مدل برد ARM SAM7X256
حالافرض کنید من یه حافظه SD هشت گیگاباتی رو بهش وصل کردم که می تونم ازش به عنوان رم هم استفاده کنم ! یا مثلا اونطور که دوستمون گفتن مگر همین گوشی ها ARM نیستن ! گوشی خود من ARM6 هست و آندروید که لینوکس باشه هم روش نصبه !
یا اصلا فرض کنید من این میکرو رو بندازم دور و یه زبری پای بخرم ! جواب چیه ؟
این برد از لحاظ میزان حافظه یه فاجعه است.
قید حتی اجرای معمولی ترین سیستم عامل ها رو هم باید بزنید به زحمت شاید بتونید یه سری دستورات رو باهاش اجرا کنید.
ببینید من زیاد نرم افزار سرم نمیشه بیشتر سخت افزار رو میشناسم و میدونم هر برنامه ای به یه سری سخت افزار پایه ای برا اجرا نیاز داره مثلا سیمبین ویرایش سوم (همونی که رو N73 نصبه) حد اقل 32 مگ رم میخواد که خود این گوشی 64 مگ رم داره حالا غیر ممکنه که شمابتونی رو مثلا 24 مگ این سیستم عاملو اجرا کنی که یا هنگ های طولانی خواهی داشت یا اصلا اجرا نمیشه.
اگه اشتباه نکنم اوبونتوی مخصوص ارم از 12.04 به بعد ارائه نمیشه وهمین توضیع مخصوص ارم هم حد اقل 128 مگ رم میخواد(تازه اگه درست یادم مونده باشه و بیشتر نخواد).
تازه مهمه که پردازندتون ست دستورات مورد نیاز برا سیستم عاملتونو بتونه اجرا کنه به همین خاطره که مثلا اندروید خانواده 4.0 و4.1 و.... قابلیت اجرا بر روی گوشی های قدیمی رو ندارند پس یعنی خود اندروید هم نیازمند حد اقل سخت افزار هست.