انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت نشدن ویندوز 8.1 (حل شد)  (دفعات بازدید: 1107 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
بوت نشدن ویندوز 8.1 (حل شد)
« : 07 امرداد 1393، 01:55 ق‌ظ »
سلام
من اوبونتو 14.04 حالت دسکتاب رو طبق آموزش ها نصب کردم , یعنی اومدم یه درایو به حالت free size ساختم , بعد بارتیشن های لازم رو ساختم و اوبونتو رو نصب کردم.
ولی الان که سیستم روشن میشه حالتی نمیاد که بگه ویندوز 8.1 رو انتخاب کنم یا اوبونتو رو و به حالت نمایش خطااز اونایی که مثلا <00000054> همچین چیزی تهش میگه رو میده و مستقیم وارد اوبونتو میشه. به درایوهام هم سر زدم تمام اطلاعاتم سر جاشون هستند ولی دیگه نمیتونم وارد ویندوز 8.1 بشم. ](*,)
لطف کنید راهنمایی کنید الان خیلی ویندوز رو احتیاج دارم. بلکه راهی باشه که دوباره مجبور نشم ویندوز عوض کنم. [-o<
ممنون
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1393، 11:36 ب‌ظ توسط amirhnp »

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
پاسخ : بوت نشدن ویندوز 8.1
« پاسخ #1 : 07 امرداد 1393، 11:30 ق‌ظ »
وارد اوبونتو میشی ctrl+alt+T روبزن تا ترمینال باز بشه بعد اینو بزن ببین مشکلت حل میشه؟
ممکنه مشکل چیز دیگه باشه

sudo update-grub

آفلاین amirhnp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
پاسخ : بوت نشدن ویندوز 8.1
« پاسخ #2 : 07 امرداد 1393، 10:13 ب‌ظ »
بعد کلی سرچ تو اینترنت، بالاخره تونستم با نرم افزار boot repairs برای اوبونتو، گراب رو دوباره نصب کنم  و مشکل رفع بشه!
البته این دستوراتی که تو سایت های مختلف ایرانی هست فقط برای ورژن های زیر 17.04 هست، ولی تو یه سایت خارجی تونستم کد اصلی این برنامه برای ورژن 14.04 رو پیدا کنم، اینم از کد برای کسایی که شاید بکارشون بیاد: \\:D/
sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair
sudo sh -c "sed -i 's/trusty/saucy/g' /etc/apt/sources.list.d/yannubuntu-boot-repair-trusty.list"
sudo apt-get update
sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1393، 08:24 ب‌ظ توسط amirhnp »