انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب از PPA غیر رسمی؛ آیا من گند زدم؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 944 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mr-b

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام و درود بر اعضای محترم انجمن امیدوارم حالتان خوب باشه.
جونم واستون بگه که من رفتم نرم افزار pcsx2 (شبیه ساز) را نصب کنم،
http://pcsx2.net/download/releases/linux.html
متوجه شدم دو راه بیشتر ندارم، یکی اینکه فایل tar.bz2 را دان کنم و بعدش هزار مکافات برای کامپایل کردنش، یک راه دیگه هم اضافه کردن PPAای که در همان صفحه لینک داده شده و وقتی به لینک مورد نظر می روید آنجا خودشان اذعان کردن که پکیج و ppa غیر رسمی است و ریسکش با خودتان است. لینک:
https://launchpad.net/~gregory-hainaut/+archive/pcsx2.official.ppa
من از طریق همین ppa نصب کردم وحالا چندتا سوال ذهنم را  مشغول کرده: 1_ امنیت سیستم در خطر افتاده؟ 2_ پیش نیازهای نرم افزار (dependencies) هم از همان ppa نصب شده یا از مخازن رسمی؟ چطور میشود فهمید؟
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1393، 11:27 ب‌ظ توسط mr-b »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب از PPA غیر رسمی؛ آیا من گند زدم؟
« پاسخ #1 : 28 امرداد 1393، 05:59 ب‌ظ »
سلام بر شما

۱. نه لزوماً! اگه می‌تونی به سازنده‌ی PPA اعتماد کنی که کار اضافی‌ای جز کامپایل بسته‌ها انجام نداده باشه، امنیتت دقیقاً در همون اندازه به خط افتاده که اگه بسته‌ی فشرده‌ی pscx رو می‌گرفتی و خودت کامپایل می‌کردی.

۲. تو مرکز نرم‌افزاری اوبونتو برو روی این PPA که نصب کردی و ببین چه بسته‌هایی توش هست و کدوم‌ها نصب شدن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
« پاسخ #2 : 28 امرداد 1393، 06:14 ب‌ظ »
سلام
اول امنیت سیستم به خطر نه افتاده.
دوم پیش نیازهای نرم افزار از لیست مخازنت که در sources.list هستن جستجو میشه و update و شاید با نرم افزارهای که قبلا نصب کردی یک سری از پیش نیازهای نرم افزار نصب شده باشه.

آفلاین mr-b

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 28 امرداد 1393، 08:03 ب‌ظ »
سلام بر شما

۱. نه لزوماً! اگه می‌تونی به سازنده‌ی PPA اعتماد کنی که کار اضافی‌ای جز کامپایل بسته‌ها انجام نداده باشه، امنیتت دقیقاً در همون اندازه به خط افتاده که اگه بسته‌ی فشرده‌ی pscx رو می‌گرفتی و خودت کامپایل می‌کردی.

۲. تو مرکز نرم‌افزاری اوبونتو برو روی این PPA که نصب کردی و ببین چه بسته‌هایی توش هست و کدوم‌ها نصب شدن
درود...
میشه مورد دوم رو دقیقتر توضیح بدید؟ دقیقاً متوجه نشدم که چکار باید بکنم. این پکیج توی software center اوبونتو وجود نداشت، بخاطر همین مجبور شدم از ppa غیر رسمی نصب کنم.
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1393، 08:05 ب‌ظ توسط mr-b »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 28 امرداد 1393، 08:06 ب‌ظ »
وقتی مخزنش رو اضافه کردی می‌ره اون‌جا دیگه! روی فلش بقل «همه‌ی نرم‌افزارها» کلیک کنی، می‌تونی همه‌ی مخازن اضافی نصب شده رو ببینی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mr-b

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 28 امرداد 1393، 08:15 ب‌ظ »
سلام
اول امنیت سیستم به خطر نه افتاده.
دوم پیش نیازهای نرم افزار از لیست مخازنت که در sources.list هستن جستجو میشه و update و شاید با نرم افزارهای که قبلا نصب کردی یک سری از پیش نیازهای نرم افزار نصب شده باشه.
این لیست کجاست؟ چطوری بهش دسترسی پیدا کنم؟

آفلاین mr-b

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 28 امرداد 1393، 08:21 ب‌ظ »
وقتی مخزنش رو اضافه کردی می‌ره اون‌جا دیگه! روی فلش بقل «همه‌ی نرم‌افزارها» کلیک کنی، می‌تونی همه‌ی مخازن اضافی نصب شده رو ببینی
ممنون آقای بهزادی، روی اون فلشی که گفتید کلیک کردم چندتا منو اومد، اینا بود
provided by ubuntu
canonical partners
for purchase
official ppa for pcsx2 team
که من روی آخری کلیک کردم و توی صفحه ای که اومد روی pcsx2 چک مارک خورده بود. این معنیش اینه که pcsx2ای که نصب کردم رسمیه؟ فکر کنم این فقط وضعیت خود پکیج رو نمایش میده؛ در مورد dependencies چی؟ اونا رو چجوری بفهمم.
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1393، 08:24 ب‌ظ توسط mr-b »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 29 امرداد 1393، 06:00 ب‌ظ »
خب اگه فقط pcsx تیک خورده، یعنی فقط این بسته رو از اون مخزن نصب کرده و این نشون می‌ده که یا پیش‌نیازی نداشته، یا پیش‌نیازهاش رو از مخازن دیگه‌ای که فبلاً داشتی نصب کرده. برای این که ببینی پیش‌نیازهاش چی بوده، بسته‌ی deb رو با مدیر بایگانی باز کن و از شاخه‌ی DEBIAN پرونده‌ی control رو باز کن، پیش‌نیازها در خط Depends فهرست شدن

آفلاین mr-b

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 29 امرداد 1393، 11:26 ب‌ظ »
خب اگه فقط pcsx تیک خورده، یعنی فقط این بسته رو از اون مخزن نصب کرده و این نشون می‌ده که یا پیش‌نیازی نداشته، یا پیش‌نیازهاش رو از مخازن دیگه‌ای که فبلاً داشتی نصب کرده. برای این که ببینی پیش‌نیازهاش چی بوده، بسته‌ی deb رو با مدیر بایگانی باز کن و از شاخه‌ی DEBIAN پرونده‌ی control رو باز کن، پیش‌نیازها در خط Depends فهرست شدن
یک دنیا ممنونم آقای بهزادی، به دیرکتوری var/cache/apt/archives رفتم و اون بسته رو با آرشیو منجر باز کردم و ... 
مشکلم حل شد. از بقیه دوستان هم سپاس گذارم.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1393، 11:38 ب‌ظ توسط mr-b »