داوطلبانه بودن نظارت یا مدیریت توجیهی بر بیمسئولیتی نیست. اگر ناظر شدهاید که پس باید یک سری مسئولیتها رو نیز در کنارش قبول کنید. دوست ندارید؟ پس لطفا عرصه رو برای کسانی که این مسئولیتها را قبول و اجرا میکنند خالی کنید.
بنده تصمیم یا علاقهای به مدیر شدن ندارم اما وقتی میبینم مدیران از زیر کارها در میرن و میگن خودتون انجام بدید یا متن اساسنامهی انجمن رو عوض و از خودشان رفع مسئولیت میکنند یک مقداری حس میکنم به شعورم توهین شده.
بچههای ناظر و مدیر دارن چند برابر توان وقت و انرژی میگذارن و این نهایت بیانصافی شماست که میگید این بچهها به مسئولیتشون عمل نمیکنن... ضمنا وقتی شمای نوعی حاضر نیستی مشارکت و همکاری کنی چه توقعی از بقیه داری؟ و چه توقعی داری که مدیرا و ناظرای فعلی عرصه رو خالی کنن وقتی خودت حاضر نیستی بیای تو عرصه؟؟؟
لطفا یه سوزن به خودتون بزنید یه جوالدوز به سایرین!
اولا که بنده هیچکارهی این انجمنم و اصلا نباید هم کاری برای انجمن بکنم چون مسئولیتی در قبالش ندارم. منظورم مسائل فنی انجمنه. با این حال در حد توانم کمک میکنم و سعی میکنم مستندات فارسی بوجود بیارم. کاری که یه کاربر عادی میتونه انجام بده. اما حق ندارم چون فعالیتم داوطلبانه است منتی سر کسی بذارم. مدیریت
همارضه همارزه با یک سری مسئولیتها. داوطلبانه بودنش باعث سلب مسئولیت نمیشه. نباید از دیگران بخواهید از شما سؤال نکنند.
در ثانی من به دلیل شخصی علاقهای به مدیریت ندارم (لیاقتش رو هم ندارم). آیا این باعث میشه که حق اظهار نظر هم نداشته باشم؟ ما حق نداریم از مثلا رییس جمهور انتقاد کنیم چون خودمون رییس جمهور نمیشیم؟
آقای حسنپور جنابعالی و همچنین دیگر ناظران این انجمن همگی از باسوادترینها هستید و شکی در اون نیست. اما لطف کنید از این به بعد دیگه نگید ما از کسی حقوق نمیگیریم پس توقعتون رو پایین بیارید.