انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور میشه برای لینوکس سرویس (سرور) به صورت یک پکیج نوشت؟ شبیه active directory  (دفعات بازدید: 1955 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed_hossani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
سلام
من میخوام یک سیستم مدیریت کاربران برای دسترسی به اینترنت بنویسم(محیط کلاینت - سروری)
برنامه نویس c# هستم و می دونم با برنامه نویسی سوکت و wcf می شه اونو انجام داد. ???
حالا می خواستم از عزیزان بپرسم
اگه بخوام سروری بنویسم که رو لینوکس اجرا شود(اگه بشه رو هسته لینوکس) باید چه چیزی رو یاد بگیرم و از کجا شروع کنم.

هدف نهیاییم اینه که سیستم نوشته شده رو تویک دستگاه به شکل مودم (که سیستم عامل لینوکس داره)بدم بیرون.
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1393، 03:49 ب‌ظ توسط hamed_hossani »

آفلاین abyz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
    • تجربه‌های پراکنده
سلام

شما باید یه ذره دقیق تر مشخص کنی چی میخوای؟ یا حداقل سیستم نهایی رو بصورت واضح توضیح بدی. مثلا بگی آخرش قرار بتونی یه کافی نت رو مدیریت کنی یا کامپیوترها دانشکده رو مدیریت کنی و یا یه چنین چیزایی

همین الان سیستم هایی برای این کار وجود دارند که اصلتا برای لینوکس توسعه داده شدن و برای شما قابل استفاده هستند. در صورت وجود اطلاعات بیشتر احتمالا میشه راهنمایی دقیق تری کرد
تجربه‌های پراکنده من http://blog.abyz.ir
بسازید شکست بخورید اما موفق شوید http://pretotyping.ir

آفلاین hamed_hossani

• Jr. Member
  • *
سیستم در سطح سازمان است
برای مدیریت دسترسی کاربران به یک سرور که قراره سطح دسترسی هر کاربر رو مشخص کنه.
مورد مشابهی وجود نداره!
تصمیم داشتم که با WCF یا socket پرگرمینگ بنویسم (در  C#) گفتم یکباره رو لینوکس پیاده کنم که بتونم رو هسته ران کنم.
نیاز نباشده یک کیس+سیستم عامل اسیرش کنم و ثانیا بشه تو یک دستگاه (شبیه مودم) جاش داد.(بعدا)

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
سی شارپو چطوری میخوای تو لینوکس بزاری ؟ اونم در این حجم که مثلا تو کرنلش ران بشه ؟  مونو رو بخوای راش بندازی کلی اپلیکیشن باید باهاش نصب کنی

بهتره بری سمت پایتون که هم ساده تره و همین که سوکت روش بهتره و همین که ذاتا لینوکسیه و ....

به قول دوستمون راست میگه  اول بگو چی میخوای تا بعد برای سوالت جواب پیدا کن

موفق باشی

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
Mono خیلی خوبه فقط در حد و اندازه سی شارپ نیست پیشنهاد من اینه که باهاش برنامه تو بسازی و به گمنام بودنش توجه نکنی اگه نشد هیچی در سوکت پروگرمینگ به گرد پای سی پلاس پلاس نمیرسه اگه از فریم ورک کیوت استفاده کنی چه بهتر(خودم دارمد توش یه دانلود منیجر توپ مینویسم)

آفلاین hamed_hossani

• Jr. Member
  • *
با سپاس از دوستان
(شاید مثالی که بتونم برا برناممم بزنم چیزی شبیه به active directory ویندوز بخوام)
البته نه این کاری که اکتیو دایرکتوری می کنه این صرفا یک مثاله! یک همچین پکیجی!

من نمی خوام با سی شارپ و سوکت پرگرمینگ بنویسم(جهت اطلاع دوستان گفتم)
سوالم اینه که اگه بخوام یک سرویس(سرور) بسازم ما تو ویندوز بهش میگیم وب سرویس (یه همچین چیزی) که مستقیم رو هسته لینوکس سوار بشه
و در نهایت هسته لینوکس + برنامه/سامانه/سیستم من باشه. هیچ برنامه/سرویس دیگه ای نباشه.
باید چه زبان برنامه نویسی و به این روش چی میگن؟
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1393، 03:51 ب‌ظ توسط hamed_hossani »

آفلاین abyz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
    • تجربه‌های پراکنده
خب باید بگم که من هنوز هم نمیدونم شما دقیقا چی میخوای

تنها چیزی که متوجه شدم اینه «من میخوام یه کار خفن بکنم» که خب بسیار هم خوبه.

برای مدیرت سطح دسترسی و کنترل اون راه‌کاری متفاوت و متعدد و بسیار با کیفیتی همین الان در لینوکس وجود داره. که بسته به نیازت میتونی ازشون استفاده کنی مثلا freeRADIUS ، OpenLDAP.

حالا امیدوارم این چیزایی که گفتم به دردت بخوره
تجربه‌های پراکنده من http://blog.abyz.ir
بسازید شکست بخورید اما موفق شوید http://pretotyping.ir

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
دوست عزیز اگه برنامه ایی تو مایه های active directory و مدیریت کاربرانه که خوب همونطور که abyz گفت لینوکس داره (یکی از اولین و بنیادیترین کارای سرور همینه!  ;))
به هر حال هر برنامه ای که بخوای بنویسی توصیه می کنم بجای استفاه از mono و زبانهای مایکروسافتی از زبان ها و کتابخانه های متداول مورد استفاده در لینوکس استفاده کنی :
چراکه ممکنه نیاز به libraryها یا حتی framework اضافی باشه
نتیجتا : موقع نصب روی ماشین ها باید این library های اضافی رو بنصبی براشون
هم اینکه چون مستقیما روی معماری لینوکس اجرا نمیشه و حالت شبیه سازی داره سرعت پایین تری داره
توصیه می کنم از framework خوب QT با زبان C و ++C استفاده کنی یا اگر میخوای با زبان های NET. ایی بنویسی روی همون ویندوز کارکن
البته شاید python هم گزینه خوبی باشه ولی من باهاش کار نکردم
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود