انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل داشتن با زبان کیبورد!  (دفعات بازدید: 1012 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
مشکل داشتن با زبان کیبورد!
« : 06 خرداد 1393، 01:26 ب‌ظ »
سلام. سوالی از دوستان داشتم یه مشکلی برام پیش اومده شایدم بشه گفت به اون صورت مشکلی نباشه اما یکمی روی اعصاب است! الان در اوبونتو ۱۴.۰۴ فرضا برنامه vlc یا open office باز باشه و زبان کیبورد روی فارسی باشه اگه ctrl+o رو بزنم کادر مربوطه باز نمیشه که بتونم فایل هام رو انتخاب کنم همینطور وقتی مثلا با اپن آفیس دارم کار میکنم وقتی ctrl+s رو میزنم بازم نمیتونم اسناد رو ذخیره کنم!! حتما باید زبان کیبورد رو انگلیسی کنم تا کار کنه!! این مشکل رو در ۱۲.۰۴ نداشتم. این رو هم بگم با تمام نرم افزارها این مشکل رو ندارم مثل در gedit اگه زبان کیبورد روی فارسی باشه ctrl + o یا ctrl + s رو میزنم کار میکنه اما در اپن آفیس و وی ال سی این مشکل رو دارم! خیلی روی اعصابمه برای ذخیره کردن یه فایل متنی هی باید بین فارسی و انگلیسی سویچ کنم! کسی راه حلی سراغ داره برای این مشکل؟

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
پاسخ : مشکل داشتن با زبان کیبورد!
« پاسخ #1 : 08 خرداد 1393، 12:42 ب‌ظ »
کسی تا حالا به همچین مشکلی برنخورده؟! اطلاعات تکمیلی: ورژن اپن آفیس: 4.0.1

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #2 : 08 خرداد 1393، 02:30 ب‌ظ »
سلام.

تو LibreOffice این مسئله برام ناراحت کننده شده بود که تصمیم گرفتم همیشه آپدیت نگهش دارم.

الان نسخه 4.2.4.2 رو دارم و این مشکل رو نداره :D

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • Debian 11
« پاسخ #3 : 08 خرداد 1393، 02:59 ب‌ظ »
سلام.

تو LibreOffice این مسئله برام ناراحت کننده شده بود که تصمیم گرفتم همیشه آپدیت نگهش دارم.

الان نسخه 4.2.4.2 رو دارم و این مشکل رو نداره :D
ممنون پس به روزش کنم باید مشکلش حل بشه! وی ال سی هم همین مشکل رو داره! در اوبونتو ۱۲.۰۴ اصلا همچین مشکلاتی نداشتن با اینکه ورژنهاشون قدیمی تر بودن!