انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تجربه تلخ ubuntu 9.04 Netbook Remix  (دفعات بازدید: 1166 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • Hardware Enthusiast
    • پروفايل شخصي من در گوگل
تجربه تلخ ubuntu 9.04 Netbook Remix
« : 12 اردیبهشت 1388، 09:51 ب‌ظ »
سلام

من دیشب این نسخه جدید Netbook Remix روی Netbook خودم نصب کردم که جزو یکی از اون netbook هایی هست که به صورت رسمی ازش پشتیبانی شده در یان نسخه.
تجره جالبی بود و واقعا قابلیت‌هایی که این نسخه در صفحه نمایش ۸.۹ اینچی من میتونه نشون بده متحیرم کرد. با توجه به این که این نسخه برای پردازنده های atom در واقع Re-Mix شده سرعتش نسبت به توزیع‌هایی دیگری که داشتم (البته به غیر از linups) خیلی عالی تر شده .

ااما متاسفانه این نسخه ۹.۰۴ واقعا غیر قابل استفاده هست با این وضعیت نا‍پایداری هاش. مدام برنامه‌ دچار هنگ میشه ! ۵ بار سعی کردم تا skype رو نصب کنم نشد ! دفعه۶ ام نصب شد !  موقع update کردن یا اضافه کزدن source جدید مدام هنگ میکنه !
امروز از ظهر دارم روش کار میکنم شاید فرجی بشه ! اما همچنان reliable نیست

« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1388، 09:53 ب‌ظ توسط ARH »

آفلاین esfahankids

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ به: تجربه تلخ ubuntu 9.04 Netbook Remix
« پاسخ #1 : 12 اردیبهشت 1388، 10:24 ب‌ظ »
کلا دوست عزیز نه فقط در نت بوک شما بلکه در سیستم های پایین اوبونتو دچاره مشکل میشه
البته نه ورژن 9.04 بلکه در تمامی ورژن ها البته خوب میتونم بگم حق میدم چون خوده اوبونتو گفته دسته کم به رم 256 احتیاجه و شاید با 256 هم به مشکل بر بخورید برای مثال بنده روی یه سیستم با رم 256 اوبونتو نصب کردم وسط نصب ارور کرش میداد و نمیشد نصب کرد

زوبنتو نصب کردم تقریبا مشکل شما را داشت
پارسیکی نصب کردم خوب بود
الان هم با تعجب بسیار زیاد اوبونتو البته ورژن 8.04 را نصب کردم و 2 روزه دارم استفاده میکنم مشکلی هم ندارم (قبلا جواب نمیداد حالا جواب میده)   :d

دیگه بعضی موقع ها یه سیستم به خنسی میوفته کاریشم نمیشه کرد
شما هم برای اون نت بوکتون من پیشنهاد میکتم یا damn یا slax نصب کنید