انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آخرین ورژن یا یکی قبل از آخرین ورژن؟ مساله این است!!  (دفعات بازدید: 2552 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
نقل‌قول
خود کنونیکال اعلام می‌کنه که چه موقع منتشر می‌کنه.اوبونتو ۱۴٫۰۴٫۱ در ۲۴ جولای ۲۰۱۴ منتشر می‌شه.
یه سوال:من ابونتو 14.04 رو سیستم دارم(فقط ابونتو)به نظر شما بهتره به 14.04.01 اپگریت کنم یا نه.؟اگه اره ممنون میشم روش شو بگید.(ابونتو 14.04 رو نصب کردم)سپاس.
سیستمتون رو آپدیت نگه دارید فقط همین.
۱۴.۰۴.۱ همون ۱۴.۰۴ هستش فقط آخرین آپدیت ها رو داره!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
ممنون دوست عزیز.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
نقل‌قول
خود کنونیکال اعلام می‌کنه که چه موقع منتشر می‌کنه.اوبونتو ۱۴٫۰۴٫۱ در ۲۴ جولای ۲۰۱۴ منتشر می‌شه.
یه سوال:من ابونتو 14.04 رو سیستم دارم(فقط ابونتو)به نظر شما بهتره به 14.04.01 اپگریت کنم یا نه.؟اگه اره ممنون میشم روش شو بگید.(ابونتو 14.04 رو نصب کردم)سپاس.

سلام
هنوز که 14.04.1 نیومده، تا یکی دو ماه دیگه
هر وقت امد شما آپدیت کن

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
سلام
هر وقت امد شما آپدیت کن
قبول دوست عزیز.من هیچی در مورد اپگریت از 14.04 به 14.04.1 نمیدونستم.پرسیدم تا هم بدونم و هم موقع اپگریت بدونم چیکار کنم.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
نقل‌قول
سلام
هر وقت امد شما آپدیت کن
قبول دوست عزیز.من هیچی در مورد اپگریت از 14.04 به 14.04.1 نمیدونستم.پرسیدم تا هم بدونم و هم موقع اپگریت بدونم چیکار کنم.
14.04.1 یک توزیع جدید نیست که شما بهش آپدیت کنید !
شما همین الان اگر اوبونتو رو دانلود و نصب کنید چیزی حدود ۲۱۰ مگابایت آپدیت میشه
بعد از یک مدتی خاص و برطرف کردن برخی مشکلات برنامه ها و آپدیت کردن برنامه ها و ... مه تغیرات از اون ایزو اولیه که دانلود کردین خیلی میشه یک ایزو جدید میدن که حاوی آپدیت های جدید هست
شما همواره آپدیت ها رو نصب میکنید و همواره به آخرین بسته های ارائه شده و موجود در مخازن اوبونتو دسترسی دارید این ۱۴.۰۴.۱ برای اون شخصی هست که (با توجه به پشتیبانی ۵ ساله) بعد ۲ سال از اراپه این نسخه میخواد این نسخه رو به دلیل پشتیبانی طولانی مدت نصب کنه و این کار رو برای اون کردن که بعد نصب نبینه همه بسته هاش نیاز به بروزرسانی دارن
سیستم عامل شما نیازی به آپگرید به ۱۴.۰۴.۱ نداره چون همچین چیزی وجود نداره !
شما خودتون میتونید از سیستم عاملتون با همه برنامه ها نصب کرده روش و آپدیت هاش یه ایزو بگیرید و ببرید جا دیگه نصب کنید !
آپگرید برای نسخه بعدی مثل ۱۴.۱۰ نیاز هست که در اون هم به همین منوال هست و فقط ریپوزیتوری های شما تغیر میکنه و بقیه برنامه ها آپدیت میشن و چیزای لازم نصب و چیز های قدیمی پاک میشن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
سپاس دوست عزیز.کاملا توجیه شدم.ممنون از بابت وقتی که برای جواب دادن به پست من گذاشتید.