انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا واقعا اوبونتو بعد از نصب دوباره نابود نمی‌شود؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 1964 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین KKKKN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
اینکه ما پارتیشن root رو جدا میکنیم از پارتیشن home واقعا کمک میکنه به حفظ نرم‌افزارها و تنظیمات سیستم‌عامل؟
تا اونجایی که میبینم برنامه‌های کامپایلی و نصب از synaptic و ... فایلها رو توی پارتیشن روت قرار میده به جز نت‌بینز که توی یوزر خودم نصب شد. برای نصب جدید هم باید قاعدتا پارتیشن روت رُ فرمت کرد.  ???
سوال پیش اومده دیگه  ;D
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1388، 03:27 ب‌ظ توسط Kamiar »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
با تهیه پشتیبان به وسیله APTonCD دیگه مشکل خاصی وجود نخواهد داشت.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
کامیار نمیای وقتی هم میای تو فروم وقتی هم میای یه سوالی می پرسی که قبلا پرسیده شده...  ;)
برای بازگردانی نرم افزارهای کامپایلی تقریبا راهی وجود نداره ! مگر اینکه خودت از اول از سورسش کامپایل کنی !
ولی نرم افزارهایی که از Synaptic نصب می کنی همشون اول روی شاخه /var/cache/apt/archives دانلود می شن و بعد نصب می شن ! پس اگه این شاخه رو بکاپ بگیری می تونی بعد از نصب مجدد با کپی کردن این شاخه سرجای خودش توی سیستم جدید ازشون استفاده کنی ... به این صورت که سیستم اول میاد چک می کنه اگه فایل های مورد نظر توی این شاخه نبود میاد از اینترنت می گیره و بعد نصب می کنه ! اگر هم توی این آرشیوت وجود داشت مستقیما بدون دانلود نصبش می کنه ! فقط کافیه که نرم افزار مورد نظر رو از لیست توی ‌Synaptic تیک بزنی...

همچنین می تونی از دستور زیر هم برای نصب یکجای همه پکیج ها استفاده کنی که بعضی اوقات مشکل ساز می شه

sudo dpkg -i *.debالبته بعد از cd کردن به دایرکتوری پکیج ها

همون طور که Linuxrevo هم گفت می تونی از AptonCD هم استفاده کنی که من زیاد بهش اعتقادی ندارم...
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1388، 10:59 ب‌ظ توسط ROSHA »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین رضا مظاهری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • من چون تو بُدم * تونیزچون من باشی
خییییییلییییی ممنون واقعن بدردم خورد =D>
من چون تو  بُدم * تونیزچون من باشی

آفلاین KKKKN

• Jr. Member
  • *
کامیار نمیای وقتی هم میای تو فروم وقتی هم میای یه سوالی می پرسی که قبلا پرسیده شده...  ;)
برای بازگردانی نرم افزارهای کامپایلی تقریبا راهی وجود نداره ! مگر اینکه خودت از اول از سورسش کامپایل کنی !
ولی نرم افزارهایی که از Synaptic نصب می کنی همشون اول روی شاخه /var/cache/apt/archives دانلود می شن و بعد نصب می شن ! پس اگه این شاخه رو بکاپ بگیری می تونی بعد از نصب مجدد با کپی کردن این شاخه سرجای خودش توی سیستم جدید ازشون استفاده کنی ... به این صورت که سیستم اول میاد چک می کنه اگه فایل های مورد نظر توی این شاخه نبود میاد از اینترنت می گیره و بعد نصب می کنه ! اگر هم توی این آرشیوت وجود داشت مستقیما بدون دانلود نصبش می کنه ! فقط کافیه که نرم افزار مورد نظر رو از لیست توی ‌Synaptic تیک بزنی...

همچنین می تونی از دستور زیر هم برای نصب یکجای همه پکیج ها استفاده کنی که بعضی اوقات مشکل ساز می شه

sudo dpkg -i *.debالبته بعد از cd کردن به دایرکتوری پکیج ها

همون طور که Linuxrevo هم گفت می تونی از AptonCD هم استفاده کنی که من زیاد بهش اعتقادی ندارم...

مرسی، پس در واقع راهی وجود نداره که بدون خونریزی سیستم‌عامل نصب بشه.
تنظیمات سیستم‌عامل و نرم‌افزارها هم از دست میرن؟

تیک زدن اون‌همه بسته یکم مشکل نیست!؟ :D بخصوص اون‌هایی که نیازمندی‌هاش خودکار تیک نمی‌خورن.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
شما برای نصب یک برنامه از کاربر ریشه استفاده می‌کنید ، پس هروقت هم که درایو مربوط به ریشه را پاک کنی اطلاعاتش هم پاک می‌شه .
اما هر اطلاعاتی که کاربر دیگری ذخیره کنه با فرض جدا بودن home ، دیگه تا درایو home پاک نشه پاک نمی‌شه .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
با سلام
شما برای نصب یک برنامه از کاربر ریشه استفاده می‌کنید ، پس هروقت هم که درایو مربوط به ریشه را پاک کنی اطلاعاتش هم پاک می‌شه .
اما هر اطلاعاتی که کاربر دیگری ذخیره کنه با فرض جدا بودن home ، دیگه تا درایو home پاک نشه پاک نمی‌شه .
یا علی
و

درسته که برای نصب هر برنامه از کاربر ریشه استفاده می شه ولی تمام تنظیمات اون توی فولدر /home ذخیره می شه ...

بهتره باعث گمراهی کاربران تازه کار نشیم  ;)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
خوبه این رو هم بدونید که می تونید برای پوشه های دیگه / مثل usr/ یا boot/ هم پارتیشن جدا داشته باشید. درست مثل درایو home/
 :)

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
نقل‌قول
درسته که برای نصب هر برنامه از کاربر ریشه استفاده می شه ولی تمام تنظیمات اون توی فولدر /home ذخیره می شه ...

بهتره باعث گمراهی کاربران تازه کار نشیم  Wink
حرف شما درسته اما من منظورم تنظیمات نبود ، چون تنظیمات بوسیله‌ی خود کاربر انجام می‌شه . منظور من برنامه بود که در usr/ نصب می‌شه .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
عب حوصله ای دارینا ستینگتون که تو HOME هست نرم افزاراتونم که یه پوشه ارشیوه دیگه همش ( غیر از نصب شده از سورس ها که کم هم نیاز میشن ) بریزین یه جا ماله من همیشه غیر جای اصلی یه جا دیگه هم هست مثلا تو فلشم کاری نداره با یه دستور خونه دوستا همش نصب میکنیم با همین دستوره

sudo dpkg -i *.deb
 که روزبه گفتش البته ستینگ نه :oops: ولی همین که اونهمه دانلود و اپدیت با دپدنسیهاش بسادگی قابل نقل و انتقاله خیلیه  :) تازه این راه تنبلیشه وگرنه دیسک APT میشه ساخت با دستورات و کلی روش دیگه و یا مثلا تو یه محیط بزرگ مثه دانشگاه سرور محلی زد یکی بگیره بقیه همه از اون بگیرن و ...

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1388، 10:53 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین KKKKN

• Jr. Member
  • *
خب اینکه تنظیمات توی home هست خیلی خوبه ای‌کاش تنظیمات نرم‌افزار‌ها هم میشد از یک جایی بلند کرد  :P

ممنون بابت پاسخ‌ها  ;)