انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: UEFI ?!  (دفعات بازدید: 872 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin.ghadesi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
UEFI ?!
« : 11 شهریور 1393، 06:33 ب‌ظ »
با سلام من به یک مشکل در نصب linux برخوردم ، اگر بتونین راهنمایی کنین ممنون میشم.
BIOS لپ تاپم در ۲ حالت زیر boot میشود:
BIOS mode:1-UEFI 2-Legacy support
چون لپ تاپم DVD/CD داخلی ندارد از external استفاده میکنم .در حالت UEFI که اصلا نمی شناسد (USB را نمیشناسد) ولی در حالت Legacy تونستم OS را از DVD بالا بیارم اما در حالت (مراجعه شود به عکس پیوست شده) زیر گیر میکند ! (سیستم عامل مورد نظر برای نصب: CentOS 6.3)
CentOS 7 انگار UEFI را support میکند اما من نمیدونم چرا در حالت Legacy نصب نمی شود.
اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ! ممنون میشم.
(My PC: Lenovo Y50 UHD)
https://www.dropbox.com/s/ib1lgk5osfy6c41/Photo%20Sep%2001%2C%2010%2035%2050%20PM.jpg?dl=0
« آخرین ویرایش: 11 شهریور 1393، 06:42 ب‌ظ توسط amin.ghadesi »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : UEFI ?!
« پاسخ #1 : 12 شهریور 1393، 01:06 ق‌ظ »
سلام.
نصب سنت‌او‌اس منظورته؟ لینوکس رو که روی رایانه نصب نمی‌کنن! چیزی که نصب می‌شه روی رایانه یه توزیع از سیستم عامل گنو/لینوکسه. مثل سنت‌اواس یا اوبونتو. لینوکس فقط یکی از نرم‌افزارهای سیستم‌عامل گنو/لینوکسه.
توصیه‌ی من اینه که کلّاً UEFI رو خاموش کنی، چون منشأ مشکلات بی‌شماره…
چرا می‌خوای سنت‌او‌اس نصب کنی؟ دلیل خاصی داری؟ اینو می‌پرسم چون اینجا انجمن اوبونتو هست و اگه بخوای اوبونتو نصب کنی افراد بیش‌تری بهت کمک می‌کنن :D
راه‌حل من اینه که ابتدا iso توزیعی که می‌خوای رو به‌دست بیاری، md5sum اون رو با md5sum اعلام شده از سوی توزیع‌کننده تطابق بدی و اگه درست بود، اون رو با نرم‌افزار مخصوصش (بستگی به سیستم‌عاملی که الآن داری فرق می‌کنه) برای نصب روی فلش بریزی و رایانه رو با اون فلش راه‌اندازی کنی و بالا بیاری.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن