انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ‫PDF پارسی - معرفی زبان برنامه نویسی ‪Go  (دفعات بازدید: 41991 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
پاسخ : ‫PDF پارسی - معرفی زبان برنامه نویسی ‪Go
« پاسخ #90 : 07 امرداد 1393، 04:44 ب‌ظ »
انگار قحطی زبانه .اگه به زبان های مدرن علاقه داشته باشین به نظر من لیسپ از بسیاری جهات به این برتری داره
خدا خیرت بده خداییش خیلی خندیدیم  ;D
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #91 : 08 امرداد 1393، 12:56 ق‌ظ »
ببخشید  :'( اشتباه از من بود
همیشه این زبان های برنامه نویسی گمنام  :oops: رو قاطی میکنم
منظورم vala بود.
یه مدت قبل شروع کردم در مورد تخقیق در مورد این زبان و به ویژگی هاش علاقه مند شدم
ولی ولش کردم چون دلیلی نمیدیدم که از c++ بهش مهاجرت کنم (همچنین پاسکال)

یه سوال از جمیع مردم.
منی که الان c++ رو در حد متوسطی میدونم ایا دلیلی هست که ولش کنم بیام سمت Go ؟؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #92 : 08 امرداد 1393، 01:09 ق‌ظ »
Go جایگزین مناسبی برای C++ نیست. Go مناسب برنامه‌های سادهٔ سیستمی است، که اون هم به خاطر سیستم بازیافت خودکار، افراد زیادی علاقه بهش ندارند. Go به نظر من زبان خیلی ساده و خوبیه برای یادگیری برنامه‌نویسی. حتی می‌تونه جایگزینی برای پایتون باشه، به عنوان زبانی ساده و کارا برای تدریس و تحقیق، با این تفاوت که کمپایلی است و سرعتی مثل C رو به شما ارائه می‌ده.
زبانی که می‌تونه در آینده جایگزینی برای C++ بشه Rust است. بسیار زبان خوبیه که البته باید C++ رو در حد اعلا بلد باشید تا بتونید باهاش کار کنید. خوبی‌های همهٔ زبانها رو در خودش جمع کرده و هدفش اینه که کمپایلری بسازه که بتونه به برنامه‌نویس در جلوگیری از نشت حافظه و نداشتن اشاره‌گرهای آویزان کمک کنه. با اینحال هنوز هم خیلی زوده که کسی بخواد به Rust  مهاجرت کنه.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #93 : 08 امرداد 1393، 01:30 ق‌ظ »
نقل‌قول
با این تفاوت که کمپایلی است و سرعتی مثل C رو به شما ارائه می‌ده.
ببینید الان بهانه جدیدی که زبان های مختلف دارند(مخصوصا گو) کامپایلری بودن و native بودن در عین سادگی هست.

الان qml داره تو کامپایلر c++ کامپیال و تجزیه تحلیل میشه که میشه راحتی + سرعت c++

یا حتی این بنده خدا C# هم داره کامپایلر native میده بیرون(شوخی نمیکنم) که میشه راحتی بیش از حد + native بودن

اصلا اینا به کنار سال ها قبل یه زبان برنامه نویسی به نام پاسکال(زبان اول من) اومد که شعار اصلیش راحتی و یاد گیری اسان بود.همزمان کامپایلر native هم داشت.البته فرزند صالحش(دلفی)تو راحتی زیاده روی کرد و delphi prism رو داد بیرون(خیانت کار ).این زبان رو خیلی دوست دارم ولی چون نمیتونم c++ رو ول کنم هردوشو دارم میخونم.البته شاید در اینده vala هم کار بکنم

همون طور که گفتم به نظر من زبان vala میتونه جایگزین مناسب و بهتری برای C باشه چون زبان C دیگه اپدیت نمیشه .برعکس زبان c++.
در مورد این "راست" هم تحقیق کردم و زبان خوبی هست ولی نمیشه در حال حاظر روش حساب کرد.زیاد مورد توجه قرار نگرفته.

اما این وسط یه حرف حساب هست.یه نفرو میشناسم که داره vb6 کار میکنه اونم در حدی که عمرا خیلی ها بتونن در c++,go,.... کار کنند.زبان مهم نیست.برنامه نویس مهم هست
« آخرین ویرایش: 08 امرداد 1393، 01:32 ق‌ظ توسط alireza.crs »