انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دو سوال درباره نصب(حل شد)  (دفعات بازدید: 1087 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین masoodsalae

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
دو سوال درباره نصب(حل شد)
« : 31 امرداد 1393، 07:11 ب‌ظ »
سلام
دوستان دوسوال داشتم که ممنون میشم جواب بدهید.من تصمیم گرفته ام اوبونتو را به جای ویندوز نصب کنم ولی در کتابی که سایت آزادراه دانلود کردم نوشته همه اطلاعات پاک میشود. یعنی فقط منظورش درایو c یا همه درایوها؟بعد گزینه سومی هم به عنوان تنظیمات دستی گفته بود.یعنی میتوانم آنرا انتخاب کرده و فقط دریاو c را فرمت کنم و رویش اوبونتو نصب کنم؟
سوال2؟نوشته بود دو حافظه برای لینوکس احتیاج هست.مجازی و اصلی.میتوان هردو را روی همان درایو c نصب کنم؟
امیدوارم متوجه سوال من شده باشید و پاسخ آنرا داده و یا لینک به پاسخ از قبل دهید.
ممنون
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1393، 11:43 ق‌ظ توسط masoodsalae »

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
پاسخ : دو سوال درباره نصب
« پاسخ #1 : 31 امرداد 1393، 08:01 ب‌ظ »
سلام
دوستان دوسوال داشتم که ممنون میشم جواب بدهید.من تصمیم گرفته ام اوبونتو را به جای ویندوز نصب کنم ولی در کتابی که سایت آزادراه دانلود کردم نوشته همه اطلاعات پاک میشود. یعنی فقط منظورش درایو c یا همه درایوها؟بعد گزینه سومی هم به عنوان تنظیمات دستی گفته بود.یعنی میتوانم آنرا انتخاب کرده و فقط دریاو c را فرمت کنم و رویش اوبونتو نصب کنم؟
سوال2؟نوشته بود دو حافظه برای لینوکس احتیاج هست.مجازی و اصلی.میتوان هردو را روی همان درایو c نصب کنم؟
امیدوارم متوجه سوال من شده باشید و پاسخ آنرا داده و یا لینک به پاسخ از قبل دهید.
ممنون
سلام
خوش اومدید به انجمن فارسی اوبونتو
سوال دومتون رو درست متوجه نشدم
ولی در مورد سوال اول باید بگم که ، بله ، اگه گزینه ی اول رو انتخاب کنید تمام اطلاعاتتون پاک خواهد شد
اگه اطلاعات مهمی دارید (که قطعا همینطوره) بهترین راه ، انتخاب گزینه ی دستی (something else) هست
حتما قبلش درباره این موضوع مطالعه کنید که خدایی ناکرده ، اطلاعاتتون از دست نره
برای احتیاط هم پیشنهاد میکنم از اطلاعاتتون یه نسخه ی پشتیبان بگیرید

موفق و لینوکسی باشید  ;)
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین قارتال

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
پاسخ : دو سوال درباره نصب(حل شد)
« پاسخ #2 : 01 شهریور 1393، 05:25 ب‌ظ »
سلام

اگر میخوای کلا ویندوز رو از سیستمت برداری و دیگه نیازی به اون نداری بهتر اول اطلاعات درایو هات رو منتقل کنی به یک هارد اکسترنال و دوباره کل هارد رو با لینوکس پارتیشن بندی کنی.
و اگر این کار مقدور نیست از گزینه something else استفاده کن و اون درایوی که میخوای لینوکس رو اونجا نصب کنی پاک کنی و در اونجا دو تا پارتیشن با فرمت های EXT4 و SWAP بسازی. در واقع لینوکس بر روی EXT4 نصب خواهد شد و SWAP تیز معمولا به اندازه دو برابر رم سیستمت خواهد بود. معمولا زمانی که رم پر میشود سیستم عامل از SWAP به جای رم استفاده می کند. (البته خیلی کم به درد میخورد. و اگر جا کم داری اصلا نسازش.)

امیدوارم توضیحاتم مفید باشه. :o
موفق باش

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #3 : 01 شهریور 1393، 07:49 ب‌ظ »
دوستان کامل توضیح دادند.گفتن چند نکته خالی از لطف نیست:
1-برای نصب لینوکس تو سیستم خانگی به swap  root, boot , home دارید.اگه این سه تای اولی رو مجزا بسازید بعدا خیلی به نفع تون خواهد بود.(مثلا اگه به هر دلیلی دوباره ابونتو رو از نو نصب کنید تنظیمات شخصی و فایل ها تون پاک نمیشه.البته اگه جدا نسازید ابونتو به صورت پیش فرض تو یه درایو براتون میسازه)
2-فرمت ext4 رو انتخاب کنید که مزایای خیلی خیلی زیادی نسبت به ntfs داره.مثلا نیازی به دیفرگمنت ندارید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 02 شهریور 1393، 03:34 ب‌ظ »
من جای تو باشم نخست داده‌های مهم رو جایی ذخیر می‌کنم (مثل دیسک خارجی)، بعد روی دیسک داخلی رایانه یه جدول پارتیشن جدید می سازم و این پارتیشن‌ها رو روش ایجاد می‌کنم:
۱. پارتیشن ریشه در ابتدای دیسک با حجم ۲۰ گیگابایت و با قالب ext4
۲. پارتیشن swap در انتهای دییک با حجمی برابر اندازه‌ی رم رایانه با قالب linux-swap
۳. پارتیشن خانگی در بین ریشه و swap با بیشترین حجمی که مقدوره و با قالب ext4

پرسش دوم نامفهومه. حافظه‌ی اصلی به رم گفته مي‌شه و حافطه‌ی مجازی فقط در دیدگاه کرنل سیستم‌عامه و وجود خارجی نداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن