انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ارتقای فضای رم با استفاده از هارد دیسک  (دفعات بازدید: 1075 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
ارتقای فضای رم با استفاده از هارد دیسک
« : 20 شهریور 1393، 02:14 ب‌ظ »
با سلام
با توجه به اینکه رم سیستم من پایینه قصد ارتقای فضای رم با استفاده از هارددیسک رو دارم.قبلا این کار رو در ویندوز انام میدادم ولی در اوبنتو بلد منیستم لطفا راهنماییم کنید.ممنونم
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : ارتقای فضای رم با استفاده از هارد دیسک
« پاسخ #1 : 20 شهریور 1393، 04:59 ب‌ظ »
شما یه پارتیشن swap به مقدار موردنیاز بساز روی دیسک، بقیه‌ی کارها رو خود گنو/لینوکس انجام می‌ده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ariodaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
    • آریوداد
« پاسخ #2 : 22 شهریور 1393، 11:40 ق‌ظ »
شما یه پارتیشن swap به مقدار موردنیاز بساز روی دیسک، بقیه‌ی کارها رو خود گنو/لینوکس انجام می‌ده
دیروز بعد از اینکه سوال پرسیدم و کسی پاسخ نداد کلی گشتم متوجه شدم که قبلاْ این کار رو کرده بودم. پس چرا با وجود رم ۲ گیگ و فضای 4 گیگی Swap هنوزم گاهی بدون کار خاصی سیستم کند میشه؟
سال ۹۱ شمسی بود که در دانشگاه با اوبونتو آشنا شدم.(نسخه ۱۳.۰۴)
مدتی با این دنیای عجیب با میز کار گنوم/شل(اگر اشتباه نکنم)کار کردم و کم کم به جایی داشتم میرسیدم که میتونستم خودم مشکلاتمو حل کنم.تا اینکه یک روز همه چیز پرید و دیگه سیستمم بالا نیومد و من اوبونتو رو مقصر میدونستم.
اما حالا برگشتم دوباره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 22 شهریور 1393، 03:13 ب‌ظ »
دیروز بعد از اینکه سوال پرسیدم و کسی پاسخ نداد کلی گشتم متوجه شدم که قبلاْ این کار رو کرده بودم. پس چرا با وجود رم ۲ گیگ و فضای 4 گیگی Swap هنوزم گاهی بدون کار خاصی سیستم کند میشه؟

کند شدن ممکنه به دلایل مختلفی باشه، مثلاً عملیات I/O. ببین در اون لحظه که کند می‌شه چه کاری در جریانه؟ می‌تونی از نمایشگر سامانه و برنامه‌ی iotop استفاده کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 22 شهریور 1393، 05:29 ب‌ظ »
پس چرا با وجود رم ۲ گیگ و فضای 4 گیگی Swap هنوزم گاهی بدون کار خاصی سیستم کند میشه؟
حافظه مجازی Swap جایگزین رم نیست، بلکه تنها برای اینه که اگر رم کم آوردید، سیستم کرش نکنه یا نیاز نباشه برنامه‌های شما رو ببنده. در صورتی که بصورت دائم حافظه کم میارید و از Swap تخصیص داده شده استفاده می‌شه (که با توجه به ۲ گیگ رم احتمالش زیاده)، باید رم سیستم‌تون رو افزایش بدید.

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #5 : 22 شهریور 1393، 05:47 ب‌ظ »
سلام
من هم دو گیگ رم دارم.و مشکلی نداشتم بابت کندی.فقط گاهی یونیتی وقتی برنامه ی سنگینی اجرا بود کمی لگ میزد.البته آخرین اوبونتویی که امتحان کردم ۱۲٫۰۴ بود که شنیدم جدیدا یونیتی سریع تر شده.
گرافیکتون که نصبه؟
وقتی سیستم کند میشه ببینید چقدر رم مصرف شده و چه برنامه ای رم زیادی مصرف میکنه.