باهاش سریعه.
در کل دوتا زبان جاوا و پایتون زبان خوبی برای بازار کار و همه کاره بودنند.
البته نا گفته نماند که c++ هم زبان خیلی عالی هست ولی واقعا انجام دادن پروژه باهاش هزینه بره نسبت به پایتون.از نظر زمان و انرژی میگم.
اصلا حرفم این نبود C++ بده، اتفاقا زبان خیلی خوبیه و خودم یکی طرفداراشم، البته c رو بیشتر دوست دارم اما برای کار کردن و انجام پروژه اگه من باشم میرم سمت پایتون که هم وب، دسکتاپ، گوشی رو بتونم باهاش کد بزنم خیلی راحت و سریع

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 03 خرداد 1393، 12:41 ق‌ظ »
خیلی ممنون از نظراتتون.من در حال حاظر دارم رو یه دانلود منیجر کار میکنم(که اگه کامل بشه تو همین فروم
قرار میدم)تحت c++ و کیوت.بعد از کامل کردنش میرم پایتون رو به عنوان یه زبان اضافه و کمکی برای c++ میخونم.
ممنون.