انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کارگاه آموزش لاتک و زی‌پرشین - هادی صفی‌اقدم - دوره تابستان ۱۳۹۳  (دفعات بازدید: 6007 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
    • تلفن ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷ تایپیست لاتک زی‌پرشین پایاننامه کتاب مقاله تک پارسی لاتک تبدیل ورد لاتک هادی صفی‌اقدم
سلام
رئوس مطلب‌ها در موضوع زیر هست.

کارگاه آموزش لاتک و زی‌پرشین - هادی صفی‌اقدم - دوره ۸ تیر ۱۳۹۱

تغییر‌های دوره نسبت به دوره‌های قبل:
بیشتر عملی بجای تئوری خواهد بود. مثلا ۵ دقیقه تئوری و ۵ دقیقه عملی. وسط عملی هم باز مطالبی گفته میشه که همه همزمان انجام بدن.

ساعت دوره:
بین ۱۰ تا ۲۰ ساعت (سعی دارم بصورت ماینیتورینگ برگزار کنم که سرعت و کیفیت کلاس بالا بره)

هزینه دوره:
بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان

* دوستان می‌توانند در صورت پرداخت فیش کمک به کودکان بی‌سرپرست، محک و ... مثلا به مبلغ ۲۰ هزار تومان، از ۲۰ هزار تومان تخفیف هم برخورداد شوند.

هزینه محل برگزاری کارگاه علاوه بر هزینه کارگاه هست.
حدوداً ۱۲۰ دقیقه برابر ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان بود چند ماه پیش. که ۱۰ نفر شرکت‌کننده باشه، نفری ۲۵۰۰ تومان میشه. البته اگر جایی برای برگزاری کارگاه پیدا بشه که ارزانتر هست، خیلی خوب میشه.

آخر دوره امتحانی برگزار خواهد شد. برترین‌ نفر / نفرات جایزه‌ای خواهند گرفت یا  اگه مایل بودند به عنوان همکار تایپیست استخدام خواهند شد و ...

برای پیش‌ثبت‌نام، فرم ضمیمه شده را دانلود و پر کنید و برای من ایمیل بزنید.
آدرس ایمیل من:
hadi.safiaghdam
AtSign
gmail.com

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?action=dlattach;topic=6454.0;attach=12265

۱-
بیزجمت موضوع (subject) ایمیل خود را نام کامل (نام + نام خانوادگی) خود قرار بدین. و متن ایمیل را به زبان پارسی بنویسین.

۲-
دوستانی که مطمین هستند حتماً شرکت خواهند کرد، بیزحمت پیش‌ثبت‌نام کنند. تا جای کسی دیگری الکی پر نشه.

پینوشت:
لینوکس‌کاران (هر نفر جداگانه و خصوصی) در این کارگاه ۲ تا دی‌وی‌دی هدیه + ۲۰ دقیقه کلاس مجانی (رفع اشکال) بیشتری خواهند داشت.
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1393، 01:47 ق‌ظ توسط هادی صفی‌اقدم »

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
    • تلفن ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷ تایپیست لاتک زی‌پرشین پایاننامه کتاب مقاله تک پارسی لاتک تبدیل ورد لاتک هادی صفی‌اقدم
بله
امّا بصورت ریموت اینترنتی هم بعدا انشاء‌الله اگه برنامه‌ای خوب پیدا بشه.
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1393، 01:43 ب‌ظ توسط هادی صفی‌اقدم »

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
https://bitnami.com/stack/moodle/installer

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
https://bitnami.com/stack/moodle/installer
اگه یک توضیح کوچیک در مورد بدین، ممنون میشم.
آیا اجازه استفاده تجاری میده؟
آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
کارگاه هفته اول شهریور ماه شروع خواهد شد.
۳ روز در هفته خواهد بود.

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
سلام
کارگاه ۳ تا ۱۵ شهریور تشکیل خواهد شد.
آخرین فرصت ثبت‌نام فردا (۲۸ شهریور ۹۳) تا ۱۲ ظهر است. چون باید ظهر برای هماهنگی کلاس‌ها به آموزشگاه محل برگزاری برم و کلاس‌ها رو رزرو نهایی کنم.
شماره تماس:
۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷