انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مقایسه سرعت اوبونتو ۹.۰۴ نسخه بتا و فدورا ۱۱ نسخه بتا  (دفعات بازدید: 2631 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
سایت Phoronix مقایسه جالبی از سرعت نسخه جدید اوبونتو و فدورا که قراره به زودی منتشر بشن انجام داده که مطالعش خالی از لطف نیست...
در مجموع ۱۵ مقایسه انجام شده، در ۱۰ مورد اوبونتو ۹.۰۴ بتا جلوتر از فدورا ۱۱ بتا بوده است و در سایر مقایسه‌ها اختلاف بسیار جزئی بوده است، این در حالی است که فدورا ۱۱ از نسخه هسته لینوکس 2.6.29 استفاده میکند و مقایسه‌ها نشان داده‌اند که این نسخه هسته سرعت بهتری نسبت به نسخه‌های قبلی دارد.
این مقایسه‌ها بر روی نسخه بتا انجام شده‌اند و تا نسخه نهایی هر دو توزیع سعی خود را در بهتر شدن کارایی خواهند نمود...

متن کامل مقاله
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
سایت Phoronix مقایسه جالبی از سرعت نسخه جدید اوبونتو و فدورا که قراره به زودی منتشر بشن انجام داده که مطالعش خالی از لطف نیست...
در مجموع ۱۵ مقایسه انجام شده، در ۱۰ مورد اوبونتو ۹.۰۴ بتا جلوتر از فدورا ۱۱ بتا بوده است و در سایر مقایسه‌ها اختلاف بسیار جزئی بوده است، این در حالی است که فدورا ۱۱ از نسخه هسته لینوکس 2.6.29 استفاده میکند و مقایسه‌ها نشان داده‌اند که این نسخه هسته سرعت بهتری نسبت به نسخه‌های قبلی دارد.
این مقایسه‌ها بر روی نسخه بتا انجام شده‌اند و تا نسخه نهایی هر دو توزیع سعی خود را در بهتر شدن کارایی خواهند نمود...
همچنین فدورا توی فایل سیستمش از  EXT4 به صورت پیش فرض استفاده میکنه
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
تازه این مورد رو هم در نظر بگیرید که در این آزمایشات از فایل سیستم Ext3 برای اوبونتو ۹.۰۴ بتا استفاده شده. اگر از Ext4 استفاده می شد نتایج بهتر از این هم بدست می آمد.

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
پاسخ به: مقایسه سرعت اوبونتو ۹.۰۴ نسخه بتا و  
« پاسخ #6 : 22 فروردین 1388، 04:39 ق‌ظ »
اقا ترو خدا این مقایسه ها را بگذارید کنار حالمون از هرچی مقایسه است داره بهم میخوره.

ما چیکار کنیم این تو سایت او بو نتو اول شده یا اون سایت .اصل کار خود ادم باید امتحان کنه ](*,) ](*,) ](*,) >:( >:( >:(

ببینم تو هر سایتی او بو نتو اول شد باید یکی یه تا پیک بزنه.تو جند جا من این قزیه را دیدم
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1388، 04:42 ق‌ظ توسط ams »
iranfoss.com

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux

ببینم تو هر سایتی او بو نتو اول شد باید یکی یه تا پیک بزنه.تو جند جا من این قزیه را دیدم
فکر کنم درستش ٬قضیه٬ باشه

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
اقا ترو خدا این مقایسه ها را بگذارید کنار حالمون از هرچی مقایسه است داره بهم میخوره.

ما چیکار کنیم این تو سایت او بو نتو اول شده یا اون سایت .اصل کار خود ادم باید امتحان کنه ](*,) ](*,) ](*,) >:( >:( >:(

شما با این قضیه مشکلی دارین؟ یا مدیران باید اگر هم مشکلی هست تذکر بدهند؟؟
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم