انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد انجمن واقعی برای تازه کارها  (دفعات بازدید: 3414 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113
پاسخ : ایجاد انجمن واقعی برای تازه کارها
« پاسخ #15 : 11 تیر 1393، 12:12 ق‌ظ »
سلام دوستان!
یه فکری تو ذهنم بود، شاید جاش باشه این جا مطرح کنم...
ببینید اکثر ما ها حال و حوصله ی نوشتن یه کتاب کامل رو نداریم... درسته؟ اما حداقل می تونیم تجربیات خودمون رو در رابطه با ورود به دنیای لینوکس بنویسیم... بنویسیم که دوست داریم یه کاربر صفر کیلومتر! چه چیزهایی رو بدونه... یه جورایی یه بسته ی نجات! درست کنیم برای کسانی که تازه از Windows اومدن و سردرگم هستن... بگیم که خودمون به چه مشکلاتی برخوردیم و چه طوری حلشون کردیم... از چه چیزایی شوکه شدیم... چه چیزایی ما رو سر کار گذاشته...!
این طوری این داستان سردرگمی ما عینا برای بقیه (مخصوصا هم وطن های فارسی زبونمون...) پیش نمی آد...
نوشتن تجربیاتتون در مورد ورود به دنیای لینوکس فکر می کنم زمان کم تری بگیره تا نوشتن یه رساله ی کامل در مورد لینوکس!
ضمنا ما فارسی زبان هستیم و منابع فارسی یا گیر نمی آد یا از هم دیگه کپی می کنن و غنی نیستن... پس کار ما باز هم مفید خواهد بود و باعث می شه کلی در زمان برای جست و جوی تازه کارها به زبان انگلیسی صرفه جویی بشه...
موافقم حرکت قشنگیه. یه فهرست بندی هم اگه بشه یه مرجع تازه کاریه عالیه. فقط یه مشکل اینجا هست اونم اینکه من به شخصه هر چی مشکل تا حالا داشتم و رفعش کردم رو دیگه یادم نمیاد که بخوام بنویسم :D
حافظه مرغیه  ](*,)
حالا فکر میکنم چند تاشو یادم بیاد ;)

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
« پاسخ #16 : 11 تیر 1393، 12:57 ق‌ظ »
سلام دوستان!
یه فکری تو ذهنم بود، شاید جاش باشه این جا مطرح کنم...
ببینید اکثر ما ها حال و حوصله ی نوشتن یه کتاب کامل رو نداریم... درسته؟ اما حداقل می تونیم تجربیات خودمون رو در رابطه با ورود به دنیای لینوکس بنویسیم... بنویسیم که دوست داریم یه کاربر صفر کیلومتر! چه چیزهایی رو بدونه... یه جورایی یه بسته ی نجات! درست کنیم برای کسانی که تازه از Windows اومدن و سردرگم هستن... بگیم که خودمون به چه مشکلاتی برخوردیم و چه طوری حلشون کردیم... از چه چیزایی شوکه شدیم... چه چیزایی ما رو سر کار گذاشته...!
این طوری این داستان سردرگمی ما عینا برای بقیه (مخصوصا هم وطن های فارسی زبونمون...) پیش نمی آد...
نوشتن تجربیاتتون در مورد ورود به دنیای لینوکس فکر می کنم زمان کم تری بگیره تا نوشتن یه رساله ی کامل در مورد لینوکس!
ضمنا ما فارسی زبان هستیم و منابع فارسی یا گیر نمی آد یا از هم دیگه کپی می کنن و غنی نیستن... پس کار ما باز هم مفید خواهد بود و باعث می شه کلی در زمان برای جست و جوی تازه کارها به زبان انگلیسی صرفه جویی بشه...
\\:D/آفرین ! منم همینو میگم دیگـــــــه . احسنت به شیری که تو را خورد!
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین #elahe#

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #17 : 14 تیر 1393، 08:38 ب‌ظ »
تو اوبونتو گیج شدی خوبه حالا
من اولین بار فیسبوک که رفتم گیج زدم :دی

پیشنهاد میکنم تالار تازه کارها و تالار عمومی رو بگردی و همینجوری واسه خودت تاپیکها رو مطالعه کنی
نیازی هم نیست چیزی ازشون سردربیاری
بحثها رو مطالعه کن . حتی خوش و بشها و احوالپرسیها رو !

و در ضمن مشکلت رو سرچ کنی مطمئن باش قبل از شما واسه خیلیها سوال بوده و 100 ٪ مطمئن باش واسه هر جستجو بیشتر از 10 تا لینک جواب پیدا خواهی کرد
مشکلات بسیار معدودی پیش میاد که با جستجو به آسانی به جواب نرسی
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1393، 11:36 ب‌ظ توسط #elahe# »