انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو 12.04 کنار ویندوز 8  (دفعات بازدید: 3296 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M0h@mm@d

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
سلام
من رو سیستمم ویندوز 8 دارم و خواستم که اوبونتو رو هم در کنارش داشته باشم برای این کار یه پارتیشن رو خالی کردم.بعدش اوبونتو رو گذاشتم تا نصب کنم و مراحل رو جلو رفتم تا اینکه قسمت پارتیشن بندی رسید که اونم انجام دادم ، وقتی که نصب رو زدم صفحه بعدیش که مربوط میشه به انتخاب کشور هم اومد ولی یک پنجره اومد و ارور داد و از اون بیشتر جلو نرفت و هرچند بار دیگه هم که سعی کردم بازم با اون ارور مواجه شدم!!! :( حالا هرکاری میکنم نه ویندوز بالا میاد و نه هم میتونم اوبونتو رو نصب کنم!!!لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم که خیلی کارم گیره
متن پنجره ارور هم این بود :
Error informing the kernel about modification to partition /dev/sd3 - device or   resource busy . this means linux won't know about any changes you made to /dev/sd3 until you reboot-so you shoudn't mount it or use it in any way before rebooting

آفلاین M0h@mm@d

• Newbie
  • *
پاسخ : مشکل در نصب اوبونتو 12.04 کنار ویندوز 8
« پاسخ #1 : 19 بهمن 1391، 09:10 ق‌ظ »
لطفا یکی کمک کنه !!!
شاید نیاز باشه خروجی فرمان  fdisk -l رو هم گذاشتم

Disk /dev/sda: 640.1 GB, 640135028736 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 77825 cylinders, total 1250263728 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 4096 bytes
I/O size (minimum/optimal): 4096 bytes / 4096 bytes
Disk identifier: 0xef424ce3

Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System

/dev/sda1            2046     3905535     1951745    5  Extended

Partition 1 does not start on physical sector boundary.

/dev/sda2         3905536   102402047    49248256   83  Linux

/dev/sda4       102402048  1250261679   573929816   42  SFS

/dev/sda5            2048     3905535     1951744   82  Linux swap / Solaris

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 23 بهمن 1391، 01:46 ق‌ظ »
متأسّفانه ویندزد۸ دیسک رایانه‌ی شما رو به لعنت می‌ده :( موارد مشابه داشتیم که تا ویندزد رو پاک نکردن و دیسک رو قالب‌بندی مجدّد کارشون درست نشده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
« پاسخ #3 : 27 بهمن 1391، 12:18 ق‌ظ »
با سلام

دانیال جان یه سوال اینکه آیا این مسله به ویژگی secoure boot ویندوز 8 ربطی نداره؟چون در نسخه 12.10 ابونتو تا حد زیادی این مشکل حد شده.
چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 27 بهمن 1391، 07:01 ب‌ظ »
نمی‌دونم راستش، و اگه بخوام دقیق‌تر بگم، جز توسعه‌دهنده‌های اون بخش ویندوز، هیچ‌کس دیگه‌ای هم نمی‌تونه بدونه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #5 : 27 بهمن 1391، 07:13 ب‌ظ »
با اجازه ی آقا دانیال‌ ! :)
من چند سری اوبونتو و مینت رو کنار ویندوز ۸ نصب کردم و مشکلی نبود !
فقط هر سری این گراب ویندوز رو درست نمیتونست بالا بیاره که هر سری BURG نصب میکنم و درست میشه !!!
شما با دی وی دی ویندوز بوت کن ، تا انتخاب پارتیشن جلو برو و پارتیشنی که واسه اوبونتو استفاده کردی رو بزن کلا پاک کن ، دوباره بیا نصبش کن ایشالا که درست میشه !
(یاد اون جک افتادم که ۴ تا مهندس ماشینشون خراب میشه همه نظراتشونو میدن ، نوبت مهندس کامپیوتر که میشه میگه میخواین ۱ بار پیاده شیم ، دوباره سوارشیم شاید درست بشه !!! :دی )

آفلاین M0h@mm@d

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 03 اسفند 1391، 02:36 ق‌ظ »
همه ی این کارها رو کردم اصلا دی وی دی ویندوز هاردم رو نمی شناخت!!! نهایتا مجبور شدم کلا هاردم رو فرمت کنم و... حالا ویندوز ۷ نصب کردم و خدا رو شکر راحت نصب شد و مشکلی نداره

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • The blender for the next millennium
« پاسخ #7 : 03 اسفند 1391، 07:13 ق‌ظ »
سلام
یه داستانی بر اساس تجربیات همین اول بگم چون برای خودم خیلی جالب بود منم وقتی ۸ ریلیز شد برام جالب بود بدونم این همه این زامبی ها دارن خودشونو میکوبن به در و دیوار واقعن چیه اومدم نصب کنم اول از همه سر اون قضیه پارتیشن بوتش که ۱۰۰ مگ خودش جدا می کرد مشکل پیدا کردم اصلن اون ۱۰۰ مگ رو جدا نمی کرد بعد از اولین نصب یکی از درایو هام که توش اطلاعات دیگه ای بود رو دیدم نشون نمیده رفتم اوبونتو لایو بالا آوردم دیدم بله اومده فایل های بوتش رو ریخته توی اون توی هارد دومم اولین پارتیشن رو گرفته با هزار بدبختی پارتیشن هارو ۲ تا یکی کردن و از این چیزا خلاصه یه ۱۰۰ مگ جدا کردم اون اول دوباره زدم نصب کنم تا شاید اگر خواصت این کار و کنه فایل هام نره دوباره زد وارتیشن بعدی رو اینکارو کرد آخه نمیشد حالیشم کرد که این رو من برای بوتت گذاشتم به باقی هارد چکار داری تو حالا بماند تمام روز رو داشتیم هی هارد هارو جابجا می کردیم مستر اسلیو هارو هی پارتیشن هارو اینور اونور میکردیم تا بلاخره نصب شد حالا خفن ترین چیزی که در همون اولین بار نصب اتفاق افتاد رو نمی تونید حدس بزنید **‌{ بعد از اون اولین باری که ۸ رو نصب کردم جای ۷ که بودش اوبونتویی که روی سیستم داشتم توی پارتیشن های جدا از هم با فاصله اونو زد پاک کرد Swap اونو هم فری کرد !!!!!!‌} یعنی تصور کنید اون لحظه چه حالی داشتم تمامی فایل هایی هم که توش بود رو پروند حالا بماند اون چیزی که این زامبی ها دارن خودشونو واسش پاره میکنن هیچی نداشت و DVD رو بعد از دوروز دیگه نمیشناخت تا خواستم با USB روتر رو وصل کنم و اترنت رو جدا کردم دیگه کلن تنظیمات شبکه نداشتم شانس آوردم روتر رو روی بریتد نذاشته بودم وگرنه دیگه اینترنت هم نمی شد داشت برنامه ها هم که خیلی خفن کار نمی کردن با اینکه ادعا می کردن همه چیز روی این نسخه به درستی اجرا میشه دی باقی مشکلا رو بیخیال .....

حالا جالب تر گذاست ببینید این سیستم عامل رو نمیدونم بر اساس چی ولی برای اینکه کاربر فکر کنه داره سریع بالا میاد و زمان بوت کم هستش اول سیستم بالا میاد بعد از چند دقیقه حالا مکافات لود شدن برنامه های مختلف !!!
جالب تر ریستارت و این چیزاش هست این مشکلی هم که دوستمون داره رو من یه چیزایی مشابه این برام پیش اومد وقتی داشتم دوباره اوبونتو نصب می کردم در زمان حیات اون سیسام عامل ۸ !!! جالب اینجا بود که پارتیشن های دیگه رو انگار ویندوز آزاد نمیکنه ! جدی میگم انگار اصلن خودش هم واقعن ریستارت نمیشه برای اینکه اون سرعتش رو حفظ کنه یه چیزی تو مایه های ها hibernate هستش چون توی نتیلوس هم سعی کردم یه درایو رو ماونت کنم گفت درایو مشغول هستش نمیدونم تو حالت یه چیزایی گفته بود

خلاصه اگر بخوای ویندوز رو نگهداری چند بار بالا بیار ویندوز رو هی ریستارت و خاموش و اینارو بزن شاید یبار این اتفاق واقعن افتاد و منابع سیستم آزاد شد و یا به آخرین آپدیت ویندوز ۷ مراجعه کن چون طبق چیزی که همه میگن حتی ویندوزی های منطقی ( واقعن منطقی ) ویندوز ۸ شکست خورد خیلی حا همون ۷ رو بیشتر قبول دارن و بنظر من هم واقعن درسته .......

ببخشید اگر یکم زیاد طولانی داستان گفتم ولی خب واسم جالب بود این سیستم عامل محبوب زامبی ها واقعن چکار داره میکنه که این اتفاق ها میوفته ؟!!!
سر تسلیم منو خشت در میکده ها ، مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

آفلاین mbadkoobe

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #8 : 19 امرداد 1393، 10:28 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان
منم به این مشکل برخوردم، هیج کدوم از نسخه های اوبونتو کنار ویندوز 8 کار نمیکنه، فقط میشه با نسخه لایو کار کرد، یعنی راهی برای حل این مشکل وجود نداره؟؟ برخی از دوستان اشاره کردند که تونستند کنار 8 اوبونتو هم نصب کنند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 19 امرداد 1393، 10:39 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان
منم به این مشکل برخوردم، هیج کدوم از نسخه های اوبونتو کنار ویندوز 8 کار نمیکنه، فقط میشه با نسخه لایو کار کرد، یعنی راهی برای حل این مشکل وجود نداره؟؟ برخی از دوستان اشاره کردند که تونستند کنار 8 اوبونتو هم نصب کنند
مشکل از اوبونتو نیست. مشکل از ویندزد ۸ هست که پارتیشن‌ها رو ول نمي‌کنه موقع خاموش کردن. باید به زور پارتیشن‌ها رو آزاد کنی. می‌دونم که یه راهی داره، ولی چون خودم ویندزد ندارم نمی‌دونم چه‌طوریه. فعلاً سعی کن به جای خاموش کردن، ری‌استارت کنی ببین درست می‌شه یا نه

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #10 : 20 امرداد 1393، 02:11 ق‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان
اینو امتحان کن:
http://www.maketecheasier.com/disable-hybrid-boot-and-shutdown-in-windows-8/