انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل repository  (دفعات بازدید: 1202 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
مشکل repository
« : 30 تیر 1393، 04:36 ق‌ظ »
سلام
فکر میکنم همه تقریبا یه بار با این مشکل مواجه شدید !!!

E: Unable to locate package apt-fast

من قبلا با این مشکل مواجه شدم و فهمیدم باید یه سری کد به sources.list اضافه کنم حالا من دوباره به این مشکل خوردم یعنی برای یه دستور خاص اینو مینویسه حالا چجوری باید repository دستور رو پیدا کنم و به سورس هام اضافه کنم ؟؟؟؟

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ : مشکل repository
« پاسخ #1 : 30 تیر 1393، 07:30 ق‌ظ »
ببین معمولا من وقتی موقع نصب یه برنامه با این پیغام مواجه میشم که : ...... E: Unable to locate
با یکبار آپدیت و آپگرید کردن فایل ها مشکل حل میشه(معمولا با آپدیت حل میشه و به آپگرید نمیرسه)
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade

E: Unable to locate package apt-fast

من قبلا با این مشکل مواجه شدم و فهمیدم باید یه سری کد به sources.list اضافه کنم حالا من دوباره به این مشکل خوردم یعنی برای یه دستور خاص اینو مینویسه حالا چجوری باید repository دستور رو پیدا کنم و به سورس هام اضافه کنم ؟؟؟؟
ولی نمیدونم درست فهمیدم منظورتو یا نه ولی مخزن apt-fast اینه : ppa:apt-fast/stable و باید با دستور زیر اونو به مخازنت اضافه کنی و بعدش دستور آپدیت رو که بالا نوشتم رو بزنی و نصب کنی
sudo add-apt-repository ppa:apt-fast/stableاما برای 14.04 هنوز تو مخزن قرار نگرفته !!!

نقل‌قول
چجوری باید repository دستور رو پیدا کنم و به سورس هام اضافه کنم ؟؟؟؟
براحتی و با استفاده از یه سرچ معمولی
مثلا برای نصب apt-fast کافیه سرچ کنی apt-fast ppa و از بین نتایج اونی که از توی سایت launchpad.net رو باز کنی و آدرس مخزنت رو برداری و مثله کاری که بالا انجام دادم مخزن رو اضافه کنی

تا اونجا که میدونم launchpad.net مخزن رسمی اوبونتوـه و تو اضافه کردن مخازن غیر رسمی کمی احتیاط کن ;)
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................