انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو ۹.۱۰ با اسم رمز Karmic Koala  (دفعات بازدید: 3288 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
اوبونتو ۹.۱۰ با اسم رمز Karmic Koala
« : 03 اسفند 1387، 12:13 ق‌ظ »
اوبونتو این بار با طعم و جنس K ! شاید برای شما هم عجیب باشد ولی این بار اسم رمز اوبونتو ۹/۱۰ و همچنین امکانات پیش بینی شده برای این نسخه از این سیستم عامل زود تر از موعد مقرر اعلام شده است ( در صورتی که این نام گذاری و پیش بینی امکانات برای نسخه های قبلی در آستانه انتشار نسخه جدید برای نسخه های بعدی اعلام می شد .)  طی ایمیلی که مارک شاتل ورث مدیر شرکت کنونیکال و حامی شماره یک سیستم عامل اوبونتو و میزکار KDE به Mailing List اوبونتو ارسال کرده است نام نسخه دهم اوبونتو را Karmic Koala معرفی کرده و از آن به عنوان نسخه ماورایی اوبونتو در طی این سال ها یاد کرده است . او در ایمیلی که ارسال کرده در این باره چنین می نویسد :

همانطور که یک کوالا ( منظور حیوانی است که در جنگل های استرالیا زندگی می کند ) می داند چطور درخت های جنگل را در حین پرواز ببیند و آنها را به چنگ بکشد اوبونتو هم می داند چطور باید  جلو دار صف دنیای اوپن سورس و نرم افزارهای آزاد باشد و خیلی خوب می داند چطور باید همه چیز را برای همه کاربران ساده و آسان طراحی و برنامه ریزی کند

از امکاناتی که مارک در این نسخه به کاربران اوبونتو وعده داده است می توان به کار بر روی کرنل لینوکس و گسترش آن با توجه به قابلیت ها ویژگی های پیش بینی شده برای اوبونتو ۹.۱۰ و همچنین کار بر روی پروسه بوت اوبونتو از قبیل سرعت لود و تغییر ظاهر Boot Loader بعد چندین سال و گرافیکی کردن آن ( البته برای کارت های گرافیکی که قادر به نمایش آن باشند ) و همچنین تغییر ظاهر دسکتاپ با نمایی زیبا و شیک ( البته این قول را برای اوبونتو ۸.۰۴ داده بودند که حتی هنوز در اوبونتو ۹.۰۴ هم اعمال نشده و ظاهرا تا اوبونتو ۹.۱۰ این پروژه به تعویق افتاده است ) و طراحی جدید GDM با سبک و ایده جدید اشاره کرد .در نهایت می توان این گونه گفت که در اوبونتو کارمیک کوالا بیشتر بر ظاهر و قابلیت های گرافیکی فوکاس خواهد شد و شاهد جذابیت ها و زیبایی های بیش از پیش آن خواهیم بود .

اما قضاوت زود است ! باید نشست و منتظر کارمیک کوالا باشیم ببینیم در زمان خود چه حرف هایی برای گفتن خواهد داشت ؟

منبع : وبلاگ خودم  ;D
http://www.roozbehonline.com/1387/12/02/ubuntu-karmic-koala/
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: اوبونتو ۹.۱۰ با اسم رمز Karmic Koala
« پاسخ #1 : 03 اسفند 1387، 12:21 ق‌ظ »
تشکر روزبه جان بابت ترجمه و انتقال خبر 1+

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
« پاسخ #2 : 03 اسفند 1387، 12:23 ق‌ظ »
با تشکر
ما کماکان در انتظاریم رقابت بهترین انگیزه برای پیشرفت است.
اون لینک وب لاگ می گه این صفحه وجود نداره.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #3 : 03 اسفند 1387، 12:31 ق‌ظ »
جالبه که این لینک رو هم ببینید :

http://www.mikesplanet.net/2009/02/10-things-you-did-not-know-about-karmic-koalas/

از نکات جالب اینه که اوبونتو ۹.۱۰ در ۳۰ فوریه ۲۰۰۹ منتشر می شه و همچنین دیگه هیچ کس اوبونتو رو با رنگ و تم قهوه ای نمی بینه !

اوبونتو رو دیگه قهوه ای نمی بینید !!!!!
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
« پاسخ #4 : 03 اسفند 1387، 12:39 ق‌ظ »
اون گفته که ممکنه این اتفاق بیفته ولی جای سوال داره که چه رنگی میشه؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #5 : 03 اسفند 1387، 12:55 ق‌ظ »
به نظرم اوبونتو و تیمش داره از هیاهو و تبلیغات تو خالی استفاده میکنه! در اینکه اوبونتو بهترین لینوکس رو‌میزی هست شکی نیست اما مسئولان انگار عادت کردند به وعده‌ی سر خرمن...
سرعت لود که در نسخه‌های آزمایشی ۹.۴، بهتر که نشده هیچ، بدتر هم شده... البته شاید تا انتشار نسخه‌ی نهایی بهبود پیدا کنه. چیزی من بهش شک دارم چون اوصولا با توجه به تست‌هایی که روی کرنل ۲.۶.۲۸ شده، سرعتش در خیلی موارد کاسته شده و این موضوع حتی اگر اوبونتو خودش هم بخواد روش تاثیر منفی میذاره.
قول‌های مکرر در مورد بهبود گرافیک و رابط گرافیکی پیش‌فرض و گمانه‌زنی‌ها و شایعات در مورد تم‌های زیبا و پیش‌فرض در نسخه‌های آتی، تا به امروز سرابی بیش نبوده.
بیایید صادق باشیم، اصرار کانونیکال بر انتشار منظم و به نسبت سریع نسخه‌های اوبونتو، بر میزان نو‌آوری و تغییرات اون تاثیر گذاشته. حداقل تغییرات ظاهری اوبوننتو از انتشار ۷.۴ تا ۸.۱، بسیار ناچیز بوده.
امیدوارم واقعیت ورای این قول‌ها، مثل صحبت کردن در موردشون قشنگ باشه.
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1387، 03:27 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #6 : 03 اسفند 1387، 10:53 ق‌ظ »
راستش از روی این اعلان و خبرهای دیگه من فکر میکنم عزم تیم اوبونتو برای بهتر شدن نسخه سرور جزمه، هم در مورد این پردازش ابری و کارهایی که با Amazon انجام میدن و هم قرارداد همکاری و Certification که با HP بسته شده...

ممنون روزبه جان برای خبر :)

سرعت لود که در نسخه‌های آزمایشی ۹.۴، بهتر که نشده هیچ، بدتر هم شده... البته شاید تا انتشار نسخه‌ی نهایی بهبود پیدا کنه. چیزی من بهش شک دارم چون اوصولا با توجه به تست‌هایی که روی کرنل ۲.۶.۲۸ شده، سرعتش در خیلی موارد کاسته شده و این موضوع حتی اگر اوبونتو خودش هم بخواد روش تاثیر منفی میذاره.
فاراب جان phoronix اتفاقا یه بررسی در همین مورد انجام داده و خلاصش اینه:
نقل‌قول
Ubuntu 9.04 is not being officially released until April, but already it appears to be in good standing. On the Intel Atom netbook we used for this round of testing, the boot time was shaved by eight seconds, which is quite noticeable. When to the desktop, in some areas like compilation and disk-intensive tasks there was also stronger performance. As has already been mentioned, if manually switching to the EXT4 file-system the results should be even more promising.
متن کامل: http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=ubuntu_904_speed&num=1

در مورد بحث ظاهر گرافیکی هم راستش من الان اعلانهای Intrepid و Jaunty رو دوباره خوندم ولی جایی ندیدم که مارک گفته باشه که ظاهر اوبونتو تغییرات اساسی خواهد داشت. این تغییرات عمده در blueprint ها بوده و در مورد Hardy خیلی مطرح شد چون احتمال داده میشد که هر LTS با یک ظاهر جدید معرفی بشه. بقیه کارهایی که انجام شده کارهای کاربرا تو Community بوده که اونها هم تو مخازن قرار گرفته ولی اینبار مارک گفته:
نقل‌قول
The desktop will have a designer's fingerprints all over it - we're now
beginning the serious push to a new look. Brown has served us well but
the Koala is considering other options. Come to UDS for a preview of the
whole new look.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #7 : 03 اسفند 1387، 06:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد بحث ظاهر گرافیکی هم راستش من الان اعلانهای Intrepid و Jaunty رو دوباره خوندم ولی جایی ندیدم که مارک گفته باشه که ظاهر اوبونتو تغییرات اساسی خواهد داشت. این تغییرات عمده در blueprint ها بوده و در مورد Hardy خیلی مطرح شد چون احتمال داده میشد که هر LTS با یک ظاهر جدید معرفی بشه. بقیه کارهایی که انجام شده کارهای کاربرا تو Community بوده که اونها هم تو مخازن قرار گرفته

با شما موافقم. خیلی از این گمانه‌زنی‌ها، زاده‌‌ی ذهن کاربرا بوده و اعلان رسمی از سوی شرکت در این مورد داده نشده. هر بار گفته میشه-توسط کاربران- نسخه‌ی بعدی با فلان ظاهر ارائه میشه اما در نهایت خلافش ثابت میشه.

نقل‌قول
فاراب جان phoronix اتفاقا یه بررسی در همین مورد انجام داده

بررسی‌های سایت phoronix.com اکثرا قابل استناد هستند. من این بررسی رو دیده بودم، بنظرم بجز افزایش کارایی در مورد کار با حافظه که نهایتا منجر به کاهش زمان عملیات I/O بر روی حافظه است، برتری دیگه‌ای نداره. و اگر مقایسه‌ی زیر:
http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux_2628_benchmarks&num=4
در مورد کرنل ۲.۶.۲۸ که در این نسخه استفاده خواهد شد رُ در نظر بگیریم، میفهمیم که اوبونتوی جدید خیلی از این قابلیت‌ها رُ وام‌دار کرنل جدید خواهد بود. کرنلی که در بسیار موارد حتی ضعیف‌تر از نسخه‌های قبلی عملکرده و به‌نظر من این باعث میشه ادعای سرعت بیشتر نسخه‌ی جدید اوبونتو، تحت‌الشعاع قرار بگیره. امیدوارم تغیرات در ظاهر و سرعت ابونتو از حباب هیاهوی اینترنتی اخیر خارج بشه و در عمل برای کاربران محسوس باشه.
Godisnowhere

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #8 : 25 فروردین 1388، 05:23 ب‌ظ »
http://www.ubuntugeek.com/ubuntu-910-karmic-koala-release-schedule.html

بنا بر این برنامه اوبونتو ۹.۱۰ هفتم آبان ۱۳۸۸ منتشر خواهد شد! سرعت کارشون خیلی عالیه. ۳ اردیبهشت نسخه ۹.۰۴ منتشر میشه و ۲۴ اردیبهشت نسخه ی آلفا ۱ از ۹.۱۰!!
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1388، 05:35 ب‌ظ توسط پیام »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #9 : 25 فروردین 1388، 11:07 ب‌ظ »
به نظرم اوبونتو و تیمش داره از هیاهو و تبلیغات تو خالی استفاده میکنه! در اینکه اوبونتو بهترین لینوکس رو‌میزی هست شکی نیست اما مسئولان انگار عادت کردند به وعده‌ی سر خرمن...
قول‌های مکرر در مورد بهبود گرافیک و رابط گرافیکی پیش‌فرض و گمانه‌زنی‌ها و شایعات در مورد تم‌های زیبا و پیش‌فرض در نسخه‌های آتی، تا به امروز سرابی بیش نبوده.
بیایید صادق باشیم، اصرار کانونیکال بر انتشار منظم و به نسبت سریع نسخه‌های اوبونتو، بر میزان نو‌آوری و تغییرات اون تاثیر گذاشته. حداقل تغییرات ظاهری اوبوننتو از انتشار ۷.۴ تا ۸.۱، بسیار ناچیز بوده.
امیدوارم واقعیت ورای این قول‌ها، مثل صحبت کردن در موردشون قشنگ باشه.
شاید هم کمی توقعات بالا رفته!
از زمانی که ۹.۴ بتا رو نصب کردم کمترین مشکلی ندارم و سرعت بوت هم خیلی بهتر از ۸.۱۰ است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم