ببینید شمارا محدود کردند ولی شما که خودت رو محدود نکردی درسته
کافی یک سری به سایت ایستگاه بزنید و مثلا عبارت دانلود با قیمت مناسب رو جستجو کنید اونوقت می ببینید چند نفر هستند که تو سر و کله خودشون می زنند که فایل های شما رو دانلود کنند . قیمت ها هم از یک تومن هست تا دو تومن هر چی هم حجم بره بالا که دیگه ارزون تر میشه و پول سی دی و یا دی وی دی پای خودشون حساب میشه . بعدشم واستون با پست ارسال می کنند
. مثلا نتیجه جستجو عبارت دانلو فایل شما رو ببینید :
لینک از شما Download با سرعت بالا از ما
دانلود نرم افزار - موسیقی - فیلم - بازی و هر انچه آرزوی داشتنش رو دارید به ما بسپارید در کمتر از 48 ساعت به شما تحویل میدهیم هزینه دانلود فایل های شما طبق توافق طرفین می باشد و در صورت حجم بالا هزینه ارسال رایگان میباشد. ...
توافقی
بردیا، تهران
دانلود فایل های شما
فایلهای شما با قیمت عالی مگی 3 تومان دانلود می شود. ...
مهدی حسن زاده، تهران، تلفن: 09121307371
فایل های شما حتی در*RAPIDSHARE
دانلود فایل های شما دانلود موسیقی - فیلم - بازی - نرم افزار ...
** توافقی **
بشیر کاظمی، تهران، تلفن: 09127254042
فایل های شما از اینترنت
دانلود نرم افزار- موسیفی- فیلم- بازی لینک مورد نظر خود برای Download را به ما بدهید و فایلهای خود را در کمتر از 24 ساعت و کمترین هزینه ممکن بر روی CD در هرکجای ایران تحویل بگیرید. ...
توافقی
کامیار، تهران، تلفن: 0932 912 0099 - 88829412 ( تماس 19 به بعد
هر چیز که شما بخواهید
دانلود سریع اطلاعات مورد نظر شما از اینترنت هر مگابایت فایل زیر 3 تومان ...
توافقی
saeed shafia، تهران، تلفن: 22307907 - 09123101539
همچنین توی سایتهایی مثل پرشین تولز هم به نتایج خیلی بهتری می رسید . اصولا ما ایرانی ها توانایی زیاد در حل مشکلات با استفاده از کارهای گریز از مرکز داریم این روش کاملا ازمایش شده و کمک بزرگی هم به خلق خدا می کنید . من خودم یکیشون رو پبدا کردم و فقط با اون کار می کنم . خلاصه من راه رو جلوی پاتون گذاشتم.