انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ارتباط صفحات وب از روی لینوکس با sql بر روی سرور ویندوزی  (دفعات بازدید: 1258 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ltakhti

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
با سلام
من یه سروری لینوکس داشتم که صفحات وب سایتم روش بود ولی پایگاه داده ام  sql بر روی سرور ویندوز 2003 بود  سرور لینوکس من مشکل پیدا کرد و من این بار اوبونتو 12 را روش نصب کردم و صفحات وب سایت را هم بر روی آن قرار دادم ولی وقتی صفحه وب ام را باز می کنم و بر روی کلید لاگین کلیک می کنم دیگر به پایگاه داده وصل نمی شود . لطفا من را راهنمایی کنید

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
سلام
کاش توضیح بیشتر از ساختار شبکت میدادی  سرور لوکاله یا ریموت ؟ بعد از طریق اینترنت وصل میشی وب سایتت یا شبیه به دانشگاهه از تو لولالت وصل میشی

از تو لینوکست ای پی سرور ۲۰۰۳ یا  همون اس کیو ال سرور رو میتونی پینگ کنی یا نه ؟

آفلاین ltakhti

• Newbie
  • *
بله می تونم پینگ کنم
این صفحات وب قبلا رو سرور قبلی کار می کرد ولی اینجا به نظرم بای سرویس هایی را نصب کنم که جواب بده
با نصب apt-get install php5-sybase
 به پایگاه داده وصل شدم و همه چی درسته فقط الان مشکلم اینه که بعضی دستور ها کار نمی کنن مثلا دستور echo  کار نمی کنه !!!!! آیا باید سرویس دیگه ای را روی لینوکس نصب کنم ؟

آفلاین ltakhti

• Newbie
  • *
البته مشکل کار نکردن دستورها به خاطر ارسال نشدن متغیرهای مورد نظر از یک صفحه به صفحه دیگر است ...

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
ببین پورت فورواردینگت فعاله ؟ شاید فایروالی چیزی جلوتو میگیره اگر میتونی با وایرشارک یه تریسی ازش بگیر ببین کجا گیر میکنه

راستش خیلی دید خوبی ازموردی که میگی ندارم میتونی همون کارو رو ماشین های مجازی شبیه سازی کنی‌؟ من معمولا یه چیزی شبیه به این کار نمیکنه خودم تو محیط وی ام ویر شبیه سازیش میکنم ببینم مشکل از کجا بوده