انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Keylogger و wine  (دفعات بازدید: 1433 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
Keylogger و wine
« : 07 فروردین 1388، 12:21 ب‌ظ »
سلام دو تا سوال داشت

اول : من در ویندوز یک چیز هایی داریم به نام keylogger که در واقع تروجان هست که هرچی تایپ کنی ارسال میکنه یا فیلم میگیره ارسال میکنه من برای احتیاط از کیبورد مجازی استفاده می کنم آیا در لینوکس با نصب wine این ها میتوانند فعالیت کنند ؟
 من خودم یک تاپیک در اینجا ها دیدم چند وقت پیش بنام ویروس بازی با wine الان نتوانستم پیداش کنم ؟ یک تاپیک خارجی هم در ubuntuforum دیدم در همین مورد که اگر wine نصب میکنیم قصد ویروس بازی داریم نوشته بود اگر ویروسی فعال باشه چون root نیست مشکلی نیست اما در مورد home , keylogger ها خطرناک میدانست و چند نکته و تغییرات گفته بودن که اگر انجام بدی مشکلی بر نمیخورید کسی این تغییرات و نکات را خوانده اگه میداند بگه انجام بدیم ؟

دوم : rootkit یا ... که برای لینوکس وجود داره ممکنه keyboard را بخوانه استفاده از virtual keyboard در لینوکس لازم هست ؟

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
پاسخ به: Keylogger و wine
« پاسخ #1 : 07 فروردین 1388، 07:18 ب‌ظ »
کسی نیست ؟ :(

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
پاسخ به: Keylogger و wine
« پاسخ #2 : 16 فروردین 1388، 10:38 ق‌ظ »
شما که برنامشو داری چرا خودت امتحان نمی کنی؟

اول از همه بگم که همچین چیزی کاملا ممکنه. یعنی این امکان وجود داره که keylogger بدون توجه کاربر از طریق wine اجرا بشه. ولی مشکل این برنامه ها اینه که معمولا یا نیاز به نصب دارن (تا بتونن در لینوکس اجرا بشن هرچند ممکنه تو ویندوز بدون نصب اجرا بشن، به قول بچه ها گفتنی باید بومی سازی بشن) و یا نیاز به فایل خاصی دارن که در هر دو حالت با مشکلات زیادی رو برو می شن چون کاربر متوجه خواهد شد.
از طرفی فرضا هم که برنامه بتونه بدون جلب توجه کاربر اجرا بشه، ولی حداقل برای دفعه اول هم که شده باید از یه جایی اجرا بشه که بهترین راهش استفاده از صفحات وب آلوده است. ولی من تاحالا به چنین موردی بر نخوردم و فکر هم نکنم تا حالا همچین چیزی نوشته باشن چون با تکنولوژی ها وب امروز تقریبا غیر ممکن شده و وجود چنین ایراد امنیتی ای خیلی بعید به نظر میرسه.

در مورد استفاده از virtual keyboard به نظر من اگر می خوایم خیلی محتاتانه عمل کنیم،‌ بله، میتونه خیلی امنیتو ببره بالا. ولی فقط برای کارهایی مثل وارد کردن رمز حساب های بانکی (که اکثر بانک ها یک صفحه کلید مجازی در صفحه ی واریز وجهشون دارن) و یا موقع وارد کردن پسورد ایمیل (که اگر روی سیستم خودتون کار میکنید کافیه یک بار وارد کنید و اجازه بدید فایرفاکس آن را ذخیره کند و بعد از این از پسورد ذخیره شده در فایرفاکس استفاده کنید) و یا هر نوع اطلاعاتی که فکر می کنید خیلی حیاتیه ...