انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فوری : مشکل در باز کردن درایو ها {حل شد}  (دفعات بازدید: 3377 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
 ](*,) سلام
از وقتی اوبونتو 14.04 رو نصب کردم کلی باهاش درگیر بودم. نتونستم انتی ویروس نصب کنم و کسی هم راهنمایی نکرد. الان متوجه شدم که اصلا قادر به باز کردن درایو هام نیستم!! وقتی میخوام بازشون کنم ارور میده چکار باید انجام بدم؟ لطفا راهنماییم کنید. اصلا از این وضع خوشم نمیاد. این مشکل رو نداشتم. از دیروز دچار این مشکل شدم و هیچ جوری هم حل نمیشه. ممکنه از آ\دیت باشه؟کس دیگه ای هم این مشکل رو داره یا نه؟
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1393، 11:50 ب‌ظ توسط MR-Special »
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
پاسخ : فوری : مشکل در باز کردن درایو ها
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1393، 12:22 ق‌ظ »
پیغامی که نمایش میده اینه:
Error mounting /dev/sda7 at /media/shima0esmaeil/My Space: Command-line `mount -t "ntfs" -o "uhelper=udisks2,nodev,nosuid,uid=1000,gid=1000,dmask=0077,fmask=0177" "/dev/sda7" "/media/shima0esmaeil/My Space"' exited with non-zero exit status 14: The disk contains an unclean file system (0, 0).
Metadata kept in Windows cache, refused to mount.
Failed to mount '/dev/sda7': Operation not permitted
The NTFS partition is in an unsafe state. Please resume and shutdown
Windows fully (no hibernation or fast restarting), or mount the volume
read-only with the 'ro' mount option
.

یعنی ویندوز خوب خاموش نشده یا چی شده ؟ متوجه نمیشم مشکل از چیه؟
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 11 خرداد 1393، 12:53 ق‌ظ »
سلام. خودش گفته که.
Please resume and shutdown Windows fully (no hibernation or fast restarting), or mount the volume

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #3 : 11 خرداد 1393، 08:57 ق‌ظ »
با یه جستجوی ساده به جواب میرسیدید.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,85267.msg709717.html#msg709717
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #4 : 11 خرداد 1393، 09:27 ق‌ظ »
اخ اخ
ببین اینجا لینوکسه دیگه.ازین موارد یه چندتایی هست ;D
من قبل ازینکه متن خطا رو بخونم میخواستم بگم برو ویندوز رو یه بار خاموش کن بعد بیا تو لینوکس.تموم
کم کم دستت میاد.
ضمن اینکه شما باید یاد بگیری متن خظا رو بخونی.خیلی وقتها خودش میگه چیکار کن.مثل الان.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
« پاسخ #5 : 11 خرداد 1393، 02:28 ب‌ظ »
اخ اخ
ببین اینجا لینوکسه دیگه.ازین موارد یه چندتایی هست ;D
من قبل ازینکه متن خطا رو بخونم میخواستم بگم برو ویندوز رو یه بار خاموش کن بعد بیا تو لینوکس.تموم
کم کم دستت میاد.
ضمن اینکه شما باید یاد بگیری متن خظا رو بخونی.خیلی وقتها خودش میگه چیکار کن.مثل الان.

اخه عزیز دل مگه میشه همزمان هم ویندوز روشن باشه هم اوبونتو! خاموش کردم که اومدم اوبونتو ، اما بازم پیغام رو که دیدم مجدد خاموش کامل کردم بعد مستقیم رفتم اوبونتو درست نشد ، رفتم ویندوز کامل خاموش کردم بعد از روشن کردن مستقیم رفتم اوبونتو بازم نشد. رفتم توی ویندوز ری استارت کردم رفتم توی اوبنتو باز هم نشد!! بعدش اومدم پرسیدم سوالمو!! هنوزم همون مشکل رو دارم
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #6 : 11 خرداد 1393، 02:33 ب‌ظ »
 ویندوزت چیه؟؟

اگه ویندوز۸ داری باید بری تو ویندوز و(تا اونجا که تو ذهنمه) "هیبریدشات"ش رو خاموش کنی...
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
« پاسخ #7 : 11 خرداد 1393، 02:38 ب‌ظ »
با یه جستجوی ساده به جواب میرسیدید.
خیلی ممنونم از راهنماییتون. یک سوال : با انجام این کار برای استارت آپ ویندوز که مشکلی پیش نمیاد . مثل کندی در بالا اومدن و ...؟
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #8 : 11 خرداد 1393، 06:58 ب‌ظ »
فکر نمیکنم.ولی اگه جواب سوال شما اره باشه,به نظرم به چند ثانیه دیر لود شدن می ارزه.
ویندوز به قارچی بودن معروفه.یعنی با هر بار روشن کردن سیستم حجم درایور ویندوز یه کم بیشتر میشه.اگه کرک کردن ویندوز و نصب سایر برنامه ها رو هم بهش اضافه کنیم,بعد از مدتی با مشکل معروف روغن سوزی ویندوز روبرو میشیم.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین f.sh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ : فوری : مشکل در باز کردن درایو ها {حل شد}
« پاسخ #9 : 17 تیر 1393، 12:16 ق‌ظ »
سلام
من هم این مشکل رو تو اوبونتو ۱۴.۰۴ در کنار ویندوز ۸.۱ داشتم،یعنی وقتی رو درایوهای ویندوزی کلیک می‌کردم این پیغام می‌آمد،بعد هر کدوم از اون درایو ها رو یکی یکی mount کردم، ولی الان مشکل اینجاست که فقط به آخرین درایوی که mount کردم دسترسی دارم و بقیه رو هم دوباره نمی‌ذاره mount کنم :(
باید چی کار کنم که درست شه؟؟
درایو ها رو دوباره از جا پیداشون کنم؟؟؟

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
    • آریوداد
پاسخ : فوری : مشکل در باز کردن درایو ها {حل شد}
« پاسخ #10 : 17 تیر 1393، 12:28 ق‌ظ »
سلام
من هم این مشکل رو تو اوبونتو ۱۴.۰۴ در کنار ویندوز ۸.۱ داشتم،یعنی وقتی رو درایوهای ویندوزی کلیک می‌کردم این پیغام می‌آمد،بعد هر کدوم از اون درایو ها رو یکی یکی mount کردم، ولی الان مشکل اینجاست که فقط به آخرین درایوی که mount کردم دسترسی دارم و بقیه رو هم دوباره نمی‌ذاره mount کنم :(
باید چی کار کنم که درست شه؟؟
درایو ها رو دوباره از جا پیداشون کنم؟؟؟
سلام.منم همین مشکلات رو داشتم اما با راهنمایی دوست خوبمون مشکلم رو حل کردم. لینک زیر رو باز کنید و قدم به قدم دستوراتش رو انجام بدید.مشکلتون حل میشه
اما حالا برگشتم دوباره