من اولش مشکل مودم داشتم (نصبش کرده بودم ولی چون نسخه رایگانش سرعت به شدت کمی داشت بهتر بود که ازش استفاده نکنم) واسه همین بستهها و برنامههایی که میخواستم واسه لینوکس نصب کنم، لینک دانلودشون رو از apt-get یا synaptic میگرفتم و بعدش تو ویندوز میرفتم و با FlashGet همشو دانلود میکردم. حالا هم که دیگه مودم با سرعت کامل راه افتاده دیگه اینکار رو نمیکنم.
شما هم اگه میخواید اینطوری بتونین راحت برنامهها رو نصب کنین. مثلا برای نصب کامپایلر gcc کافیه با دسترسی root از دستور زیر استفاده کنی:
apt-get -y install gcc 2>&1 | grep 'Failed to fetch' | cut -d ' ' -f 4 | todos > packages.lst
که اگه به اینترنت وصل نباشی، لینک تمام بستههایی که لازمه از اینترنت دانلود بشه تا بسته gcc رو نصب کنه رو تو فایل packages.lst میریزه. همین فایل رو تو پارتیشنی که ویندوز بتونه بخونه کپی کن و بعدش این فایل رو باید تو ویندوز استفاده کنی و این فایل رو به FlashGet میدی (یادم نیست یا import میکردی یا open) و بعدش از تو ویندوز با FlashGet شروع میکنی به دانلود اونها (خودش تک تک همش رو دانلود میکنه نیاز به کار دیگهای نیست) بعد که همش دانلود شد. دوباره میری تو لینوکس و از اونجا فایلهای دانلود شده رو تو مسیر /var/cache/apt/archives/ کپی میکنی. بعدش هم برنامه Synaptic رو اجرا کرده و بسته gcc رو واسه نصب انتخاب میکنی و آخرش رو Apply میزنی تا شروع به نصب کنه. تمام.