انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تازه کارم ۳ تا سوال داشتم  (دفعات بازدید: 3192 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 14708

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
تازه کارم ۳ تا سوال داشتم
« : 08 فروردین 1388، 09:49 ب‌ظ »
سلام من یه تازه کارم

1-با توجه به این که مرورگر فایر فوکس در ایکس پی خیلی خوب کار می کند ولی در لینوکس ابنتو بسیار سنگین هست از شما می خواستم تا مرورگری رو معرفی کنید که با سرعت و سبک باشد.
با تشکر از شما البته من کمی گشتم ولی چون تازه کار هستم چیزی گیرم نیومد لطفا یه مرورگر با سرعت معرفی کنید.
2-در ضمن من وقتی فایل ویدیویی هم باز می کند بسیار کند نشان می دهد در صورت امکان یک برنامه که سبک باشد و همه کدک ها رو داشته باشه معرفی کنید. سبک بودن یرنامه خیلی مهمه
3- وقتی که من درایوهام رو باز می کنم ( من الان در سیستمم 2 تا سیستم عامل دارم یکی همین ابنتو و دیگری هم ایکس پی هست ) وقتی که در ابنتو برای اولین بار که واردش می شم وقتی میخوام درایوی رو باز کنم برای اولین بار باز نمی کنه ولی باز هم روی درایو دابل کلیک می کنم باز می کنه من چه جوری می تونم کاری کنم که درایو رو همون بار اول باز کنه و نه این که بار اول اررور بده و بار دوم باز کنه. البته روشی رو بگید که من بتونم درایوم رو توی ایکس پی از دست ندم چون من هنوز با ابنتو نمی تونم همه ی کار هام رو انجام بده
ببخشید که کمی طولانی شد امیدوارم که با حوصله کافی جوابم رو بدید چیکار کنم دیگه مبتدی هستم.
با تشکر از شما

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
پاسخ به: تازه کارم ۳ تا سوال داشتم
« پاسخ #1 : 08 فروردین 1388، 10:08 ب‌ظ »
سلام من یه تازه کارم

1-با توجه به این که مرورگر فایر فوکس در ایکس پی خیلی خوب کار می کند ولی در لینوکس ابنتو بسیار سنگین هست از شما می خواستم تا مرورگری رو معرفی کنید که با سرعت و سبک باشد.
با تشکر از شما البته من کمی گشتم ولی چون تازه کار هستم چیزی گیرم نیومد لطفا یه مرورگر با سرعت معرفی کنید.
2-در ضمن من وقتی فایل ویدیویی هم باز می کند بسیار کند نشان می دهد در صورت امکان یک برنامه که سبک باشد و همه کدک ها رو داشته باشه معرفی کنید. سبک بودن یرنامه خیلی مهمه
3- وقتی که من درایوهام رو باز می کنم ( من الان در سیستمم 2 تا سیستم عامل دارم یکی همین ابنتو و دیگری هم ایکس پی هست ) وقتی که در ابنتو برای اولین بار که واردش می شم وقتی میخوام درایوی رو باز کنم برای اولین بار باز نمی کنه ولی باز هم روی درایو دابل کلیک می کنم باز می کنه من چه جوری می تونم کاری کنم که درایو رو همون بار اول باز کنه و نه این که بار اول اررور بده و بار دوم باز کنه. البته روشی رو بگید که من بتونم درایوم رو توی ایکس پی از دست ندم چون من هنوز با ابنتو نمی تونم همه ی کار هام رو انجام بده
ببخشید که کمی طولانی شد امیدوارم که با حوصله کافی جوابم رو بدید چیکار کنم دیگه مبتدی هستم.
با تشکر از شما

1- برای من که فایرفاکس ایرادی نداشته. اما اگه مایلین OPERA رو امتحان کنین. خیلیا میگن سریعتره!

2- من از VLC استفاده می کنم و کاملا  راضیم ازش

3-منظور سوالتون رو نگرفتم. کمی واضح تر بفرمایید.

راستی به دنیای لینوکس خوش اومدین! ;)
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

lomion

• مهمان
« پاسخ #2 : 08 فروردین 1388، 10:13 ب‌ظ »
۱- برای گنوم Epiphany
۲- VLC

آفلاین 14708

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 08 فروردین 1388، 10:14 ب‌ظ »
سلام من یه تازه کارم

با تشکر از شما

1- برای من که فایرفاکس ایرادی نداشته. اما اگه مایلین OPERA رو امتحان کنین. خیلیا میگن سریعتره!

یعنی بار اول درایوهام رو که به صورت ان تی اف اس هست رو باز نمی کنه یه ارور میده بعد که دوبار می خوام بازش کنم باز می کنه( بار دوم که روش دابل کلیک می کنم باز می کنه بار اول اررور میده ) چیکار کنم؟ روشی بگید که تغییری درسیستمش نده چون تو ایکس پی هم لازمشون دارم
در ضمن آیا اپرای ویندوز نصب میشه؟ یا باید ورژن لینوکسیش رو پیدا کنم؟
ممنون

آفلاین 14708

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 فروردین 1388، 10:16 ب‌ظ »
۱- برای گنوم Epiphany
۲- VLC

بی زحمت لینک بدید تا بتونم دانلودش کنم آخه تازه کار هستم
مرسی امیدوارم که بتونم مشکلاتی رو که در اول کار دارم حلش کنم و برای همیشه از ابنتو استفاده کنم متاسفانه فعلا تا اینجا که راضی نیستم :'( :'( :'(

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #5 : 08 فروردین 1388، 10:18 ب‌ظ »
سوال اول و دوم رو داشتم می‌دادم که با این پیغام رو به رو شدم!‌
 تذکر - زمانی که شما مشغول نوشتن پاسخ بودید، 3 پاسخ دیگر ارسال شده است. در صورت تمایل یک بار پاسخ خود را مرور نمائید.
دیدم بچه ها جواب سوم رو ندادن!‌پس می‌رم یه راست سر اصل مطلب!
برای اینکار خیلی راحت اول می‌رید و می‌بینید پارتیشن ان تی اف اس شما آدرسش چیه؟ که برای اینکارم می‌تونید خیلی راحت از برنامه gparted و یا همون پارتیشن ادیتور استفاده کنید. اون بالای برنامه نگاه کنید شمایل گرافیکی پارتیشنتون توش یه آدرسایی نوشته! اگه پارتیشنتون خیلی کوچیکه که آدرس رو نمی‌تونید خونید روش راست کلیک کنید و بر روی information کلیک کنید! تا پنجره بزرگ شه. برای من آدرس به صورت
/dev/sda1
هست. حالا این آدرس می‌رید و در فایل
sudo gedit /etc/fstab
به صورت زیر وارد می‌کنید!
/dev/hda1 /windows/C ntfs ro,users,umask=022 0 0

دیگه فک کنم از نحوه دستور مشخصه که چی شده!‌شما اول hda رو تست کن اگه نشد همون sda رو!‌ اگه درایوی هم که ویندوز روشه چیز دیگه‌ای هست اون آدرس رو می‌تونید عوض کنید.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #6 : 08 فروردین 1388، 10:18 ب‌ظ »
1- به نظرم اگر کارت گرافیکتون درست نصب شده باشه و سیستمتون رم کافی داشته باشه , نباید مشکلی با فایرفاکس وجود داشته باشه. با این وجود میتونید مرورگر هایی همچون Flock و Opera رو امتحان کنید.

2- این مورد هم برمیگرده به نصب کامل کارت گرافیک ... همچنین مطمئن بشید که همه ی کدک های صوتی و تصویری رو کامل نصب کردید !

3- لطفا متن خطا در هنگام باز کردن درایو رو اینجا بگذارید. همچنین خروجی دو دستور زیر رو هم اینجا بگذارید:
sudo fdisk -l

cat /etc/fstab
اگر در هنگام نصب اوبونتو , مرحله ی پارتیشن بندی رو به صورت دستی انجام داده باشید و برای تمام درایو های مورد نظرتون mount point تعیین کرده باشید نباید مشکلی در ورود به پارتیشن ها داشته باشید.
احتمال دیگه در به وجود آمدن این مشکل اینه که از داخل ویندوز ایکس پی سیستم رو ریست کرده باشید و وارد اوبونتو شده باشید. وارد xp بشید , سیستم رو خاموش کنید و مجددا سیستم رو روشن کنید و وارد اوبونتو بشید. با این کار شاید مشکل حل بشه ...

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
« پاسخ #7 : 08 فروردین 1388، 10:22 ب‌ظ »
سلام من یه تازه کارم

با تشکر از شما

یعنی بار اول درایوهام رو که به صورت ان تی اف اس هست رو باز نمی کنه یه ارور میده بعد که دوبار می خوام بازش کنم باز می کنه( بار دوم که روش دابل کلیک می کنم باز می کنه بار اول اررور میده ) چیکار کنم؟ روشی بگید که تغییری درسیستمش نده چون تو ایکس پی هم لازمشون دارم
در ضمن آیا اپرای ویندوز نصب میشه؟ یا باید ورژن لینوکسیش رو پیدا کنم؟
ممنون

ورژن لینوکسش هست. سرچ کنین به راحتی پیدا میشه. VLC و EPIPHANY هم تو مخازن هست!

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
« پاسخ #8 : 08 فروردین 1388، 10:28 ب‌ظ »
۱- برای گنوم Epiphany
۲- VLC

بی زحمت لینک بدید تا بتونم دانلودش کنم آخه تازه کار هستم
مرسی امیدوارم که بتونم مشکلاتی رو که در اول کار دارم حلش کنم و برای همیشه از ابنتو استفاده کنم متاسفانه فعلا تا اینجا که راضی نیستم :'( :'( :'(
در ضمن
هر تجربه ی جدیدی در آغاز سخته. کمی صبر و تلاش کنین نتیجشو می بینین و راضی خواهید شد.
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1388، 10:31 ب‌ظ توسط پیام »

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #9 : 09 فروردین 1388، 01:08 ق‌ظ »
1-من این مشکلو دارم ولی برعکس یعنی توی ویندوز firefox رو که باز می کنم کل سیستم هنگ می کنه - یعنی فقط fire fox کار می کنه !
( رم شما چنده؟ - چقدر swap گذاشتید ؟ - من خیلی بلد نیستم ولی فکر کنم swap موثره - )
2- اگر در ابونتو دسترسی به اینترنت نداری packages.ubuntu.com و getdeb.net خوبه ولی اینجور برنامه نصب کردن خیلی عذاب آوره.
3-من هم این مشکلو داشتم که یه کار دیگه کردم : تنظیم کردم که درایوهام مثل ویندوز موقع بالا اومدن mount بشن !

آفلاین 14708

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 09 فروردین 1388، 01:21 ق‌ظ »
دوستان اپرا رو دانلود و نصب کردم بسیار عالی و روان کار میکنه  فقط بعضی از فونت ها ی فارسی رو نمی دونم چرا جدا جدا نشون میده !!! اون پلیر وی ال سی رو هم نصب کردم که مشکلم رو حل کرد از همه شما ممنونم در مورد سوال سومم دوستان لطف کردن و هر کدوم روشی رو فرمودن میشه ساده ترین روش بگید کدومه ( البته من از اون درایو هام تو ایکس پی هم استفاده می کنم )
ممنون

آفلاین z.k

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
« پاسخ #11 : 09 فروردین 1388، 10:52 ق‌ظ »
درایور های ویندوز به صورت اتوماتیک تو اوبونتو mount میشن. احتمالا برای شما اینطور نیست!
http://www.cyberciti.biz/faq/mounting-windows-partition-onto-ubuntu-linux/